foto: Instagram / Christie Brinkley
Slavenās dāmas, kas izvēlējušās sevi šogad parādīt bez dekoratīvās kosmētikas
Modele Kristija Brinklija.
2019. gada 24. oktobris, 06:02

Slavenās dāmas, kas izvēlējušās sevi šogad parādīt bez dekoratīvās kosmētikas

Jauns.lv

Pēdējā laikā aizvien vairāk slavenību izvēlas būt žilbinošas uz sarkanā paklāja, taču ikdienā bieži vien sejas dekoratīvo kosmētiku nelieto un nekautrējas parādīt sevi „bez meikapa” arī sociālajos tīklos. Viņas iedvesmo savus sekotāju miljonus: ja pat viņas atļaujas parādīt sevi bez kosmētikas, nav ko kompleksot arī pārējām dāmām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan Holivuda ir tā vieta, kur dzimis skaistuma un jaunības kults, kas aizvien spēj iedzīt kompleksos miljoniem daiļā dzimuma pārstāvju visā pasaulē, tieši populārās sievietes ir tās, kuras aizvien biežāk sociālajos tīklos parāda savu dabisko „es”, neslēpjoties aiz biezas kosmētikas kārtas. Sabiedrībai tas patīk. Šādi arī šovbiznesa zvaigznes vairāk līdzinās vidusmēra sievietei, kurai pavisam noteikti no rīta nepamostas kā tikko izkāpusi no žurnāla vāka.

Supermodelei Kristijai Brinklijai ir 65 gadi. Šā gada maijā viņa padalījusies ar nelielu fotogrāfiju sēriju, kurā redzama bez kosmētikas. Ko tu skaistai padarīsi! Ar vai bez kosmētikas Kristija ir burvīga.

TV personība Endijs Koens parādījis savu labāko draudzeni seriāla „Sekss un lielpilsēta” zvaigzni Sāru Džesiku Pārkeri bez kosmētikas. Protams, ar aktrises pašas atļauju.

Aktrise Gvineta Paltrova maijā, atzīmējot Mātes dienu, pozēja fotogrāfijai kopā ar saviem bērniem un nebija todien lietojusi sejas dekoratīvo kosmētiku. „Paldies abiem maniem skaistuļiem par vislabāko rītu un visu manu dzīvi. Es jūs abus tik ļoti mīlu,” rakstīja Gvineta.

Dziedātāja, aktrise un realitātes šova zvaigzne Džesika Simpsone dabisku un starojošu sejas ādu atrādīja šā gada 5. oktobrī, kad fotogrāfijai pozēja kopā ar savu jaunāko atvasi, meitiņu Bērdiju. „Mēs esam viena otrai,” viņa rakstīja pie foto.

View this post on Instagram

We just get each other 😍 #BIRDIEMAE

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Kantri dziedātāja Kerija Andervuda ar selfiju, kurā nav lietojusi dekoratīvo kosmētiku, padalījās šā gada 31. martā. „Ja tava seja piestāv krekliņam = tu esi labi pavingrojusi,” rakstīja Kerija. „Ja vien tavs krekliņš nav zils... tad tev droši vien vajadzētu raizēties! (piedodiet, pilnīgākais māmiņu humors).”

Aktrise Džesika Bīla nolēma iepozēt fotogrāfijai bez kosmētikas un ar brillēm šā gada 8. augustā. Viņas vēstījums bija spēcīgs un iedvesmojošs. Aktrise apliecināja, ka vēlas parādīt sevis mīlestību un apliecināja, ka nav lietojusi nekādus filtrus, lai uzlabotu šo „bezkosmētikas bildi”. Džesika pastāstīja, ka viņas draudzene un kolēģe Keita Aptone devusies misijā, kuras mērķis ir iedrošināt citus justies stipriem un mīlēt sevi tādus, „kādi esam”. Tāpēc arī viņa parādījusi savu patieso „es”.

Šā gada 22. aprīlī dziedātāja Ciāra savā „Instagram” blogā publiskoja fotogrāfiju ar sekojošu vēstījumu: „Nekādas kosmētikas. Nekādu pieaudzēto matu. Ievainojama. Patiesā es... un man tas patīk. Visbeidzot spēju sevi pieņemt pilnībā! Ir laba sajūta.”

Dziedātājas Kešas apņemšanās 2019. gadam bija pieņemt savu dabisko sejas ādu tādu, kāda tā ir. Janvārī viņa publiskoja fotogrāfiju, kurā seja redzama ļoti izteiktā tuvplānā. Klāt Keša pievienoja vēstījumu, kā šā gada mērķis ir vairāk mīlēt sevi tādu, kāda viņa ir. Un, lai tie vasarraibumiņi dzīvo!

Augustā brīvdienu laikā aktrise Selma Haijeka parādīja vairākus selfijus, kuros redzama bez kosmētikas. „Man patīk spēlēties ar gaismu,” rakastīja Selma. „Ja tu to iepazīsti, tā var likt tev izskatītites jaunākai un noslēpumainākai, seksīgākai un jaukākai. Taču esiet uzmanīgi, tā var arī likt izskatīties vecai un neglītai.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Supermodele Taira Benksa savu seju bez kosmētikas un ar „jancīgo” grimasi, salīdzinājusi ar pašas dēliņu. „Izskatos tā kā mans dēls,” parakstā pie janvārī publiskotā attēla vēstīja Taira.

View this post on Instagram

Lookin’ like my son 👶🏽

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

„Tā esmu es pēc savas pirmās tabatas nodarbības,” pie fotogrāfijas šā gada janvārī rakstīja aktrise Sāra Mišela Gelāra. Viņa arī atzīmēja, ka nav lietojusi kosmētiku, kā arī to, ka nav izmantoti filtri, lai uzlabotu šo fotogrāfiju.

Slavenību frizieris Kriss Makmilans 20. martā publiskojis fotogrāfiju, kurā pie viņa uz salonu pulksten sešos no rīta atnākusi Kardašjanu klana mamma Krisa Dženere – moža un ar svaigu sejas ādu. „Nekādu filtru, nekāda meikapa,” norādīja frizieris, atzīstot, ka tāds esot „vislabākais dienas sākums”.

Latino dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa jūlijā nosvinēja savu 50. dzimšanas dienu. Janvārī viņa „Instagram” blogā parādīja fotogrāfiju, kuras parakstā bija komentējusi īsi: „Piektdiena bez filtriem, diena bez kosmētikas, mīli sevi, kāda esi.”

Pa vidu personīgās dzīves peripetijām, dziedātāja Mailija Sairusa 25. septembrī savā „Instagram” blogā publiskojusi fotogrāfiju, kurā ir redzama bez kosmētikas, savukārt komentārā viņa uzrakstījusi iedvesmojošu vēstījumu: „Turpini doties tālāk, turpini rāpties.”

View this post on Instagram

KEEP ON MOVIN’ KEEP CLIMBIN’ ⛰

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Aktrise Dženna Devana nolēma aizmirst par kosmētiku 23. aprīlī brīvdienu laikā. “Tev, meitenīt, ir vajadzīga atpūtas diena, tāpēc es paņēmu dienu, lai atpūstos,” rakstīja Dženna.

Savu 44. dzimšanas dienu aktrise Drū Berimora atzīmēja ar selfiju, kurā nav lietojusi sejas dekoratīvo kosmētiku. „44 un nekad nav bijis labāk. Īsāk sakot, man ir dzimšanas diena,” rakstīja Drū.

View this post on Instagram

44 and NEVER BETTER. Go shorty, it’s my birthday!

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on