foto: AFF-USA/REX/ Vida Press
Aktrise Sofija Vergara izdod modīgu džinsu līniju par ļoti pieņemamām cenām un „pa kluso” iemēģina tās seriālā „Modern Family”
Aktrise Sofija Vergara.
2019. gada 7. februāris, 07:01

Aktrise Sofija Vergara izdod modīgu džinsu līniju par ļoti pieņemamām cenām un „pa kluso” iemēģina tās seriālā „Modern Family”

Jauns.lv

Seriāla „Moder Family” zvaigzne aktrise Sofija Vergara zina, ka laba garderobe nav pilnīga, ja tajā nebūs viens nevainojamu džinsu pāris.

Sadarbībā ar zīmolu „Walmart” aktrise Sofija Vergara radījusi pati savu džinsu līniju „Sofia Jeans”. Tajā sev piemērota izmēra bikšu pāri atradīs jebkuras ķermeņa uzbūves sieviete. Vergaras kolekcijā ir vairāk nekā 100 apģērbu, kuru skaitā ir ne tikai džinsi, bet arī džinsa auduma jakas, blūzes un T-krekli.

Sofija Vergara "Oskara" balvu ceremonijas ballītē 2017. gadā

Aktrise Sofija Vergara pasākumam izvēlējusies modes nama „Michael Kors” tērpu, ko papildinājusi ar zīmola „Lorraine Schwartz” briljantu rotaslietām.

gallery icon
9

Sofija Vergara padomājusi ne tikai par visu formu un izmēru sievietēm, bet arī par to, lai apģērbi viņas kolekcijā būtu nopērkami par saprātīgām cenām un pieejami jebkurai vidusmēra dāmai.

„Esmu ļoti priecīga par šo kolekciju, jo tā radīta visu izmēru sievietēm,” portālam „Yahoo Lifestyle” apliecina aktrise. „Mēs centāmies padomāt par jebkuru formu un jebkuru izmēru.”

Sofijas Vergaras un Džo Manganiello kāzas un gatavošanās tām

gallery icon
14

Vergara paskaidro, ka viņai bijis svarīgi radīt kvalitatīvu apģērbu līniju, kas būtu arī „draudzīga naudas maciņam”, tajā pašā laikā nezaudējot šiku un modernumu. „Mēs izstrādājām apģērbus līdz pat 20. izmēram [50. izmērs pēc Eiropas izmēru skalas] – lai katra sieviete varētu sev atrastu kaut ko par pieņemamu cenu, kas būtu arī seksīgs un glīts.”

Kolumbiešu-amerikāņu aktrise apliecina, ka viņas līnijas „Sofia Jeans” iedvesmas avots bijusi pašas latīņamerikāņu ģimene. „Man ir pazīstamas visas ķermeņa formas,” apliecina Vergara. „Dažas ir garas, dažas ir īsas, dažas ir ar kuplām formām, dažas ļoti kārnas, dažas ir gados vecākas.”

Kolekcijā iekļautajiem džinsu modeļiem aktrise devusi nosaukumus par godu savām radiniecēm, to skaitā māsīcām, māsu un brāļu meitām un, protams, savai mammai.

Sofija Vergara zīmola „Agent Provocateur” peldkostīmā

gallery icon
8

Sofijas Vergaras ģimenes sievietes nav vienīgās, kas fano par aktrises jauno kolekciju. „Glorija Pritčeta aizvadītajā seriāla sezonā nēsāja „Sofia Jeans” džinsus un neviens to pat nezināja,” par savas „Modern Family” ekrāna varones apģērbu seriālā atzīstas Vergara. „Es gribēju zināt, kā tās izskatās kadrā. Es gribēju zināt, kā tajās jutīšos, 12-16 stundas pavadot filmēšanas laukumā.”

Daiļā kolumbiešu aktrise Sofija Vergara

gallery icon
74

„Tās izturēja visus manus pārbaudījumus,” tagad ar lepnumu par sava produkta izskatu, komfortu un kvalitāti secina aktrise.

Džinsu pāris no aktrises Sofijas Vergaras kolekcijas maksā nepilnus 40 ASV dolārus.