foto: Vida Press
Dārgi auskari un lēta kleita. Tā Megana Mārkla dodas uz karalienes Ziemassvētku pusdienām
Dodoties uz karalienes Elizabetes II rīkotajām Ziemassvētku pusdienām Bekingemas pilī, prinča Harija līgava Megana Mārkla izvēlējusies zīmola „Self Portrait” kleitu un kanādiešu zīmola „Maison Birks” auskarus ar briljantiem.
2017. gada 22. decembris, 06:11

Dārgi auskari un lēta kleita. Tā Megana Mārkla dodas uz karalienes Ziemassvētku pusdienām

Jauns.lv

Tikšanās ar nākamā vīra kuplo radu saimi ir zīmīgs notikums jebkuras līgavas dzīvē. Taču, ja tā ietver karalieni, prinčus, princeses, hercogus un hercogienes, ir par ko nopietni padomāt apģērba izvēles ziņā.

Prinča Harija līgava, seriāla „Suits” bijusī aktrise Megana Mārkla, jau apmeklējusi dažus publiskus pasākumus kā viena no karaliskās ģimenes, taču Bekingemas pilī karalienes rīkotās Ziemassvētku pusdienas bija viņas pirmā tikšanās ar visu Viņas Majestātes kuplo ģimeni.

Megana Mārkla dodas uz karalienes Ziemassvētku pusdienām 2017. gadā

Dodoties uz karalienes Elizabetes II rīkotajām Ziemassvētku pusdienām Bekingemas pilī, prinča Harija līgava Megana Mārkla izvēlējusies zīmola „Self Portrait” kleitu ...

gallery icon
14

Stila eksperti atzinīgi novērtējuši Meganas Mārklas izraudzīto tērpu. Viņi uzskata, ka Meganas izvēle par labu zīmola „Self Portrait’ kleitai, esot tikai „dabisks lēmums”. Šis apģērbu ražotājs dažu pēdējo gadu laikā kļuvis īpaši iecienīts, kad dāmas meklē tērpu īpaša pasākuma apmeklējumam.

Kāzas, kristības un Lielbritānijā tik populārās zirgu skriešanas sacīkstes. Vasarā Anglijā varēja redzēt neskaitāmas daiļā dzimuma pārstāves, kas šiem notikumiem par godu bija izvēlējušās tieši zīmola „Self Portrait” darinātos tērpus. Stila eksperti lēš, ka šis zīmols ir tik iecienīts, jo tērpu dizains ir moderns, bet tajā pašā laikā ārkārtīgi piemīlīgs un atbilstošs formālu pasākumu apmeklējumam. Turklāt šo apģērbu cenas nav astronomiskas, tie ir pieejamas jebkurai vidusmēra britu sievietei.
 
Sasniedzot popularitātes virsotni, „Self Portrait” tērpi „Selfridges” veikalos pārdoti ik pēc sešām minūtēm.  

Kleita, kurā Megana Mārkla redzēta ierodamies Bekingemas pilī, ir no zīmola 2017. gada rudens/ziemas kolekcijas. Modelim dots nosaukums „Nightshade Midi”. Tērpa augšdaļa ir darināta no zīmolu raksturojošās „guipure” mežģīnes. Kleitai ir paaugstināta apkaklīte un A silueta svārku daļa. 300 sterliņu mārciņu pamatcena šobrīd pirmssvētku izpārdošanu laikā samazināta līdz 180 sterliņu mārciņām.

Megana koptēlu bija papildinājusi ar 5995 ASV dolāru (aptuveni 3500 sterliņu mārciņu) vērtiem briljantu auskariem, ko darinājis kanādiešu juvelierizstrādājumu zīmols „Maison Birks”. Šīs pašas firmas briljantu un opālu auskarus Mārkla bija izvēlējusies dienā, kad abi ar līgavaini princi Hariju paziņoja par saderināšanos.

foto: Vida Press

Meganas izvēli par labu „Self Portrait” kleitai par teicamu atzīs jebkura modīga britu sieviete. Taču jāatzīmē, ka šī malaiziešu dizainera Hana Čonga darinājumus Megana sev atklājusi krietni pasen. Jau 2016. gada aprīlī, īsi pirms iepazīšanās ar princi Hariju, aktrise apmeklēja saviesīgu „L’Oreal” rīkotu pasākumu tirkīza krāsas „Self Portrait” kleitā.

„Self Portrait” darinājumi patīk arī Meganas nākamajai radiniecei – prinča Viljama sievai Kembridžas hercogienei Ketrīnai. Aizvadītajā gadā, apmeklējot filmas „A Street Cat Named Bob” pirmizrādes vakaru Londonā hercogiene bija izvēlējusies baltu šī zīmola kleitu. „Es to nakti nevarēju gulēt, biju pārāk satraukts,” izdevumam „The Telegraph” vēlāk atzinis dizainers Čongs. „Man vienmēr ir šķitis, ka viņai labi piestāvētu „Self Portrait” tērpi, taču nedomāju, ka tas kādreiz piepildīsies. Ketrīna izskatījās pasakaini. Mani tas darīja tik laimīgu, jo klientes lepojās, ka arī viņām ir tāda kleita, turklāt viņas to „uzvilkušas pirmās”.”

foto: Vida Press
Zīmola „Self Portrait” tērpu hercogiene Ketrīna pērn izvēlējās, dodoties uz filmas „A Street Cat Named Bob” pirmizrādes vakaru Londonā.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Megana Mārkla vizītē Notingemā

Dodoties pirmajā oficiālajā vizītē kā prinča Harija līgava, aktrise Megana Mārkla bija izvēlējusies zīmola „Strathberry” kolekcijas „Midi Tote” rokassomiņu ($ ...

gallery icon
35