foto: Matt Baron/REX/ Vida Press
Dženifera Anistone - stila ikona jau kopš 90. gadiem. Lietas, kuras vērts nošpikot no viņas garderobes
2019. gada 9. septembris, 06:05

Dženifera Anistone - stila ikona jau kopš 90. gadiem. Lietas, kuras vērts nošpikot no viņas garderobes

Anita Sedliņa

Jauns.lv

Aktrise Dženifera Anistone ir viena no tām slavenībām, kas attiecībā pret modi kļūdās reti. Un tas ir, pateicoties tam, ka ir izstrādājusi savdabīgu, laika pārbaudītu „Anistones klasiku”.

Stabili

Kamēr citiem patīk snīkeri un stiletto kurpes, Dženiferas apavu modelis ir uz platformas. Gan ejot pa sarkano paklāju, gan ikdienā viņa pierāda, ka komforts ir aktuāls vienmēr.

foto: insight media / ddp / Vida Press

Melnā kleitiņa

Neatkarīgi no silueta mazā vai garā melnā kleita ir ne tikai Dženiferas, bet arī visu sieviešu garderobes klasika. Cilvēkam, kuram ir jāapmeklē neskaitāmi formāli pasākumi, šāda kleita vienmēr ir noderīga un valkājama atkārtoti.

foto: Josiah Kamau/BuzzFoto.com
foto: AFF/PA Images
foto: AFF/PA Images

No deviņdesmitajiem

Vienkārši un tradicionāli – jau kopš 90. gadiem stila ikona par savas garderobes pamata izstrādājumu uzskata zila džinsa bikses. Kā kādreiz, tā šodien – brīvas un taisna griezuma, un ar vizuāli augumu pagarinošu efektu.

foto: Coleman-Rayner / Vida Press

Perfektais T krekls

Nav apģērba komplekta, kuram nepiestāvētu balts T krekls. „Mans noslēpums ir tas, ka T kreklus parasti pāršuju atbilstoši savam augumam. Vai arī jāatrod īstais un perfektais,” uzskata aktrise.

foto: Jason Webber / Splash News/ Vida Press

Krāsa

Olīvzaļas krāsas bikses un bleizeri aktrises garderobē spēlē neitrālu un universālu lomu. Tie lieliski izskatās ar citām krāsām un piešķir košumu visneitrālākajā garderobes komplektā.

foto: MEGA / Vida Press

Formālāk

Strukturēta žakete ar džinsa biksēm ir veids, kā ikdienišķam tēlam piešķirt formālāku iespaidu. Ne velti žakete ir Anistones garderobes iecienītākais izstrādājums, kas tiek valkāts pat ar glamūrīgām kleitām.

foto: Vida Press

Uzticīga pilotiem

Neraugoties uz to, ka modē nākušas mazmazītiņas saulesbrilles, nemainīgs aktrises aksesuāru līderis ir aviatora stila brilles. Izmēros mazākas vai lielākas – brilles, kuras tēlam piešķir dumpiniecisku elementu.

foto: Splash News/ Vida Press

Brīvām rokām

Melna, diagonāli pāri ķermenim valkājama soma ir Dženiferas aksesuāru līderis. Praktiska – ietilpīga un rokas atbrīvojoša.

foto: REX/ Vida Press

Vienmēr šalle

Neapšaubāmi, šalles un lakati ir ziemas praktiskākais aksesuāri, bet Anistonei tie ir visu cauru gadu. „Katras sievietes garderobē ir jābūt melnai žaketei, džinsu pārim, platformas kurpēm un vienmēr šallei!” viņa uzsver.

foto: revolutionpix/WENN.com/Vida Press

Ne tikai jaka

Aktrise ir ādas jaku, bikšu un kleitu fane. Tas ir paņēmiens, kā klasisko melno kleitu padarīt neierastāku un pielāgoties šā gada aktuālajām modes tendencēm.

foto: @ParisaMichelle / SplashNews.com/ Vida Press