foto: Vida Press
Tā viņi pierāda savu mīlestību: nekas nav tik mūžīgs kā vienādi tetovējumi
2018. gada 16. decembris, 07:08

Tā viņi pierāda savu mīlestību: nekas nav tik mūžīgs kā vienādi tetovējumi

Anita Sedliņa

Jauns.lv

Viens no paliekošākajiem veidiem, kā pārim pierādīt savu mīlestību, ir vienādi tetovējumi. Kas Jauns apskatā – slavenības, kuras ir riskējušas un ar mūžīgo tintes zīmējumu ādā deklarē savas saistības.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Piederības dati

Modes dizaineres Viktorijas un futbolista Devida Bekhema 19 gadu ilgā laulība abus padara par slavenību zelta pāri. Un, lai to pierādītu arī viens otram, Bekhemi sestajā kāzu gadadienā ir sev uztetovējuši vienādus tekstus ivritā: „Es piederu mīļotajam, un mīļotais pieder man.” Viktorija uz spranda, Deivids uz rokas.

foto: Vida Press
foto: Vida Press
foto: REUTERS/SCANPIX

Numerologi

Par godu laulības devītajai gadadienai 2017. gadā mūziķu pāris Bejonse un Jay-Z uz zeltneša ir uztetovējuši identiskus tetovējumus – „IV”, kas ir viņu dzimšanas un kāzu dienas datums. Bejonse ir dzimusi 4. septembrī, Jay-Z – 4. decembrī, laulības notikušas ceturtajā datumā, gada ceturtajā mēnesī (4. aprīlis). Apsēstība ar šo ciparu ir redzama arī Jay-Z albuma nosaukumā 4:44 un meitas vārda simbolikā Ivy jeb IV.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Līdz laulība šķirs

Lai gan aktieri Čenings Teitums un Dženna Devana ir paziņojuši par šķiršanos, viņu ķermeņus vēl aizvien rotā atgādinājums par astoņus gadus ilgušo laulību. Medusmēneša laikā 2009. gadā uztetovētais laulību zvēresta teksts: „Sānu pie sāna”. Teitumam pie paduses, bet Devanai uz kājas.

foto: Xavier Collin/Image Press/Splash/ Vida Press
foto: Xavier Collin/Image Press/Splash/ Vida Press
foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press

Insekts

Pēc divu mēnešu ilga randiņu perioda uzņēmēja Kailija Dženere un mūziķis Trevis Skots uz savām potītēm ir uztetovējuši vienādus zīmējumus. Tas ir mazītiņš taurenis – insekts, kas simbolizējot Skota mūziku (2017. gada singls Butterfly Effect) un pāra abpusējo mīlestību.

foto: REUTERS/SCANPIX
foto: Vida Press
foto: Vida Press

Zemesriekstu sviests ar sieru

Lai gan attiecībās pavadīti tikai pāris mēneši, aktieri Ariela Vintere un Levi Mīdens savus pirkstus izrotājuši ar saskaņotiem tetovējumiem. Katram ir pa sirds pusītei, kuras saliekot kopā izveidojas vesela sirds.

Drīz vien pēc šā pāris tika pie jau nākamajiem – uz pirkstiem uztetovētās zemesriekstu sviesta burkas (Mīdenam) un siera gabala (Vinterei). Spriežot pēc Arielas Instagram ieraksta, šie ēdieni ir abu mīļvārdiņi.

foto: Faye Sadou/AdMedia/SIPA
foto: Vida Press
foto: Vida Press

Neoficiāla bezgalība

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Lai gan aktrise Dakota Džonsone un grupas Coldplay mūziķis Kriss Mārtins savas attiecības nav oficiāli apstiprinājuši, viņus abus vieno identiski tetovējumi. Kad septembrī Dakota pozēja uz Venēcijas kino festivāla sarkanā paklāja, uz elkoņa bija redzams bezgalības zīmes tetovējums. Tāds pats kā Mārtinam ir uz apakšdelma.

foto: Vida Press
foto: David Fisher/REX/ Vida Press
foto: Vida Press

Nekas nav tik mūžīgs kā tetovējums

Mūziķi Elija Goldinga un Dougijs Pointers, kuri satikās kopš 2014. gada, attiecības nostiprināja ar dumpinieciskiem tetovējumiem – uz rokas vidējā pirksta skeletgalvas motīvs. Attiecības pēc diviem gadiem pagaisa, bet tetovējumi palika.

foto: Vida Press
foto: Vida Press

Grifita tikpat kā likvidējusi bijušajam vīram veltīto tetovējumu

Tetovējuma dzēšana ar bijušās vīra – Antonio Banderasa – vārdu aktrisei Melānijai Grifitai prasījusi divus gadus.

gallery icon
5

Kad slavenības izblamējas ar kļūdainiem tetovējumiem

gallery icon
10

Latvieši izrotā sevi ar tetovējumiem

gallery icon
15