Kurš vēl atceras "Tokio Hotel"? Lūk, kā meiteņu elks Bils izskatās tagad. FOTO
Grupas „Tokio Hotel” dziedātājs Bils Kaulics pirms pāris dienām izdevis savu pirmo solo singlu un turpmāk būs zināms ar skatuves vārdu Billijs.
Slavenības

Kurš vēl atceras "Tokio Hotel"? Lūk, kā meiteņu elks Bils izskatās tagad. FOTO

Jauns.lv

Pirms 11 gadiem par vācu poproka grupu „Tokio Hotel” meitenes fanoja līdzīgi kā tagad par Džastinu Bīberu. Dvīņubrāļi Bils un Toms Kaulics tolaik bija nepārspēti tīņu elki.

Kurš vēl atceras "Tokio Hotel"? Lūk, kā meiteņu el...

Grupas dziedātājam Bilam Kaulicam ir jau 26 gadi un viņš aizvien ir brīvs puisis. Kopš 2010. gada abi ar dvīņubrāli Tomu ir pārcēlušies uz Losandželosu (ASV), taču puišiem pieder īpašums arī dzimtajā Hamburgā, Vācijā. Brāļi apgalvo, ka Losandželosā viņiem ir vieglāk strādāt pie jaunā muzikālā materiāla, jo šajā pilsētā dzīvo viņu menedžeris Deivids Džosts.

2014. gada novembrī Bils savā blogā dalījās pārdomās par mīlestību, sabiedrības uzliktajiem „zīmogiem” un savu seksualitāti. Viņš tā arī neprecizēja savu seksuālo orientāciju, bet pauda sekojošu domu: „Varbūt es gaidu to vienu, kas izmainīs manu dzīvi uz mūžu, un, ja tas notiks, vai ir svarīgi, kāda dzimuma šis cilvēks būs?”

Grupas „Tokio Hotel” jaunākais studijas albums klajā nācis 2014. gada oktobrī un tam dots nosaukums „Kings of Suburbia”. Lai gan dzimtajā Vācijā tas spēja sasniegt godpilno 2. vietu albumu tabulā, tādu popularitāti kā pirms desmit gadiem grupai vairs nav izdevies sasniegt.

Grupa „Tokio Hotel” dibināta 2001. gadā. Lielos panākumus tā iemantoja 2005. gadā līdz ar pirmo studijas albumu „Schrei”. Grupa arī saņēmusi 3 MTV Eiropas mūzikas balvas. Dedzīgākie „Tokio Hotel” fani saskaitījuši, ka viņu iemīļotā popgrupa nopelnījusi 110 dažādās godalgas dažādās pasaules valstīs.

Tumšmati Bilu, kurš savulaik līdzinājās japāņu multfilmu varonim, tagad grūti atpazīt. Kolorītais mūziķis dažus pēdējos gadus dod priekšroku balinātiem matiem un īsam griezumam.

Pirms dažām dienām – 29. aprīlī – Bils izdevis savu pirmo solo singlu „Love Don’t Break Me”. Tagad viņš publikai būs zināms kā Billijs (Billy). Kā solo mākslinieks mūziķis pieņēmis sev šādu skatuves vārdu. Mūzika ievērojami atšķiras no alternatīvā roka, kādu spēlēja „Tokio Hotel”, un vairāk līdzinās Zeina Malika šā brīža solo veikumam.

Bila Kaulica jeb Billija debijas solo singls „Love Don’t Break Me”

 

Grupas „Tokio Hotel” dziedātājs Bils Kaulics 2016. gada 29. aprīlī izdevis savu pirmo solo singlu un turpmāk būs zināms ar skatuves vārdu Billijs.

Bils Kaulics no grupas "Tokio Hotel" 2016. gadā

Grupas „Tokio Hotel” dziedātājs Bils Kaulics 2016. gada 29. aprīlī izdevis savu pirmo solo singlu un turpmāk būs zināms ar ...

Grupa „Tokio Hotel” 2015. gada martā

Vācu poproka grupa „Tokio Hotel” 2015. gada martā. Pirms desmit gadiem viņi bija tikpat populāri kā tagad Džastins Bībers. Meitenes ...

Grupa „Tokio Hotel” gadu gaitā

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press