Citi sporta veidi
2010. gada 20. septembrī, 18:13

Tiek rīkota akcija: Esi aktīva, Latvija

Jauns.lv

Esi Aktīva, Latvija! ir Latvijas Fitnesa un veselības veicināšanas nozares asociācijas organizēts pasākums ar mērķi piesaistīt vairāk cilvēkus aktīvam un veselīgam dzīvesveidam, kasjauns.lv informēja SIA „City Fitness” sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Lelde Podniece.

Tiek rīkota akcija: Esi aktīva, Latvija...

Pasākuma devīze ir „Nostiprini veselību. Jūties labi. Izskaties labi. Dzīvo labi.” Šogad projekts risināsies no 22. līdz 25. septembrim. No 22. līdz 24. septembrim katrs fitnesa kluba klients var ņemt savu draugu, kolēģi, radinieku, vai citu sportot gribētāju, līdzi uz klubu bez maksas. Savukārt 25. septembrī norisināsies Atvērto durvju diena. Šajā dienā Jūs varat apmeklēt jebkuru projektā iesaistīto fitnesa klubu bez maksas!

 

Jau otro gadu šajā projektā piedalās arī „City Fitness” sporta klubi, piedāvājot Jums atraktīvu atvērto durvju dienas programmu. Nāc, pamēģini trenažieru zāli, izmēģini kādu no daudzveidīgajām grupu nodarbībām, iepazīsti telpas, atmosfēru un darbiniekus! 25. septembrī notiks sporta pārtikas prezentācijas, būs skaistumkopšanas stendi un īpaša nodarbību programma.

 

Tikai 25. septembrī „City Fitness” piedāvā Jums lielisku iespēju, iegādāties abonementu vienam mēnesim par satriecošu cenu un saņemt ielūgumu uz projekta noslēguma ballīti, kas notiks klubā ”Sapņi un Kokteiļi”.

 

Katra kluba piedāvāto aktivitāšu klāsts atšķirās.

 

City Fitness klubu piedāvāto nodarbību sarakstu meklē www.cityfitness.lv.

Sīkāku informāciju par projektā iesaistītajiem klubiem vari atrast Latvijas Fitnesa un veselības veicināšanas nozares asociācijas mājaslapā www.balticfitness.org.

 

kasjauns.lv