2014. gada 15. aprīlī, 21:00

Šīs tievēšanas kļūdas ir pieļāvusi katra sieviete

Jauns.lv

Aptaujas liecina, ka slaidāku ķermeni un plakanāku vēderu vēlas katra otrā pasaules sieviete! Tāpēc nav brīnums, ka žurnālos un internetā lasāmi neskaitāmi padomi, kā nomest lieko svaru. Tomēr lielākā daļa no šiem padomiem nedarbojas. Kāpēc? Atklājam divas patiesi šokējošas tievēšanas kļūdas, ko vismaz reizi mūžā ir pieļāvusi katra no mums! Uzzini, kā no šīm kļūdām izvairīties, un sāc notievēt jau šodien!

Šīs tievēšanas kļūdas ir pieļāvusi katra sieviete...

Vai tu ēd atbilstoši savam bioritmam?

Daba ikvienam devusi īpašu iekšējo pulksteni jeb bioritmu, kas atbildīgs par visiem galvenajiem organisma procesiem. Par šo fenomenu rakstījuši daudzi zinātnieki, tajā skaitā arī Zigmunds Freids. Pielāgojot notievēšanas metodi individuālajam bioritmam, tu vari aktivizēt organisma procesus un zaudēt svaru katru dienu. Turklāt bez jebkādas sportošanas vai badošanās. Un tieši pretēji – ja diēta konfliktē ar tavu bioritmu, pat cenšoties no visa spēka, svars nemazināsies. Lūk, ko raksta Zanda, kurai šādā veidā izdevās atbrīvoties no liekā svara:

Vai tu zini, kā likt savai vielmaiņai dedzināt taukus?

Vielmaiņa ir atbildīga par tauku dedzināšanu vai uzkrāšanu. Lēna vielmaiņa uzkrāj taukus un veido lieko svaru, bet ātra vielmaiņa uzņemto pārtiku pārvērš enerģijā un liek cilvēkam būt slaidam. Minesotas universitātes pētnieka Ansela Keja atklājumi likuši zinātniekiem mainīt uzskatus par veselīgu uzturu. Pētījumos atklājās, ka dārzeņi un graudaugi uzturā ievērojami palēnina vielmaiņu, līdz ar to uzņemto pārtiku tavs organisms nevis pārstrādā enerģijā, bet gan uzkrāj tauku rezervju veidā. Esi aizdomājusies, kāpēc bieži vien pēc pusdienām jūties nogurusi? Tava vielmaiņa ir pārstājusi darboties tavā dabiskajā režīmā un tā vairs neražo enerģiju. Lai to mainītu, nepieciešams vielmaiņu pārprogrammēt, pārslēdzot to veselīgā tauku dedzināšanas režīmā. Tas iespējams pēc diagnostikas veikšanas, ievērojot individuālu uztura plānu.

Daba ir paredzējusi visu uzņemto uzturu pārstrādāt enerģijā, nevis veidot uzkrājumus uz gurniem un vēdera. Ievērojot personīgo olbaltumvielu un tauku līdzsvaru ikdienas uzturā, arī tev iespējams likt savai vielmaiņai dedzināt taukus un zaudēt svaru ar paliekošu rezultātu.

StockholmHealth.com piedāvā unikālu notievēšanas metodi, kas kopš 2013. gada jūlija kļuvusi par populārāko notievēšanas veidu Latvijā. Šī metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Visā notievēšans programmas laikā bez maksas pieejamas arī notievēšanas speciālistu konsultācijas. Rezultāti un veselīga vielmaiņa saglabājas arī pēc programmas pabeigšanas. Šī metode ļauj atbrīvoties no liekā svara visai dzīvei.

Pirmajiem 50 interesentiem šodien diētas sastādīšanu apmaksā StockholmHealth.com (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa – 9.95 eiro).

Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz StockholmHealth.com

Reklāmas materiāls publicēts sadarbībā ar StockholmHealth.com/Publicitātes foto