Heidija Kluma reklamē savu jauno apakšveļas līniju. FOTO
Fotografējoties apakšveļā, Heidija Kluma domā par savu draugu Vito Šnēbelu, tāpēc bildes izdodoties tik seksapīlas.
2015. gada 2. jūlijs, 16:27

Heidija Kluma reklamē savu jauno apakšveļas līniju. FOTO

Jauns.lv

Vācu supermodeles Heidijas Klumas (42) karjera ilgst jau trešo gadu desmitu. Arī pēc četru bērnu iznēsāšanas viņa aizvien ir savā vislabākajā formā. Nesen modele pati reklamējusi savas jaunās kolekcijas apakšveļu.

Heidijas Klumas lieliskā fiziskā forma var likt sarkt un bālēt ne vienai vien gados uz pusi jaunākai meitenei. Vācu supermodele nesen kā pozējusi pašas dizainētās apakšveļas kolekcijas „Heidi Klum Intimates” jaunajā reklāmas fotosesijā.

Ne tikai Heidijas augums izskatās lieliski, arī viņas apakšveļas kolekcija ir brīnišķīga. Kritiķi atzinīgi novērtējuši Klumas darbu, norādot, ka šī modele zina, kas piestāv sievietēm.

Jaunā kolekcija pagaidām vēl nav veikalos pieejama.

Heidija nesenā intervijā atklājusi noslēpumu, kas ir tas, kas viņai fotogrāfijās liek izskatīties tik jutekliski un sievišķīgi seksapīli. „Es skatos kameras objektīvā un domāju par savu puisi,” viņa atzinusies sarunā ar slavenību žurnāla „People” reportieri. Jau vairāk nekā gadu Kluma ir kopā ar mākslas dīleri Vito Šnēbelu (28), kura bijušo draudzeņu skaitā ir tādas skaistas un slavenas sievietes kā Demija Mūra un Ella Makfersone.

Heidija domā par savu mīļoto Vito arī, ja kameras viņā pusē ir simpātiskais fotogrāfs Frančesko Karozini. „Kaut arī mani fotografē Karozini, es domāju par viņu (Vito),” norāda modele.

Heidija neievēro diētu tikai, ja gaidāma fotosesija apakšveļā. „Man patīk būt labā formā visu laiku – ne tikai uz fotosesiju –, jo tu nekad nezini, kad vajadzēs novilt drēbes,” atzīst modele. „Tāpēc man arī nav īpašu rituālu pirms fotosesijām.”

Heidijai lielisku figūru palīdz saglabāt veselīgs uzturs, ļoti daudz izdzerta ūdens un astoņas miega stundas ik nakti. Protams, modele ir arī fiziski aktīva un divas trīs reizes nedēļā apmeklē sporta zāli.

Kasjauns.lv / Foto: Heidi Klum Intimates, Vida Press