foto: Publicitātes foto
Janvāra pirmizrāde – saulains akcents smaržu pasaules priekšplānā
Stila jaunumi
2024. gada 15. februāris, 12:16

Janvāra pirmizrāde – saulains akcents smaržu pasaules priekšplānā

Reklāmas projekts

Red Hibiscus pievienojas Cologne Intense kolekcijai.

Šis aromāts apvieno košumu un dzīvīgumu – ar mandarīna svaigumu, eksotisku un juteklisku sarkano hibisku sirdī un saldu, mīkstu vaniļas noti bāzē. Tas ieskauj jūs siltumā un mierā, piešķirot jūsu tēlam izsmalcinātību un noslēpumainību. Atklājiet jaunāko Jo Malone London Red Hibiscus Cologne Intense!

Jo Malone Red Hibiscus Cologne Intense ir viens no aromātiem no zīmola Jo Malone London. Šis aromāts pieder Cologne Intense kolekcijai, kas nozīmē, ka tam ir intensīvāka smaržu koncentrācija. Pieejams divos iepakojuma variantos:

foto: Publicitātes foto

Augšējā nots: mandarīns

Spilgtais un skābenais mandarīns apvienojas ar laima citrusa aromātu, piešķirot augšējām notīm košu svaigumu.

Sirds nots: sarkanais hibisks

Aromāta sirdī staro šis košais zieds ar saulainām ziedu šķautnēm, ko papildina ilangilangs un sambaka jasmīns.

Sarkanā hibiska aromāts parasti tiek raksturots kā košs, svaigs un nedaudz saldens. Tam ir viegli augļains tonis ar ziedu akcentiem. Sarkanā hibiska ziedi piešķir aromātam nelielu eksotikas niansi, ļaujot sajust vieglumu un enerģiju.

Sambaka jasmīns ir arī pazīstams kā arābu vai Madagaskaras jasmīns. Tā ir ļoti smaržīga jasmīna šķirne, kas bieži tiek izmantota parfimērijā, lai piešķirtu aromātam ziedu niansi, saldu un juteklisku noti.

Pamatnots: vaniļa

Vaniļa piešķir aromātam siltu, saldu, bagātīgu un atsvaidzinošu noti. Tas var būt gan mīksts un maigs vaniļas tonis, gan bagātīgs un intensīvs aromāts ar jutekliskām siltām notīm. Vaniļa ir pazīstama ar savu maigumu un izsmalcinātību, dāvājot jums siltuma un komforta sajūtu.

Jo Malone Red Hibiscus Cologne Intense – tā ir iespēja sastapt retu un košu ziedu tropu mežā. Sarkanā hibiska satriecošās notis papildina sambaka jasmīna pieskāriens un vaniļas jutekliskums. Saulaini un eksotiski.

Jo Malone Red Hibiscus Cologne Intense no 2024. gada janvāra ir pieejams tiešsaistē cremedelacreme.shop un Jo Malone London veikalos, ieskaitot vienīgo Jo Malone veikalu Latvijā, tirdzniecības centrā Spice.

foto: Publicitātes foto

Raksts tapis sadarbībā ar cremedelacreme.shop .