foto: instagram.com/gintsvaldmanis
Kas jāpiedzīvo slaveniem latviešu fitnesa treneriem, kuri soctīklos publicē skaistas pikantas bildes
Fitnesa pāris Gints un Juta Valdmaņi regulāri iepriecina savus sekotājus ar žilbinošiem selfijiem.
2018. gada 1. jūnijs, 06:01

Kas jāpiedzīvo slaveniem latviešu fitnesa treneriem, kuri soctīklos publicē skaistas pikantas bildes

Vita Zvaigznīte

Žurnāls "Kas Jauns"

No piedāvājuma pirkt sasvīdušus legingus līdz slepenai filmēšanai dušā... Fitnesa personības atklāj, ar ko nākas saskarties, sociālajos tīklos publicējot tik seksīgas bildes.

Sociālajos tīklos ieraugot bildes, kurās kāds izrāda smagā darbā fitnesa zālē iegūtas ķermeņa formas, veltām tām salīdzinoši vairāk uzmanības un apbrīnas. Bet dažiem ar bildīšu aplūkošanu vien nav gana. Latvijas fitnesa industrijas slavenības atklāj, kādas dīvainas situācijas piedzīvojuši apkārtējo uzmanības dēļ.

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on

Slepeni filmē Valdmaņa dušā

Šī tēma Kas Jauns redzeslokā uzplaiksnīja, kad policijā nonāca fitnesa kluba Centrs pārstāvju rakstīts iesniegums par kāda vīrieša ielavīšanos sieviešu dušā, kur viņš centies nofilmēt, kā pēc nodarbībām mazgājas pazīstamā trenera Ginta Valdmaņa apburošā sieva Juta. Pēc žurnāla rīcībā esošās informācijas, vīrietis uz karstām pēdām nogādāts pie tirdzniecības centra apsardzes, kas izsaukusi policijas pārstāvjus. Filmētājs, kas fitnesa centrā neskaitījās gluži sveša persona, jo kā abonementa īpašnieks (uz vingrošanas nodarbībām) tur ieradās ne pirmo reizi, izbrīnījis apsardzes darbiniekus ar savādu uzvedību – ne bēdzis, ne noliedzis savu vainu, drīzāk izskatījies gandarīts par paveikto.

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on

Dokumentējot pārkāpumu, izrādījies, ka ķīķerētājs sporta klubā reģistrējies ar svešu vārdu. Tas atklājies brīdī, kad vīrietis centies to uzdot arī apsargiem, kamēr uz paša telefona displeja nodevīgi vīdējis viņa īstais vārds. Tas arī palīdzējis policistiem sadzīt lūriķim pēdas pēc tam, kad viņš, sagaidot, kad apsardzes darbinieks atver durvis, pa tām izsprucis un aizbēdzis.

⭐️ ⭐️ ⭐️

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on

Pēc dažām dienām noskaidrojies, ka žilbinošo fitnesa modeli dušā centusies nofilmēt persona, kas strādā valsts iestādē – Finanšu un kapitāla tirgus uzraudzības komisijā. Tīkošana pēc pikantā video gan vīrietim beidzās čābīgi – visticamāk, apzinoties, ka neglaimojošā patiesība nāks gaismā viņa darbavietā, lūriķis jau nākamajā dienā uzrakstījis atlūgumu un šobrīd tur vairs nestrādā. Savukārt kārtības sargi viņa mēģinājumu iemūžināt notiekošo fitnesa kluba dušā traktējuši kā sīko huligānismu, par to piemērojot 100 eiro naudas sodu.

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on

Sarunā ar Kas Jauns Gints Valdmanis neslēpj, ka sakarā ar šo gadījumu piedzīvojis ļoti nepatīkamus mirkļus. „Grūti bija novaldīties, lai neizrēķinātos ar viņu kā vīram pieklājas. Īpaši, kad izjutu, cik sarežģīti ir kaut ko iekustināt policijā, lai par šādu nodarījumu vainīgais arī tiktu sodīts,” atzīst Valdmanis. Runājot par notikušo ar jomas kolēģiem, Gints noskaidrojis, ka viņa kluba dušās pieķertā persona ir ievērota dīvaini uzvedamies arī citos klubos.

Paulai Freimanei pieprasa legingus

Ar pārspīlētu uzmanību dažkārt tiek vajātas arī citas fitnesa zvaigznes. Piemēram, MonacoFit radītāja, modele un trenere Paula Freimane atklāj, ka par iedvesmošanu mēdz saņemt ziedus no meitenēm un ik dienu saņem kaudzēm vēstuļu sociālajos tīklos. Lielākoties tajās tiek izteikti komplimenti vai piedāvājumi iepazīties, uz ko viņa radusi neatbildēt. Mēdzot būt arī puiši, kas, atsūtot savus kailfoto, jautā, kas būtu uzlabojams viņu ķermenī...

