foto: Vida Press
Parīzes modes nedēļā Dženifera Lorensa pirmoreiz parāda savu iespaidīgo saderināšanās gredzenu
Aktrise Dženifera Lorensa parāda saderināšanās gredzenu.
2019. gada 28. februāris, 10:30

Parīzes modes nedēļā Dženifera Lorensa pirmoreiz parāda savu iespaidīgo saderināšanās gredzenu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Dženifera Lorensa mērojusi ceļu uz Francijas galvaspilsētu, lai apmeklētu Parīzes modes nedēļas pasākumus. Viņa devusies uz „Dior” modes skati no matu galiņiem līdz papēžiem tērpusies šī modes nama radītā tērpā, bet viņas kreisās rokas zeltnesi rotāja īpašs aksesuārs – saderināšanās gredzens. Šī ir pirmā reize, kad aktrise redzēta apmeklējam saviesīgu pasākumu pēc paziņojuma par saderināšanos ar mākslas darbu tirgotāju Kuku Maroniju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dženifera Lorensa apmeklē „Dior” modes skati un izrāda saderināšanās gredzenu

gallery icon
16

Aktrise Dženifera Lorensa Parīzē apmeklēja modes nama „Dior” 2019. gada rudens un ziemas kolekcijas skati. Viņa labprāt pozēja preses fotogrāfiem, ļaujot aplūkot iespaidīgo saderināšanās gredzenu, kādu viņai februāra sākumā pasniedzis mīļotais vīrieti mākslas darbu tirgotājs Kuks Maronijs.

foto: JD Images/REX/ Vida Press
Dženifera Lorensa ar līgavaini Kuku Maroniju.

Līgavainis izvēlējies saderināšanās gredzenu ar lielu kvadrāta formas briljantu, kas iestrādāts uz elegantas zelta stīpiņas.

Briljantu eksperti lēš, ka šis ir vismaz četru vai piecu karātu dārgakmens un gredzena cena varētu būt aptuveni 200 000 ASV dolāru.

foto: Vida Press
Eksperti šo gredzenu ar lielo briljantu novērtējuši 200 000 ASV dolāru vērtībā.

Uz modes skati Dženifera Lorensa ieradās kopā ar draudzeni – modeli, aktrisi un topošo dziedātāju Karu Delevinju. „Oskara” balvas laureāte Lorensa bija ģērbusies „Dior” darinātā pelēka tvīda kleitā ar krādziņu un saules griezuma svārku daļu. Savukārt Delevinja pasākumam bija izvēlējusies maigi rozā plisētu kleitu ar dziļu dekoltē.

Abas populārās sievietes modes skati vēroja, sēžot pirmajā rindā. Arī vērojot modes skati, jaunā līgava rokas klēpī bija salikusi tā, lai fotogrāfi pēc iespējas labāk varētu iemūžināt viņas karalisko gredzenu.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Dženifera Lorensa un Kara Delevinja vēro "Dior" modes skati.

Iepriekš Lorensa redzēta pilsētas ielās ar nedaudz atšķirīgu gredzenu uz zeltneša. Tā bija zelta stīpiņa ar nelielu akmentiņu. Eksperti izsaka minējumu, ka šis varētu būt tas pats gredzens, tikai līdz šim līgava tā centrālo akmeni paslēpusi pagrieztu uz plaukstas iekšpusi. Izvēloties pirmoreiz publiski saderināšanās gredzenu demonstrēt tikai tagad, apmeklējot prestižo Parīzes modes nedēļu.

Parīzes modes nedēļa: "Christian Dior" skate rudens/ziema 2019/2020

gallery icon
53
foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Pirms kāda laika Lorensas pirkstā redzēts zelta gredzentiņš ar mazu dārgakmeni. Eksperti pieļauj, ka tas ir saderināšanās gredzens, tikai lielo centrālo akmeni viņa pagriezusi un paslēpusi plaukstas iekšpusē.

Februāra sākumā aktrises pārstāvis slavenību žurnālam „People” apstiprināja ziņu par Dženiferas Lorensas un Kuka Maronija saderināšanos pēc mazāk nekā gadu ilgas draudzības.

foto: Vida Press

Par to, ka Dženifera un 34 gadus vecais Kuks, Ņujorkas mākslas galerijas direktors, ir pāris, sāka runāt pērnvasar. Jūnijā abi nofotografēti, ieturot romantiskas vakariņas kādā Ņujorkas restorānā. Tam sekoja ceļojumi uz Parīzi un Romu.

Bet septembrī abi jau lepni gozējās uz sarkanā paklāja – Lorensa mīļoto aizveda uz filmas „Favorīte” („The Favourite”) pirmizrādi, ko apmeklēja arī aktrises bijušais – pazīstamais režisors Darens Aronovskis. Turklāt šajā filmā vienā no galvenajām lomām ir cits Lorensas bijušais – aktieris Nikolass Holts.

Dženifera Lorensa "Oskara" balvu vakarā

Dženifera Lorensa "Oskara" balu vakarā.

gallery icon
22

Dženifera Lorensa „Versace” kleitā

Aktrise Dženifera Lorensa apgalvo, ka „Versace” tērps bijis pārāk skaists, lai to apsegtu ar mēteli. Tā bijusi viņas pašas izvēlē ...

gallery icon
12

Dženifera Lorensa un Darens Aronovskis

Aktrise Dženifera Lorensa satiekas ar režisoru Darenu Aronovski, kurš ir 22 gadus vecāks.

gallery icon
13

Dženifera Lorensa ar vecākiem

Basām kājām un bez meikapa, aktrise Dženifera Lorensa vecākiem palīdzēja izkravāt mantas no automašīnas.

gallery icon
4
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās