foto: Publicitātes foto
RESERVED džinsa kapsulas kolekcija rudens/ziema 2019
2019. gada 22. augusts, 14:36

RESERVED džinsa kapsulas kolekcija rudens/ziema 2019

Jauns.lv

Džinss, tāpat kā Atlantijas okeāns, var mirdzēt visos zilā toņos, un tieši šī iemesla dēļ jaunākās RESERVED džinsa kapsulas kolekcijas kampaņas norises vieta ir Portugāle. Rudens kolekcijas fons ir tukša pludmale un mežonīga, zaļa klints. Pēcpusdienas gaisma, vējā plīvojoši mati un okeāna plašums rada romantiski nostalģisku atmosfēru, kas ideāli atbilst apģērbu konceptam.

Šosezon RESERVED dizaineri ir pievērsušies galējībām. No vienas puses, kolekcija pievēršas tradicionālajām džinsa vērtībām – raupjš darba apģērbs, bet, no otras puses, kolekcijā parādās arī siltas krāsas un maigas līnijas, kas izceļ gan sievišķos, gan vīrišķos siluetus. Kā tas izskatās dabā? Ļoti stilīgi. Papildus klasiskajiem modeļiem – džinsiem ar augsto jostasvietu un paplatinātām bikšu starām vai vienkāršai džinsa jakai – mēs varam atrast sievišķīgu blūzi maigā krāsā ar kuplām piedurknēm vai melnu kleitu ar dziļu dekoltē. 

Lai arī pamatīga divrindu šuvju apstrāde kolekcijā ieņem dominējošo lomu, dažkārt audumi ar nolūku ir atstāti neapstrādāti. Džinss tiek kombinēts ar velvetu un mīkstiem adījumiem. Arī kolekcijas krāsu gamma balstīta kontrastos. Klasiskā džinsa krāsu palete ir papildināta ar virkni brūno toņu. No sarkanā māla līdz sinepju dzeltenam, bēšajiem toņiem un netīri baltam. No tumša antracīta līdz indigo un gaiši zilajam. 

RESERVED džinsa kapsulas kolekcijas sieviešu līnijā akcentēts sievišķais siluets. Lai to sasniegtu, tiek izmantotas gaisīgas kleitas ar smalkiem rakstiem, volāniem rotātas piedurknes, dekoltē, mēteļi ar izteiktu vidukļa līniju, kā arī zilas džinsa bikses ar augstu jostasvietu un piegulošām bikšu starām. Funkcionāli kovboja stila zābaki un oriģināli aksesuāri, piemēram, kažokādas apkakle vai soma ar radzēm, papildina ikvienu garderobi, kurā ir dažādi stili un tekstūras.

RESERVED džinsa kapsulas kolekcija rudens/ziema 2019

gallery icon
38

Vīriešu apģērbos kolekcijas ietvaros ir izteiktāks minimālisms un fokuss uz ērtumu. Brīvāki piegriezumi jakās, kreklos un biksēs iegūs papildu spēku, ja tos izvēlēsies vienā krāsu gammā – melnā, sinepju brūnā vai tumši zilā džinsa krāsā. Detaļas, piemēram, galvas apsēji, cepures, augstās apkakles, nosaka šīs kolekcijas noskaņu. 

Dominējošās iezīmes šīs sezonas kreklu līnijā ir audumu izvēle un krāsas. Smalks romantisms ar izsmalcinātām sieviešu kolekcijas detaļām ir lieliski apvienots ar klasiskajiem, uz džinsa modeļiem balstītajiem vīriešu kolekcijas motīviem – eleganci papildina vienkāršība un funkcionalitāte.

Meklē kolekciju mūsu veikalos un www.reserved.com.