Rianna atrāda jaunāko tērpu kolekciju... bibliotēkā! FOTO
Lilija Donaldsone, tērpu kolekcijas autore Rianna un Stella Maksvela. Ne viena vien modele, kas skatē demonstrēja dziedātājas Riannas jauno tērpu kolekciju, pa mēli gāja tikpat kā kailām krūtīm.
2017. gada 9. marts, 08:03

Rianna atrāda jaunāko tērpu kolekciju... bibliotēkā! FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Rianna (29) nesen Parīzes modes nedēļā prezentējusi savu jaunāko tērpu kolekciju „Fenty x Puma”, kas tapusi sadarbībā ar populāro sporta tērpu zīmolu „Puma”.

Dziedātājas Riannas jaunāko tērpu kolekciju demonstrēja tādas pasaulē atzītas modeles kā Lilija Donaldsone, Stella Maksvela un Džoana Smolsa.

Skati vēroja superzvaigznes draugi un fani. Pirmajā rindā sēdēja arī Holivudas aktrise Selma Haijeka un britu topmodele Kara Delaviņja, kura bija tērpusies apģērbā no draudzenes kolekcijas.

Parīzes modes nedēļā Rianna kā dizainere debitēja tikai pērn, piedāvājot kolekciju, kuras tēma bija sporta tērps Marijai Antuanetei. Šogad kolekcijas moto bija „Fentijas Univeritāte”. Modeles demonstrēja tērpus, kuros bija jaušamas atsauces uz uniformām un minimalizētu amerikāņu futbola sporta tērpu.

Rianna bija parūpējusies ne tikai par iespaidīgiem tērpiem, bet arī par kolekcijas vadmotīvam atbilstošu norises vietu. Skate norisinājās Francijas Nacionālajā bibliotēkā.

Zāli rotāja retro stila galda lampas, bet fonā bija redzams daudz jo daudz grāmatu plauktu. Vairākas modeles pa mēli gāja, rokās turot ādas vākos iesietas biezas grāmatas.

Ne viena vien modele, kas skatē demonstrēja dziedātājas Riannas jauno tērpu kolekciju, pa mēli gāja tikpat kā kailām krūtīm. Arī apģērbu autore bieži mēdz iziet sabiedrībā ārkārtīgi pikantos tērpos, tomēr skatē uz mēles dizainere iznāca neierasti piesegusies. Melnajam topiņam viņa vēl bija uzvilkusi virsū laima zaļu garu kažoku.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press