Tropical feels 🌴☀️

A post shared by Paula Freimane 🇱🇻 (@paolafreeman) on

Taču viens piedāvājums pirms kāda gada viņu izbrīnījis tik ļoti, ka Paula ielaidusies sarunā. „Kāds puisis – latvietis – feisbukā atsūtīja manu fotogrāfiju, kurā esmu legingos, un prasīja, vai varu viņam tos pārdot,” iesāk Paula. Kad puisim norādījusi, kurā veikalā viņš pats tādus var iegādāties, viņš darījis zināmu, ka vēlas tieši Paulas bikses. „Tas cilvēks man rakstīja regulāri – vai katru otro dienu, uzstājīgi prasīdams, lai pārdodu viņam legingus. Iesākumā teica, ka būšot ballīte, kurā jāpārģērbjas sieviešu biksēs. Taču – kāpēc pats nevari nopirkt, bet vajadzīgas manējās?

1 year babe @peterisrumpis ❤️

A post shared by Paula Freimane 🇱🇻 (@paolafreeman) on

Beigās viņš atzinās, ka kolekcionē sieviešu sporta bikses, esot jau kaudze ar tādām, ar visiem autogrāfiem... Viņš teica, ja sūtīšu viņam legingus, esot viens nosacījums – tiem jābūt tieši pēc sporta zāles, kad esmu pavingrojusi, sasvīdusi, biksēm jābūt nemazgātām...” joprojām nepatīkamo pārsteigumu atceras fitnesa skaistule, kas nav pārdevusi savas bikses, bet savādo kolekcionāru turpmāk ignorējusi.

Runājot par dīvainiem piedāvājumiem, Freimane min, ka ir vēl kāds vīrietis, kas ik pa laikam lūdz viņam aizsūtīt konta numuru, jo vēlas pārskaitīt naudu, „tas ir, uzdāvināt man kaut ko”. „Printskrīnoju mūsu saraksti, ieliku internetā, izrādījās, ka vēl kādām piecām meitenēm viņš raksta to pašu,” stāsta Paula.

Hold on 🍑😁 . . . . . #paigehathaway

A post shared by Paula Freimane 🇱🇻 (@paolafreeman) on

Viņa pasmaida, atklājot, ka pikanto bilžu publicēšanai internetā esot vēl kādas blaknes – Paula vairs nespēj mazgāties publiskā dušā, tikai mājās. „Kolīdz noģērbjos, meitenes vienkārši apstājas un nekautrēdamās pēta mani, dursta ar skatieniem, it kā es uz kādu skati būtu atnākusi. Pēta, vai tiešām esmu īstenībā tāda un tas, ko redz bildēs, nav fotošops,” atklāj fitnesa zvaigzne, kurai instagramā ir vairāk nekā 100 tūkstoši sekotāju.  

#FITNESS

A post shared by Paula Freimane 🇱🇻 (@paolafreeman) on

Kalpo par iedvesmu citiem

„Būdami fitnesa treneri, šādas bildes fotografējam un liekam sociālajos tīklos, lai iedvesmotu cilvēkus rūpēties par savu ķermeni – pareizi ēst un vingrot. Gribam parādīt, ka skaists augums ir sasniedzams, ja vien paši esam uzņēmīgi,” Paulai Freimanei piebilst viņas dzīvesdraugs, fitnesa treneris un modelis Pēteris Rumpis. Arī viņa ikdiena ir desmitiem vēstuļu pārskatīšana. „Instagramā daudz ārzemnieku sūta savas bildes un prasa, ko par viņiem domāju. Meitenes… Viņas mēdz atsūtīt bildes, kurās ir gandrīz bez krūštura, prasot, ko ķermenī vajadzētu pamainīt,” pasmaida Pēteris.

Arī fitnesa modele un godalgota atlētu konkursu laureāte no Liepājas Lāsma Balbārde, kas internetā žilbina ar perfekta auguma aprisēm, atzīst, ka lielāko uzmanību saņem tieši soctīklos. „Aicina uz kailfotosesijām, arī strādāt ārzemēs. Ar tādām vēstulēm pilns,” neslēpj Lāsma. Taču tas, ka daudzi Lāsmu pārprot, neattur viņu turpināt publicēt skaistas bildes.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Lāsma Balbārde no Liepājas ar šādiem uzņēmumiem iedvesmo trenēties arī citus.

„Esmu piecus gadus piedalījusies sacensībās, tāpēc ik pa laikam uztaisu bildes, izlieku gan sociālajos tīklos, gan sporta zālē. Daudzi pārprot, ar kādu mērķi to daru. Arī mans draugs sākumā negribēja, ka lieku, lai kāds nepadomā – meklēju citus čaļus.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Lāsma atklāj, ka vairākas meitenes pievēršas fitnesa zālei, vēloties „tādu dibenu” kā trenerei.

Bet man jau tas ir kā darbs, lai arī stulbi skan. Kad meitenes redz, ko sasniegusi trenere, tā viņām ir kā motivācija trenēties. Atnākot uz pirmo treniņu, es meitenēm parasti jautāju, ko viņas vēlas iegūt nodarbību rezultātā, un daudzas ir atbildējušas – tādu dibenu kā tev,” pasmaida Lāsma.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva