1dienas
19stundas
29minūtes
22sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pasaules bagātākais sportists šķīries no sievas
Citi sporta veidi

Pasaules bagātākais sportists šķīries no sievas

Jauns.lv

Amerikāņu golfa zvaigzne un bagātākais pasaules sportists Taigers Vudss pēc sešu gadu laulības pirmdien oficiāli šķīries no savas sievas, zviedru modeles Ēlinas Nodergrēnas.

Pasaules bagātākais sportists šķīries no sievas...

"Mēs esam bēdīgi, ka mūsu laulība ir beigusies, un vēlam viens otram visu labāko nākotnē," teikts abu pušu paziņojumā. "Kaut arī vairs neesam precējušies, esam divu brīnišķīgu bērnu vecāki, un viņu laime mums vienmēr būs svarīgākā lieta."

Kā ziņots, laulības šķiršanas lietu Nodergrēna ierosināja pēc tam, kad pagājušā gada novembrī Vudss pie savām mājām avarēja ar automašīnu, ietriecoties ugunsdzēsēju hidrantā un pēc tam iebraucot arī kokā. Ātri tika noskaidrots, ka avārija notikusi pēc abu strīda, bet drīz vien sāka pieteikties bijušās golfera mīļākās.

Taigera mīļākās

Tiek ziņots, ka 30 gadus vecā Nodergrēna par šķiršanos varētu saņemt 100 līdz 500 miljonus dolāru (55 līdz 278 miljonus latu). Savukārt žurnāls "People" vēsta, ka puses piekritušas uz kopēju bērnu aizbildniecību.

Iepriekš gan zviedru interneta izdevums "The Local", atsaucoties uz britu bulvārpresi, vēstīja, ka Nodergrēna saņems pat 750 miljonus ASV dolāru (431 miljonu latu) lielu šķiršanās kompensāciju. Tāpat saskaņā ar vienošanos golferis nedrīkst pielaist bērnu tuvumā nevienu pašu draudzeni.

Pasaules bagātāka sportista seksa skandāls

Nordegrēna saņems lielāko šķiršanās kompensāciju, ko jebkad saņēmusi kādas slavenības sieva, tomēr saskaņā ar vienošanos arī viņai noteikti zināmi ierobežojumi - viņai aizliegts publiski izpaust jebkādu informāciju par sava bijušā vīra attiecībām ar citām sievietēm.

Viņai paliek dzīvoklis Stokholmā, kā arī ferma Zviedrijā, ko viņa nesen iegādājusies. Viņa paturēs arī ģimenes māju Floridā, savukārt Taigeram Vudsam paliks 50 miljonu ASV dolāru vērtais īpašums uz Džupiteras salas Floridā, kā arī divus miljonus dolāru vērtais dzīvoklis Losandželosā, tika vēstīts iepriekš.

Maikls Duglass

Viņi cietuši no seksa atkarības

33 gadus vecais Vudss ir pasaulē bagātākais sportists un kļuvis par pirmo un pagaidām vienīgo cilvēku, kurš tikai ar sportu vien nopelnījis vairāk par miljardu ASV dolāru.


LETA AFP/Foto: Bulls Press