Jaunavīga āda – vienmēr modē
2017. gada 10. marts, 15:34

Jaunavīga āda – vienmēr modē

Jauns.lv

Neatkarīgi no tik mainīgajām skaistumkopšanas tendencēm, kuras paģēr matu krāsas, uzacu biezuma utml. pārmaiņas, kopta un jaunavīgi mirdzoša sejas āda modē būs vienmēr.

Skaistuma noslēpumu arsenālā ir veselīgs dzīvesveids - kvalitatīva, sabalansēta ēdienkarte, labs miegs un fiziskās nodarbības. Bet, lai šo komponentu iedarbību pastiprinātu, ādas aizsardzībai un uzlabošanai, steidz palīgā skaistumkopšanas industrija, kura ik gadu piedāvā inovatīvus, revolucionārus, multi iedarbības līdzekļus. Universālveikala Stockmann Skaistuma dienās – pārbaudīti labākie, kvalitatīvākie līdzekļi, akcijas un pieejamas cenas.

Produkti, kurus ir vērts pamanīt -

Ātra un steidzama palīdzība – Estéé Lauder Supreme plus wake up serums, 30ml €71,50

Amerikas kosmētikas giganta Estéé Lauder jaunā ādas pretnovecošanas un atdzīvināšanas produktu līnija ir piemērota visiem ādas tipiem, ir nealerģiska un sastāv no multi iedarbīgās, ekskluzīvās Moringa ekstrakta formulas. Tā vienlaikus atmodina ādas jaunavīguma potenciālu, iedarbojas uz dažādām novecošanās pazīmēm un pasargā no kaitīgās apkārtējās vides ietekmes. Līnijas super produkts Estéé Lauder Supreme plus wake up serums gluži kā koncentrāts dod tūlītēju svaiguma, mirdzuma, samtainuma un tvirtuma efektu un ir ērti lietojams no rīta un vakarā virs vai bez cita krēma. Jebkad, kad nepieciešams tūlītējs mirdzums!

Aizsargā vērtīgāko - Biotherm Blue Therapy Multi – Defender SPF 25

Krēms, kurš pateicoties „jaunības aļģes” un Baikāla ķiverenes saknes ekstraktam, paredzēts īpašai aizsardzībai pret ārējās vides kaitējumiem un vienlaikus acīmredzami samazina ādas novecošanās pazīmes – tumšus pigmentācijas laukumus, grumbiņas un atjauno ādas tvirtumu.

Inovatīva atjaunošana maksimālam rezultātam - Clinique Fresh Pressed Daily Booster, 34ml €79

Clinique piedāvājumā inovatīvs līdzeklis ar augstas koncentrācijas C vitamīna devu, kura gluži kā vitamīnus lietojot iekšēji, garantēs veselību arī ārēji. Tas nozīmē tūlītēju ādas atjaunošanās aktivizāciju, smalku grumbiņu samazināšanu un veselīga mirdzuma palielināšanu. Tā kā nepaģēr iecienītās kosmētikas maiņu, ērts arī lietošanā – atliek tikai pievienot 2 pilienus sevis lietotajam sejas mitrinātājam no rīta un vakarā.

Arī miegā nebeidzas rūpes par ādu - Lancome Visionnaire Crescendo nakts pīlings, 30ml €79

Kamēr esi devusies pie miera, uzklātais pīlings strādā. Maigi iedarbojoties uz ādu, Lancome Visionnaire Crescendo nakts pīlings likvidē dažādas ādas problēmas: nelīdzenu ādas tekstūru, palielinātas poras, grumbiņas un tumšus pigmentācijas plankumus. Īpaši jaudīgai iedarbībai, iedvesmojoties no fitnesa metodes - intervāla treniņiem -, šis produkts apvieno divas dažādas formulas ar unikālu sastāvdaļu kombināciju 28 naktīm. Pirmās 14 - ādas mirdzumu atjaunojošs, poru samazinošs sastāvs ar 5% dabīgas skābes (AHA) un kvinojas mizas ekstraktu, nākamās 14 – ādas tekstūru izlīdzinošs, tumšo plankumu un grumbu likvidējošs ar 10% glokolskābi un salicilskābi. Individuāla pieeja.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Stockmann / Publicitātes foto / Shutterstock