Rīgas "Dinamo" Tālo Austrumu izbraukumā devusies ar 27 spēlētājiem
Rīgas "Dinamo" pirmajā izbraukuma tūrē četros mačos izcīnīja trīs uzvaras.
2013. gada 26. septembris, 15:31

Rīgas "Dinamo" Tālo Austrumu izbraukumā devusies ar 27 spēlētājiem

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" gaidāmajā sezonas tālākajā izbraukuma sērijā devusies ar trim vārtsargiem, deviņiem aizsargiem un 15 uzbrucējiem, vēstīts vienības oficiālajā mājaslapā internetā.

Jau piektdien plkst.11 pēc Latvijas laika Rīgas "Dinamo" aizvadīs spēli aptuveni 7000 kilometrus attālajā Habarovskā ar vietējo "Amur" komandu, svētdien jau plkst.9 tiksies ar KHL jaunpienācēju Vladivostokas "Admiral", bet nākamajā nedēļā spēkosies arī Novosibirskas "Sibirj" un Novokuzņeckas "Metallurg" komandām.

Līdz ar to šajā izbraukuma sērijā Rīgas "Dinamo" hokejisti devušies maršrutā Rīga-Novosibirska-Habarovska-Vladivostoka-Habarovska-Novosibirska-Novokuzņecka-Novosibirska-Rīga.

Tālajā izbraukumā Rīgas "Dinamo" sastāvā devušies vārtsargi Mīkaels Telkvists, Jakubs Sedlāčeks un Rihards Cimermanis; aizsargi - Sandis Ozoliņš, Mets Robinsons, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Arvīds Reķis, Rodrigo Laviņš, Krišjānis Rēdlihs, Oskars Cibuļskis un Edgars Siksna; uzbrucēji - Marcels Hosa, Kails Vilsons, Aleksandrs Ņiživijs, Mārtiņš Cipulis, Pols Šekura, Andris Džeriņš, Gints Meija, Gunārs Skvorcovs, Miks Indrašis, Vitālijs Pavlovs, Artūrs Kuzmenkovs, Roberts Bukarts, Juris Upītis, Vojtehs Polāks un Andris Siksnis.

Mājās palicis savainotais uzbrucējs Marcels Haščāks, bet aizsargi Mārtiņš Porejs un Māris Bičevskis palīdzēs Latvijas čempionāta komandai "Dinamo Juniors".

Šo sezonu Latvijas komanda iesākusi sekmīgi un ar 18 punktiem deviņos mačos šobrīd ieņem Rietumu konferences trešo vietu.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" pirmie divi pretinieki "Amur" un "Admiral" šosezon vēl nav tikuši pie nevienas uzvaras pamatlaikā, kas šīm vienībām ar pieciem punktiem septiņos mačos dod pēdējās divas vietas Austrumu konferencē.

Tikai pozīciju augstāk ir Novokuzņeckas "Metallurg" komanda, kas sezonu sāka ar divām uzvarām, bet turpinājumā zaudējusi piecos mačos pēc kārtas, savukārt "Sibirj" ar deviņiem punktiem septiņos mačos šobrīd ieņem devīto vietu Austrumu konferencē.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA