Tā izskatās 3 miljonus vērtais krūšturis. FOTO
2016. gada „Bright Night Fantasy Bra” darināšanā izmantoti 9000 dārgakmeņu. Briljanti un smaragdi ar rokām stiprināti 18 karātu zelta karkasā. Krūšturis novērtēts 3 miljonu dolāru apmērā un to skatē demonstrēs modele Jasmīne Tukesa.
2016. gada 28. oktobris, 06:08

Tā izskatās 3 miljonus vērtais krūšturis. FOTO

Jauns.lv

Katru novembri ar nepacietību tiek gaidīta „Victoria’s Secret” krāšņā apakšveļas skate. Dedzīgākie fani jau mēnešiem ilgi lauza galvas: kāds gan šajā gadā būs dārgakmeņiem rotātais „Fantasy Bra” krūšturis, un kurai modelei būs uzticēts gods to demonstrēt? Populārais apakšveļas zīmols šo rūpīgi glabāto noslēpumu tikko kā to atklājis.

Šogad no dārgmetāla darināto un ar dārgakmeņiem rotāto krūšturi demonstrēs modele Jasmīne Tukesa. 25 gadus vecajai modelei nācies piecus mēnešus klusēt par to, ka viņai uzticēts tas gods šogad prezentēt jauno – trīs miljonus vērto – krūšturi.

Iepriekšējos gados „Fantasy Bra” krūšturi skatēs demonstrēja labi zināmas modeles, kuras jau daudzu gadu garumā dēvētas par „Victoria’s Secret” eņģeļiem. Jasmīnas Tukesas vārds nav tik labi zināms kā, iepriekšējo brīnumkrūštura demonstrētāju Kendisas Sveinpolas, Alesandras Ambrosio, Miranda Kera vai Adrianas Limas. Kalifornijā dzīvojošā Jasmīna par „Victoria’s Secret” eņģeli kļuva tikai pirms gada.

„Es [par sev uzticēto godu] zināju jau piecus mēnešus, bet man nācās klusēt it kā mute būtu aizlīmēta ar lentu,” izteikusies jaunā modele. „Vienīgās meitenes, kuras par to zināja, bija Teilore Hila, Romija Strijda un Džozefīne Skrivere, jo viņas bija man līdzās pārsteiguma dienā.”

„Man nebija ne mazākās nojausmas, ka mani varētu izvēlēt,” teic Jasmīne. „Man tas bija milzīgs pārsteigums. Es nezinu, kā viņi izvēlas kandidāti, bet jūtos tik pagodināta par sev doto iespēju, ka varēšu skatē demonstrēt šo skaisto izstrādājumu.”

  Jasmīne Tukesa prezentē 2016. gada „Victoria’s Secret” brīnumkrūšturi

Pirmā, kam Jasmīne pastāstījusi par uzticēto godu, bijusi viņas mamma, kas arī nav spējusi apslāpēt prieka emocijas. „Kad piezvanīju mammai un pastāstīju, viņa izplūda asarās un nezināja, ne ko lai saka, ne ko dara,” stāsta Jasmīne.

Šā gada „vakara naglu” jeb „Bright Night Fantasy Bra” krūšturi darinājis Edijs Borgo. Tas veidošanā izmantoti 9 000 dārgakmeņu – briljanti un smaragdi, kas ar rokām stiprināti krūštura 18 karātu zelta karkasā. Lai būtu pārliecināti, ka šis krūšturis derēs „kā uzliets”, izstrādājums speciāli modelēts tieši Jasmīnes Tukesas figūrai, tapšanas procesā izmantojot pēc viņas auguma formām atlietu bisti.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press