Monton, Mosaic, Baltman, Ivo Nikkolo un Bastion prezentē pavasara/vasaras kolekcijas
2017. gada 2. martā, 13:25

Monton, Mosaic, Baltman, Ivo Nikkolo un Bastion prezentē pavasara/vasaras kolekcijas

Jauns.lv

7.marta vakarā norisināsies grandiozā Baltika Group zīmolu modes skate Tallinā, lai atklātu Monton, Mosaic, Baltman, Ivo Nikkolo un Bastion jaunās pavasara/vasaras kolekcijas. Modes skati varēs vērot tiešajā ēterā 7. marta vakarā plkst. 19:00 (pēc Baltijas laika) tiešsaistē Andmorefashion.com. Lietojot mirkļbirku #baltikafashion, dalies ar saviem iespaidiem par jauno modes tendenču un kolekciju apskatu.

Elpu aizraujoša modes šova „Mode X Ziedi“ ietvaros tiks prezentētas piecas izsmalcinātas, pavasara krāsu piesātinātas un vasaras vēsmu iedvesmotas kolekcijas:

•    Mosaic pavasara/vasaras kolekcija 2017, stiliste Merit Boeijkens

•    Bastion pavasara/vasaras kolekcija 2017, stiliste Bastion galvenā dizainere Moonika Randloo

•    Ivo Nikkolo pavasara/vasaras kolekcija 2017, stiliste modes blogere Aljona Eesmaa

•    Baltman pavasara/vasaras kolekcija 2017, stilists Baltman galvenais dizainers un Igaunijas modes apbalvojuma Zelta Adata laureāts Aivar Antonio Lätt

•    Monton pavasara/vasaras kolekcija 2017, stiliste dziedātāja Johanna Eenma

Baltika Group  modes skate notiks botāniskajā centrā Hansaplanet, kas ir viena no iedvesmas pilnākajām un skaistākajām vietām agrīnā Igaunijas pavasara laikā. Centrs ir krāšņu aromu un skaistuma piesātināts.

Ikviens var sekot jaunumiem Baltika Group Snapchat profilā, kur būs redzamas aizskatuves aktivitātes.

Baltika Group ir vadošais modes zīmolu pārstāvis Baltijas valstīs, kas apvieno 5 veiksmīgus un starptautiskus modes zīmolus – Monton, Mosaic, Ivo Nikkolo, Baltman un Bastion. Baltika Group mazumtirdzniecības tīklā kopumā ir 130 veikalu, kas atrodas Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Papildus tam ir iespējams veikt pirkumus visos 5 zīmolos tiešsaistē Andmorefashion.com ar piegādi 44 valstīs. Pateicoties franšīzēm un vairumtirdzniecības partneriem, Baltikas modes zīmolu kolekcijas, kuras radījuši Igaunijas modes dizaineri, tiek pārdotas viscaur Eiropā, tai skaitā vienā no ilgāk pāstāvošajām un novērtētākajām apģērbu ķēdēm Peek & Cloppenburg.

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto