Par interneta fenomenu kļuvušajam mazulim - jau 18. Kā slava mainīja Sema dzīvi?
foto: https://www.instagram.com/laneymg/
11 mēnešu vecā Sema foto kļuvis par vienu no pazīstamākajiem interneta mīmiem pasaulē.
Bērni

Par interneta fenomenu kļuvušajam mazulim - jau 18. Kā slava mainīja Sema dzīvi?

Viktorija Popova

Jauns.lv

Nesen 18. dzimšanas dienu nosvinēja par "laimīgo bērnu" dēvētais Sems Griners, kura bērnības fotogrāfija ir kļuvusi par vienu no pasaulē slavenākajiem interneta mīmiem. Kā Sems izskatās tagad un kā popularitāte ietekmējusi viņa dzīvi, uzziniet šajā rakstā.

Par interneta fenomenu kļuvušajam mazulim - jau 18...

Sems bērnībā ir apņēmīgajā pozā iemūžinātais mīlīgais mazulis, kuru ir redzējuši teju visi interneta lietotāji pasaulē. Puikam bija tikai 11 mēneši, kad viņa māte uzņēma fotogrāfiju, kas kļuva par vienu no pasaulē atpazīstamākajiem mīmiem. Interesanti, ka smieklīgo foto Sema māte absolūti nejauši uzņēma Floridas pludmalē, un vecāki atzīst, ka viņi nekad nav iedomājušies, ka šis attēls patiks tik daudziem cilvēkiem.

“Tas ir patiešām īpaši, jo Sems piedzima priekšlaikus. Rezultātā viņam 6 mēnešu vecumā tika veikta smadzeņu operācija. Bija patiešām patīkami redzēt, ka viņu sauca par "laimīgo bērnu". Man šķita, ka tas viņam ir labākais tituls," izdevumam Enterate Noticias stāstīja zēna māte. 14 gadu vecumā Sems atzina, ka popularitāte viņu biedējusi un traucējusi dzīvē. Viņam uz ielas nākuši klāt fani un lūguši pozēt kā mīma fotogrāfijā, kas pusaudzim ļoti nepatika.

Taču vēlāk tieši Sema popularitāte palīdzējusi savākt nepieciešamos līdzekļus viņa tēva ārstēšanai, kad viņam tika diagnosticēta nopietna nieru slimība. Vīrietim bija nepieciešama steidzama orgānu transplantācija, un operācija izmaksāja ārkārtīgi dārgi. Tāpēc zēna ģimene nolēma vērsties pie visiem faniem ar lūgumu pēc finansiāla atbalsta. Pateicoties "laimīgā bērna" mīma popularitātei, nauda tika savākta nedēļas laikā, un Sema tētim operācija bija veiksmīga.

Tagad 18 gadu vecais jaunietis interesējas par mākslu un zīmē. Tomēr viņš uzsver, ka ir parasts pusaudzis, nevis zvaigzne. Daudziem faniem joprojām patīk izmantot viņa "laimīgā bērna" fotogrāfiju, lai atgādinātu, ka, lai gan Sems ir pieaudzis, daudzi joprojām viņu atceras kā mīļu mazuli.