foto: Daniel Deme/WENN.com/Vida Press
Pasaulē reiz seksīgākais vīrietis šķir laulību, bijusī jau gaida bērnu no cita
Čenings Tatums un Dženna Devana.
2019. gada 22. novembris, 11:01

Pasaulē reiz seksīgākais vīrietis šķir laulību, bijusī jau gaida bērnu no cita

Jauns.lv

2012. gadā par pasaulē seksīgāko vīrieti atzītais aktieris Čenings Tatums un aktrise Dženna Devana tikko kā oficiāli nokārtojuši laulības šķiršanu. Šī ziņa apstiprināta divus mēnešus pēc tam, kad Devana paziņoja priecīgo vēsti, ka atkal ir mātes cerībās. Gaidāmā bērna tēvs gan nav Tatums, bet Džennas jaunais draugs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dženna Devana-Tatuma un Čenings Tatums uz sarkanā paklāja

gallery icon
16

Šā gada 19. novembrī tiesa oficiāli paziņojusi, ka ir šķirta aktieru Džennas Devanas un Čeninga Tatuma laulība, – apliecinājis slavenību žurnāls „People”, kura rīcībā nonācis juridisko dokumentu saturs. Bijušajam pārim vēl priekšā ir īpašumu dalīšanas process un vienošanās par aizbildnības tiesībām par abu kopīgo meitu.

foto: Coleman-Rayner / Vida Press
Čenings Tatums un Dženna Devana ar meitu Everliju pirms dažiem gadiem.

Tatums un Devana par lēmumu šķirt nepilnus deviņus gadus ilgušo laulību paziņoja 2018. gada aprīlī. Tā paša gada oktobrī pāris iesniedza tiesā oficiālu prasību, kā iemeslu minot „nesamierināmas atšķirības”.

foto: Birdie Thompson/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
Dženna Devana ar draugu Stīvu Kezī.

Savukārt šā gada septembrī Dženna (38) slavenību žurnālam „People” pati personīgi atklājusi, ka abi ar draugu Stīvu Kezī (44) ir kopīga mazuļa gaidībās. Devana ir arī mamma sešus gadus vecajai meitai Everlijai, kura nāca pasaulē viņas laulībā ar Čeningu Tatumu.

View this post on Instagram

You hat me at hello ❤️

A post shared by Steve Kazee (@stevekazee) on

„Mēs esam ārkārtīgi priecīgi un nespētu būt vēl laimīgāki, gaidot ģimenes pieaugumu,” Devana un Kezī atklāja žurnālam „People”.

Kāds topošajiem vecākiem tuvs paziņa šā gada oktobrī pastāstījis, ka Dženna Devana un Stīvs Kezī, kurš par savu sniegumu Brodvejas izrādē „Once” saņēmis „Tony” balvu, „satiekas vien dažus mēnešus”. Vairāki informācijas avoti vēsta, ka pāra romantiskās jūtas uzplaukušas 2018. gada oktobrī.

foto: GAC / MEGA / Vida Press
Dženna Devana ar meitu Everliju un draugu Stīvu Kezī.

„Viņa ir ļoti laimīga,” apliecinājis vārdā nenosauktais paziņa.

Lai gan, izejot sabiedrībā, pāris cenšas savas romantiskās attiecības publiski neizrādīt, abi nekautrējas par savu mīlestību vienam pret otru informēt savus sekotājus sociālajos tīklos.

View this post on Instagram

I caught a fairy! ❤️ 🧚🏼‍♀️

A post shared by Steve Kazee (@stevekazee) on

Piemēram, Valentīndienā Kezī sveica savu mīļoto, publiskojot Džennas fotogrāfiju, kurā viņa, esot gultā, lūkojas kamerā. „Neizprotamā kārtā, man ir dots tas gods būt līdzās šai personībai plecu pie pleca šajā neprātīgajā ceļojumā, ko saucam par dzīvi,” viņš rakstīja. „Dženna, es nezinu, ko esmu izdarījis, lai nopelnītu tavu mīlestību, bet es vienmēr būšu ļoti pateicīgs, ka mūsu dzīves atrada ceļu vienam pie otra.”

Arī Čeninga Tatuma dzīve pēc šķiršanās ir nokārtojusies. Jau pērnā gada oktobrī paziņas vēstīja, ka „Magic Mike” aktieris atradis jaunu mīlestību – dziedātāju Jessie J.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Čenings Tatums un Jessie J.

Līdzīgi kā Devana un Kezī, arī Tatums un Jessie J publiski jūtas centušies slēpt, bet sociālajos tīklos nevairās izrādīt savu atbalstu vienam pret otru.

foto: NewMediaImages/MEGA / Vida Press
Čenings Tatums ar meitu Everliju un draudzeni Jessie J Londonā.

Oktobrī pāris bija devies romantiskā braucienā pa liedagu ar velosipēdiem un dziedātāja vēlāk fotogrāfijas atrādīja savā „Instagram” stāstu sadaļā.

Čenings Tatums un Jessie J dziedātājas „Instagram” bildītēs

gallery icon
7
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās