Valērijs Meladze nāk pretim Rīgas „Dinamo”! Trešā spēle notiks „Arēnā Rīga”
2011. gada 7. martā, 13:47

Valērijs Meladze nāk pretim Rīgas „Dinamo”! Trešā spēle notiks „Arēnā Rīga”

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa Rietumu konferences pusfināla sērijas trešo spēli ar Jaroslavļas "Lokomotiv" sestdien, 12. martā, tomēr aizvadīs "Arēnā Rīga", bet tā sāksies neierasti agri.

Valērijs Meladze nāk pretim Rīgas „Dinamo”! Trešā ...
Valērijs Meladze izrādījis pretimnākšanu Rīgas „Dinamo” un ir gatavs samierināties ar problēmām, kādas var rasties, ja spēle aizkavēsies.
Valērijs Meladze izrādījis pretimnākšanu Rīgas „Dinamo” un ir gatavs samierināties ar problēmām, kādas var rasties, ja spēle aizkavēsies.

Kā ziņots, šajā dienā "Arēnā Rīga" plānots Valērija Meladzes koncerts, kas hokejistiem draudēja ar spēlēšanu, piemēram, Piņķos vai Liepājā. Tomēr Rīgas "Dinamo" vadība panākusi vienošanos ar Meladzes koncerta organizatoriem "Makroconcert", Jaroslavļas klubu un KHL vadību, ka spēle sāksies plkst.13 dienā, bet uzreiz pēc tās "Arēnas Rīga" zāle tiks pārbūvēta, lai tajā varētu notikt koncerts.

Rīgas "Dinamo" komanda informē, ka pretimnākšanu izrādījis arī pats Meladze.

A/S „Dinamo Rīga” izsaka lielu pateicību Arēnai Rīga, koncerta organizatoriem "Makroconcert", KHL vadībai, Jaroslavļas "Lokomotiv" komandai un personīgi Valērijam Meladzem par izrādīto sapratni un pretīmnākšanu Latvijas hokeja līdzjutējiem.

Tagad vēl zem jautājuma paliek sērijas sestā spēle, kurai jānotiek 18. martā, bet tajā laikā "Arēnā Rīga" plānots gregoriāņu mūku grupas "Gregorian" koncerts.

Kā ziņots, sērija līdz četrām uzvarām sāksies otrdien Jaroslavļā plkst.16 pēc Latvijas laika. Otrā spēle arī risināsies Jaroslavļā un sāksies plkst.18, bet nākamās divas spēles 12. un 14. martā tiks aizvadītas "Arēnā Rīga". Pēc tam nepieciešamības gadījumā spēles notiks arī 16., 18. un 20. martā.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 4-2 pārspēja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo" vienību, bet "Lokomotiv", kas regulārajā čempionātā bija spēcīgākā konferences vienība, ar 4-3 pieveica Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo".