foto: Shutterstock
Būvē jaunus tiltus, bet vecos vēl nededzini - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.01. līdz 4.02.
Cita pasaule
2024. gada 29. janvāris, 10:36

Būvē jaunus tiltus, bet vecos vēl nededzini - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.01. līdz 4.02.

Jauns.lv

Ieskaties, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā - no 29. janvāra līdz 4. februārim.

AUNS

Enerģijas pietiks visam – gan darbam un radošām aktivitātēm, gan arī personīgajai dzīvei, attiecību sakārtošanai un stiprināšanai. Zināsi, kā panākt savu, pratīsi veidot saskanīgas attiecības, izlīdzināt nesaskaņas, novērst strīdus. Ja būsi atvērts, draudzīgs, attiecības ar apkārtējiem veidosies lieliskas. Ieklausies arī citu viedoklī, tas palīdzēs izvairīties no aplamiem secinājumiem.

VĒRSIS

Skaidrības un konkrētības trūkums var radīt sajūtu, ka esi ierobežots savās izpausmēs, ka nevari brīvi pieņemt lēmumus un rīkoties. Pacenties nebūt paštaisns un stūrgalvīgs. Taču tas, ka brīžiem neredzi tālāk par savu deguna galu, nenozīmē, ka nedrīksti sapņot par labāku nākotni. Tavi lielākie ieguvumi – vērtīga pieredze un garīgas atklāsmes.

DVĪŅI

Būs grūti ievērot tradīcijas, jo liksies, ka tās ierobežo, neļauj brīvi izpausties. Var pārņemt revolucionārs noskaņojums un vēlme krasi mainīt kādu gadiem ilgušu lietu kārtību, tomēr, pirms rīkojies, visu labi pārdomā. Arī tad, ja pienākumi prasa no tevis lielu pašatdevi, nešaubies par iecerēto. Tu lieliski ar visu tiksi galā, tev nebūs iemesla būt neapmierinātam ar paveikto.

VĒZIS

Lai pilnībā īstenotu savas ieceres, būs nepieciešama profesionāla un uzticama komanda, tāpēc noskaņojies uz to, ka būs jāieinteresē, jāpārliecina un visādi citādi jāmodina interese cilvēkos, kuru līdzdalība tev lieti noderētu. Priekšroku dod smalkai un taktiskai rīcībai. Īstu gandarījumu izbaudīsi apmeklējot kultūras vai mākslas pasākumus.

LAUVA

Atzinīgi tiks vērtēta spēja ātri pieņemt lēmumus un rīkoties, tāpēc priekšroku dod aktivitātēm, par kurām esi drošs, ka tās veicinās tavu labklājību, cels pašapziņu vai apmierinās godkāri. Ja nebūsi sīkumains un pārlieku neiedziļināsies detaļās, viegli tiksi galā pat ar vairākiem uzdevumiem. Jaunu tiltu būvei laiku nežēlo, bet tos, kas palikuši aiz muguras, nededzini – tie vēl noderēs.

JAUNAVA

Esi aktīvs un atraktīvs, tikai nekrīti galējībās – nekļūsti ārišķīgs, jo tas var sabojāt iespaidu par tevi. Kāds aplams pieņēmums vai skaidrojums var mainīt tavu izpratni par lietām un notikumiem. Lai gan pilnībā veltīsi sevi darbam, būsi apzinīgs un uzcītīgs, tomēr nepametīs sajūta, ka tavi pūliņi netiek pietiekami novērtēti. Esi savaldīgs, neiesaisties ideoloģiska rakstura strīdos.

SVARI

Plānu un ieceru netrūks, bet, lai tos īstenotu, būs pareizi jāsaplāno gan laiks, gan resursi. Esot lietas kursā par apkārt notiekošo, būs vieglāk darboties, atrast katrai situācijai piemērotāko risinājumu un saņemt atbalstu no apkārtējiem. Nesamierinies ar apstākļu radītām grūtībām, neļauj apdzist iedvesmai – tu gūsi panākumus, ja ticēsi sev.

SKORPIONS

Ja gribi, lai mājās valda mierīga, harmoniska gaisotne, meklē veidu, kā sakārtot sadzīvi un attiecības, lai tās netraucē tikt galā ar aktuāliem jautājumiem. Ja arī bērni vai mīļotais cilvēks pastrādā ko neapdomīgu, neesi tik bargs, pārlieku nenosodi. Izrādi gatavību negaidītus pavērsienus izmantot savā labā. Bažas par nākotni atkāpsies, būs vieglāk tikt galā ar uzdevumiem, kas iepriekš likās grūti un sarežģīti.

STRĒLNIEKS

Noskaņojumu lielā mērā ietekmēs ģimenē notiekošais, tāpēc esi uzmanīgs – neliec citiem darīt to, ko viņi galīgi nevēlas. Neaizraujies ar moralizēšanu, pāraudzināšanu vai pārliekas kārtības ievešanu. Viss, uz ko izdosies palūkoties mazliet citādāk, ļaus optimistiskāk raudzīties nākotnē. Turpinājumā, ja neatrodi neko saistošu publiskā telpā, apgūsti kādu praktisku māku.

MEŽĀZIS

Apņēmības un enerģijas trūkumu tev nevarēs pārmest, taču tavi lēmumi būs diezgan haotiski un ne visai pārdomāti. Ja tev piedāvā iesaistīties šķietami izdevīgā darījumā, ar atbildi nesteidzies. Atturies no pārgalvīgiem pasākumiem, neļauj sevi pierunāt uz finansiālām avantūrām. Vairāk uzmanības velti saviem tiešajiem pienākumiem. Meklē iespēju sevi izteikt radoši estētiskos pasākumos.

ŪDENSVĪRS

Tavā galvā var dzimt pārdroši plāni, pastiprināties vēlme pēc jauniem iespaidiem, riska un piedzīvojumiem. Lai kā tev gribētos ļauties iedvesmai, neaizmirsti par piesardzību. Pret savām izvēlēm un lēmumiem izturies atbildīgi. Jo smalkāk nomaskēsi vēlmi kritizēt, jo harmoniskākas būs attiecības. Līdzcilvēku atzinība stiprinās pārliecību, ka tavas pūles nav bijušas veltas.

ZIVIS

Katra diena var nākt ar jaunām, neparedzētām aktivitātēm, piedāvājumiem, iespējām. Nebūs viegli atrast līdzsvaru starp emocionalitāti un dzīves praktisko pusi. Īpaši svarīgi tas būs brīžos, kad ideju būs daudz, bet iespēju tās īstenot maz. Atmet tukšas ilūzijas un nekrīti pesimismā. Konsultējoties ar zinošiem cilvēkiem, būs vieglāk izvairīties no nelietderīgas rosīšanās.