Rīgas "Dinamo" uz sezonas atklāšanas svētkiem ierodas ar motocikliem. FOTO
Vējabrālim Frīdim uz Rīgas "Dinamo" atklāšanas svētkiem tika uzticēts atvest komandas kapteini Sandi Ozoliņu.
2013. gada 25. augusts, 21:14

Rīgas "Dinamo" uz sezonas atklāšanas svētkiem ierodas ar motocikliem. FOTO

Jauns.lv

Šodien „Arēnas Rīga” stāvlaukumā pulcējās simtiem ļaužu, lai satiktu un sveiktu hokeja komandas „Dinamo Rīga” hokejistus un trenerus sestās sezonas atklāšanas svētkos.

Uz „Arēnu Rīga” komandas spēlētāji, treneri un fanu kluba dalībnieki atbrauca ar motokluba „Vēja brāļu ordenis” sarūpētajiem motocikliem. Vairāki simti sanākušie hokejistu atbalstītāji un draugi ar skaļām ovācijām un aplausiem sagaidīja ikvienu komandas dalībnieku, kad tie viens pēc otra tika uzvesti uz skatuves. „Dinamo Rīga” komandas kapteinis Sandis Ozoliņš tika sagaidīts ar visskaļākajām ovācijām un saucieniem. Viņu uz skatuves uzveda pats galvenais vējabrālis – Frīdis jeb Aivars Freimanis.

Kad skatītāji bija iepazīstināti ar visu jaunās sezonas hokeja komandas sastāvu un treneriem, uzrunu sacīja arī kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis. Pēc tam hokejisti devās plašajā stāvlaukumā, kur vairāk nekā stundu fotografējās ar sanākušajiem līdzjutējiem un sniedza autogrāfus. Kāda meitenīte autogrāfu no komandas kapteiņa Sanda Ozoliņa vēlējās saņemt pat uz ieģipsētās kājas.

Līksmība pie arēnas nerima vēl ilgi, jo uz skatuves kāpa pašmāju grupas „Dzelzs vilks”, „Bermudu divstūris” un „Pērkons”, tāpat pasākuma vadītājs Armands Simsons publiku izklaidēja, uzdodot atjautības uzdevumus gan faniem, gan pašiem hokejistiem.

Svētku dienas noslēgumā visi sanākušie līdzjutēji varēja doties uz arēnu skatīties

„Dinamo Rīga” atklāto treniņu uz ledus un pēc tā kopīgi fotografēties.

Jau rītdien hokejistizsāks dalību tradicionālajā „Latvijas Dzelzceļa” (LDz) kausa izcīņā, kad sacentīsies ar latviešu hokejista Miķeļa Rēdliha pārstāvēto komandu Jaroslavļas „Lokomotiv”. LDz kausa izcīņas spēles notiks līdz 29. augustam.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders