foto: Adriana M. Barraza/WENN.com/Vida Press
Režisors Keitu Bekinseilu piespiedis vingrot, Afleku - ielikt jaunus zobus
Keita Bekinseila.
2019. gada 20. decembris, 09:23

Režisors Keitu Bekinseilu piespiedis vingrot, Afleku - ielikt jaunus zobus

Jauns.lv

Tas noticis pirms filmas „Pērlhārbora” uzņemšanas 2001. gadā. Interesantas aizkulises šobrīd atklāj aktrise Keita Bekinseila.

Bena Afleka smaids

gallery icon

Keita Bekinseila sniegusi interviju žurnālam „Woman’s Health”. Tajā 46 gadus vecā aktrise pastāstījusi par to, kā uztur sevi labā formā, un ne tikai to...

Bekinseila atzīstas, ka ar vingrošanu sākusi nodarboties tikai pēc tam, kad bija pārkāpusi jau 20 gadu slieksni. Un arī tad tas bijis „ārēja spiediena” rezultātā. Režisors Maikls Bejs izvirzījis ultimātu, ka viņai jānokrītas svarā, lai atveidotu lomu viņa topošajā filmā „Pērlhārbora” („Pearl Harbor”). Keita par to intervijās ir stāstījusi jau agrāk, taču šī ir pirmā reize, kad viņa atklāj, ka nav bijusi vienīgā, kurai pieprasīts veikt zināmas fiziskas izmaiņas.

foto: CAMERA PRESS/AFF / Vida Press
Filmas „Pērlhārbora” pirmizrādes vakarā 2001. gadā.

„Tas nebija forši. Tas man nelika justies labi. Man vispār šķiet, ka sievietes par viņu augumu kaunina 100 miljonus reižu vairāk nekā vīriešus,” apliecina Bekinseila. „Taču, strādājot pie šī projekta, es nebiju vienīgā. Bens Afleks, kurš jau ar šo režisoru bija strādājis pie kopīgas filmas, teica – ‘Ar mani arī tā notika. Viņi man piespieda ielikt jaunus zobus.’ Es nodomāju – ‘Forši, ka vismaz varu palikt ar saviem pašas zobiem.’”

foto: Vida Press
Keita Bekinseila un Bens Afleks filmā „Pērlhārbora”. Lai gan režisors pieprasījis aktierim ielikt jaunus zobus, Afleks diez ko daudz filmā nesmaida...

Bens Afleks un režisors Maikls Bejs 1998. gadā kopā strādāja pie filmas „Armagedons” („Armageddon”). Visticamāk, ka 47 gadus vecajam aktierim ir tā sauktie zobu venīri, kas padara viņa smaidu baltu un žilbinošu.

„Zobu venīri ir porcelāna plāksnītes, kuras nostiprina zobu priekšējās virsmas, lai atjaunotu zobu estētiskās funkcijas. Izmantojot zobu venīrus, iespējams novērst zobu vizuālos defektus un atjaunot zobu estētisko pievilcību, neietekmējot to funkcionalitāti. Zobu venīri var tikt pielietoti gadījumos, kad pacienta zobi laika gaitā zaudējuši dabīgo krāsu (nodzeltējuši vai kļuvuši tumši) vai formu, pārklājušies ar dažāda veida pigmenta plankumiem, kā arī ģenētisko zobu defektu (palielinātas zobu starpas, nevienādas formas zobi) novēršanai. Zobu venīri ir ļoti plāni (0,2-1 mm),” šādu informāciju par venīriem sniedz zobārstniecības klīnikas.

Jau agrāk tādās vietnēs kā „Pinterest” un „Reddit” fani diskutējuši par Bena Afleka dentālajām pārmaiņām.

2016. gadā Bejs savā interneta blogā rakstīja: „Laikam mani uzskata par slikto zēnu, jo es pirms 16 gadiem ieteicu treneri, jo viņa tikko kā bija pasaulē laidusi brīnišķīgu metiņu un gatavojās uzsākt darbu spraiga sižeta filmā. Piezīme reportieriem: 95% galveno lomu tēlotājiem filmās ir savi treneri un viņi dzer zaļos kokteiļus!”

Intervijā žurnālam „Women’s Health” Bekinseila padalījusies pārmaiņās, ka ir kļūt vecākam Holivudā.

„Tā ir gandrīz kā politiska darbība, ja esi sieviete vecumā virs 32 un atļaujies izklaidēties,” paskaidro Bekinseila, norādot, ka nelieto kofeīnu un alkoholu. „Ar to es nedomāju narkotiku lietošanu, dzeršanu vai ballēšanos – jo man tas nav aktuāli – es domāju jokošanos, ākstīšanos un iziešanu sabiedrībā. ‘Ak-mans-dievs, es sēdēšu mājās un tamborēdama gaidīšu menopauzi.’ Ja tu tā nedari, tad dažkārt tas tiek uztverts divdomīgi, kas man personīgi šķiet vairāk nekā smieklīgi.”

„Esmu redzējusi, ka vīrieši mūždien dara, ko vēlas – vai tās būtu attiecības, vai lēmums nopirkt motociklu, vai uztaisīt sev tetovējumu. Neviens viņiem nejautā ‘Kāpēc gan viņam nav vairāk bērnu?’, ‘Vai viņš kaut kad saņemsies kļūt par tēvu?’ vai ‘Kāpēc viņš tik bieži maina meitenes?’”

Šādi aizvien sabiedrībā valdoši stereotipi gan neattur Keitu Bekinseilu darīt to, ko viņa pati vēlas. Un par to painformēt arī savus „Instagram” bloga sekotājus.

„Es neesmu sociālo tīklu cilvēks, taču reizēm ir jauki, ka tev ir šāds mazs stūrītis, kur izpausties,” viņa paskaidrojusi.

Bens Afleks filmas „Live By Night” pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon