Jaunā skaistuma tendence – ādas atjaunošana no ārpuses un iekšpuses
2019. gada 8. maijs, 13:07

Jaunā skaistuma tendence – ādas atjaunošana no ārpuses un iekšpuses

Jauns.lv

Mūsu organisma šūnas ir gana gudras, lai pašas spētu atjaunoties un ražot mums nepieciešamo skaistumkopšanas vielu, kā kolagēns vai piesaistīt skābekli. Mūsu uzdevums ir šūnas atbalstīt un dot tām enerģiju, lai tās spētu darboties ilgtermiņā. Skaistumkopšanā nevajadzētu censties piepumpēt ādu un šūnas ar kādu konkrētu vielu, kas pēcāk, atstājot šūnu, atkal padara ādu šļauganu. Ideāli būtu, ja mēs dodam šūnai un ādai to, kas ilgtermiņā liek strādāt un uztur mūsu ādu labā stāvoklī, arī tad, kad šūna konkrēto vielu jau ir izvadījusi. 

Skaista arī no iekšienes

Tieši šāds uzdevums ir Latvijā izstrādātajiem un ražotajiem INEX Cosmetics produktiem, kas rūpējas par ādu, stimulējot šūnas, dodot enerģiju mūsu pašu organisma reģenerācijas spēkam. Šāda pieeja prasa abpusējas rūpes par ādu – gan no organisma iekšienes, gan ārienes, ko nodrošina INEX Cosmetics ražotie krēmi un iekšķīgi lietojamās pērles. 

INEX Cosmetics produktu homeopātisko formulu izstrādātāja ir ārste-homeopāte Inguna Vecvagare: ”Izstrādājot produktus, mana misija bija, lai tie pildītu solīto. Ja tas ir mitrinošs krēms, galvenais uzdevums ir piesaistīt skābekli. Balstoties uz to, ko spēj nodrošināt konkrētu augu īpašības, tiek sakombinēta formula ar mērķi panākt pēc iespējas labāku efektu. Mūsu šūnas ir gudras un lieliski spēj atjaunoties pašas, tām tikai jābūt veselām, un mums ir jādod enerģijas lādiņš, lai tās nepagurst. Tāds arī ir šīs kosmētikas mērķis – nekā lieka, tikai tas, kas nepieciešams.

Attiecībā uz pērlēm skaistumam – tam visam ir pamatojums. Krēms sniedz lokālu iedarbību caur ādu, darbojoties virskārtā, savukārt pērles iekšķīgi darbojas šūnu līmenī.”

Gudrā kosmētika

Šāda pieeja skaistumkopšanā ir jauna, tomēr mūsdienās nepieciešama un pamatota.

INEX Cosmetics produkti tiek dēvēti par empātiskiem, jo tajos kā aktīvā viela tiek izmantota homeopātija. Homeopātijai savukārt piemīt spēja atraisīt mūsu organismā bloķētos receptorus, kuri nepilda savu funkciju, stimulēt tos. Mūsu organisms homeopātiju uzņem un atpazīst, tas nav svešķermenis mūsu organismam. Tāpēc INEX Cosmetics produktu saspēle ar organismu ir dziļa un efektīva. Kā INEX Cosmetics lietotāji mēdz sacīt – krēms burtiski saplūst ar ādu dabiski un nemanāmi. 

INEX Cosmetics filozofija paredz izmantot savu organismu, kā inteliģentu, paša spēkiem atjaunoties spējīgu, nedaudz pastimulējot un dodot enerģiju šūnām, ādai dabīgā un organismam pieņemamā un saprotamā veidā. INEX Cosmetics uzdrošinās runāt par integrālu produkta attīstības veidu, kas nozīmē dažādu zināšanu sintēzi produkta attīstībā un pielietojumā. Tā ir holistiska skaistumkopšana, kas ir efektīvāka un uz ilgtermiņu orientēta. 

Tas ir mīts, ka homeopātija darbojas tikai pēc ilgāka laika lietošanas – INEX produkti rezultātu uzrāda jau pēc pirmajām divām nedēļām un notur to ilgtermiņā. INEX Cosmetics ir terapeitisks skaistumkopšanas produkts, kas ļauj apvienot skaistumkopšanu ar terapeitisku efektu, absolūti drošs un dabisks.

Inovācija no Latvijas gūst starptautisku atzinību

INEX Cosmetics šogad lielākajā skaistumkopšanas izstādē Cosmoprof Itālijā guva atzinību par savu inovatīvo pieeju skaistumkopšanā un par kvalitatīvāko produktu Natural&Organic kategorijā. No 608 pasaules kompānijām INEX Cosmetics tika pamanīts un atzinīgi novērtēts. Starptautiskas žūrijas locekļi INEX sauc par pionieri jauna lauciņa atklāšanās skaistumkopšanā – gan ienesot homeopātiju skaistumkopšanā, gan pielietojot iekšķīgu un ārīgu pieeju. 

Pašai kompānijai INEX Cosmetics tas nav viegls uzdevums, jo lietotāji Eiropā šādu pieeju nepazīst un tas nav ierasti. Japānā gan tā ir ierasta prakse un tas ir pieprasīti, ka skaistumkopšanā tiek lietoti preparāti no iekšienes un ārienes. 

Skaistuma ekspertu iecienīta

Sulukūres veidotāja Dagnija Brūvere trāpīgi INEX sauc par ādas kopšanu gurmāniem, jo tā ir smalkjūtīga, minimālistiska, tai pat laikā dziļa un efektīva. 

Savukārt žurnāla “Pastaiga” skaistuma redaktore Una Ulme par INEX saka:”Mūsdienīgs izlēcējs skaistumkopšanā ar visai intriģējošu solījumu un pieeju. Piestāv mūsdienu prasīgajai sievietei un noteikti izceļas modernajā skaistumkopšanas pasaulē. ” 

Una nesen klajā laidusi iedvesmojošu grāmatu sievietēm visos vecumos "Skaistumam nav gadu" un sadarbībā ar INEX Cosmetics aicina piedalīties konkursā un iegūt savā īpašumā sievišķīgo padomu grāmatu "Skaistumam nav gadu" un INEX Cosmetics bestselleri - komplektu: Pretnovecošanās krēmu un pērlītes. Piedalies konkursā šeit.

Mātes dienas ietvaros no 07.05.-13.05., iepērkoties INEX Cosmetics mājas lapā, ikviens pirkums saņem līdzi dāvaniņā otru, tādu pašu – pērc sev un māmiņai

Savukārt Homeopātiskajā aptiekā no 07.05.-13.05. Rīgā, Lāčplēša ielā un Biķernieku ielā INEX Cosmetics produktiem ir 30% atlaide, kā arī iespēja iepazīties ar produktiem klātienē. 

Šobrīd INEX Cosmetics klāstā ir viss, kas ādai nepieciešams: mitrināšana, aizsardzība un spēcināšana, pretnovecošanās krēms, eliksīrs un maska. Katram krēmam ir savas iekšķīgi lietojamās pērlītes, kas papildina krēmu un pastiprina efektivitāti īstermiņā un ilgtermiņā. Vairāk par INEX Cosmetics produktiem lasiet mājas lapā.

Maijs ir INEX Cosmetics produktu un sievišķības mēnesis! Iepazīsties ar INEX Cosmetics maijā!

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Inex Cosmetics.