Rīgas modes nedēļas atklāšanā dāmas žilbina ar pavasarīgām krāsām. FOTO
Vēstīdamas par atnākušo pavasari, skaistumkonkursu rīkotājas Kristīne Lindenblate (pa kreisi) un Liene Skulme multimākslinieku Kašeru žilbināja ar stilīgiem un krāsainiem tērpiem.
2014. gada 2. aprīlis, 14:45

Rīgas modes nedēļas atklāšanā dāmas žilbina ar pavasarīgām krāsām. FOTO

Jauns.lv

1. aprīļa vakarā Spīķeru koncertzālē atklāta nu jau 20. Rīgas modes nedēļa, kuru, krāšņi saposušās kuplā skaitā apmeklēja arī daudzas sabiedrībā zināmas dāmas.

Rīgas modes nedēļa jeb „Riga Fashion Week” nu jau desmito gadu pēc kārtas pulcē modes māksliniekus, modeles, industrijas speciālistus, žurnālistus un blogerus, slavenības, modes piekritējus un daudzus citus interesentus, kas dodas vērtēt Latvijas un ārzemju modes mākslinieku un zīmolu jaunākās kolekcijas.

Atklāšanas pasākuma viesu vidū bija sastopami vairāki sabiedrībā zināmi modes gardēži, tostarp multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, skaistumkaraliene Liene Skulme, bijusī radiogeiša Ieva Adamss jeb Ieva Lejiņa, miljonāre Mārīte Kola, TV seja Jeļena Gricuka un citi. Vairums viešņu bija atteikušās no ziemas sezonai raksturīgā melnā apģērba, tā vietā demonstrēdamas savas garderobes jaunumus pavasarīgās vēsmās.

Šoreiz Modes nedēļa pārcēlusies uz greznām telpām, un modes skates norisināsies luksusa klases modes centra „Podium” piektajā stāvā.

Šajā sezonā Rīgas modes nedēļas skašu programmas ietvaros varēs aplūkot Latvijas modes jaunākas nākamās sezonas tendences, ko piedāvās jau labi zināmi dizaineri un zīmoli tādi, kā Katya Katya Shehurina, Anna LED, Natālija Jansone, One Wolf, Red Salt, ALEXANDER PAVLOV, NARCISS, NÓLÓ, BeCarousell, Paviljons un QooQoo, M-Couture un Alexandra Westfal. Savu debijas uznācienus šosezon pārdzīvos Baiba Ladiga un Inga Nipāne ar savu zīmolu IN. Viena no intriģējošākajām šīs Rīgas modes nedēļas viešņām ir Paola Balzano no Itālijas. Savukārt, no kaimiņvalstīm gaidāmi zīmoli D.EFECT (Lietuva) un Pohjanheimo (Igaunija), kas Latvijas publikai ir jau labi pazīstami un ar savu sniegumu ir iemantojuši auditorijas simpātijas.

Kasjauns.lv/Foto: publicitātes foto