foto: Broadimage/REX/ Vida Press
Kima Kardašjana dzērumā izpļāpājusi ģimenes lielāko noslēpumu
Sabiedrības dāma Kima Kardašjana.
2019. gada 7. septembris, 07:46

Kima Kardašjana dzērumā izpļāpājusi ģimenes lielāko noslēpumu

Jauns.lv

Iedodiet cilvēkam maizes klaipiņu, un viņš būs paēdis visu dienu, bet iedodiet sabiedrības dāmai Kimai Kardašjanai (38) pāris glāzes šampanieša, un ziņām būs tēmas vismaz nedēļai.

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana parasti nelieto alkoholu nemaz, taču pērn viņa ar vīru reperi Kanje Vestu sarīkoja grandiozu ģimenes Ziemassvētku balli un izdarīja retu izņēmumu.

Kima Kardašjana grādīgos nelieto, ja nu tikai reizēm

gallery icon

Kardašjanu klana fani, iespējams, vēl labi atceras, kā Kima un Kanje savu 60 miljonus dolāru vērto māju Hidenhilsā, Losandželosā, pārvērta visīstākajā ziemas pasaku zemē. Netrūka pat tik daudz mākslīgā sniega, lai varētu vizināties ar ragaviņām. Taču pati Kardašjana visas ballītes nianses nemaz skaidri neatminas...

Realitātes šova zvaigzne un sabiedrības dāma atceras, ka viņa pati bija tā, kas izpļāpājusies rūpīgi slēptos jaunumus, ka abi ar vīru ir ceturtā bērna gaidībās. Taču Kima neatceras, kuram no ballītes viesiem to izstāstījusi.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon

„Es kādam to izstāstīju Ziemassvētku vakarā, bet neatceros kam, jo biju piedzērusies,” viņa atzīstas vienā no jaunākajām realitātes šova „Keeping Up With The Kardashians” sērijām.

„Tu izstāstīji daudziem cilvēkiem? Vai esi sarūgtināta?” – vecākās māsas Kortnijas bijušas draugs Skots Disiks apvaicājas Kimai, uz ko viņa atbild: „Nē, jo tā bija mana vaina. Tieši tāpēc es parasti nekad nedzeru.”

Iereibušās zvaigznes

gallery icon

Tikai dažas dienas pēc Kimas un Kanjes grandiozās ballītes, kuru apmeklēja arī tādas slavenības kā Parisa Hiltone, Dženifera Lopesa un Džons Ledžends, neskaitāmos plašsaziņas līdzekļos parādījās informācija, ka Kimai Kardašjanai gaidāms ģimenes pieaugums.

Kima un Kanje tolaik jau bija trīs bērnu vecāki. Meitu Nortu (6) un dēlu Seintu (3) bija iznēsājusi Kima pati, taču meitu Čikāgu (1) pasaulē laidusi surogātmāte. Arī ceturto bērnu pāris gaidīja pasaulē ar surogātmātes starpniecību.

Jaunumus par gaidāmo bērnu vēlāk Kima pati apstiprināja publiski, viesojoties Endija Koena sarunu šovā. Vairs nebija nozīmes liegties. Taču, kad tieši bērns gaidāms, viņa neatklāja, nosakot vien – „drīzumā”.

Dēls Psalms pasaulē nāca šā gada maijā. Kima par pastarīti jūsmo, ka dēls esot viņas pats rāmākais bērns un nespēj vien beigt priecāties, ar ko gan viņa izpelnījusies tādu laimi.