foto: Publicitātes foto
Kādiem jābūt bērnu ziemas zābakiem?
Bērni
2023. gada 11. oktobris, 10:12

Kādiem jābūt bērnu ziemas zābakiem?

Reklāmas projekts

Ziemīgie laika apstākļi pie mums reti ir pastāvīgi  – no rīta zemi klāj pūkains sniedziņš, bet jau vakarā smidzina lietus. Siltas un sausas kājas jebkuros laika apstākļos – tādiem jābūt ziemas zābakiem! Kad vecāki savam bērnam iegādājas jaunu ziemas zābaku pāri, tad kvalitāte tiek vērtēta augstāk par pirkuma cenu, tomēr vienmēr paturot prātā arī savas budžeta iespējas.

Kā pirkt kvalitāti, nepārmaksājot un spēt izvēlēties piemērotāko no plašā bērnu ziemas zābaku klāsta? Atgādināsim par zināmām lietām, kas vienmēr jāpatur prātā:

  • Saglabāt siltumu

Ziemas apaviem vispirms jāsaglabā siltums aukstā laikā. Vilnas zeķīte ir noderīga, taču svarīgi, ka paši zābaki ir labi izolēti un paredzēti valkāšanai sniegā un salā.

  • Izmērs ne par lielum ne par mazu

Svarīgi piemeklēt zābakus, kas labi pieguļ pēdai un tajā pašā laikā atstāj nelielu telpu gaisa cirkulācijai ap to. Gaisa “oderīte” ir vēl viens siltumizolācijas slānis, kas nodrošina pēdai komfortu. Īpaši aukstām dienām ir ieteicams atstāt vietu biezākai vilnas zeķei.

  • Ūdensnecaurlaidība

Ziemas zābakiem jābūt ūdensnecaurlaidīgiem, lai sniegotos un mitros apstākļos kājas vienmēr būtu sausas.

  • Izstrādājuma ilglaicīgums

Pievērsiet uzmanību, cik kvalitatīvi izgatavoti un izturīgi ir zābaki, lai tie kalpotu vismaz vienu sezonu vai pat ilgāk. Īpaši apskatiet liestes savienojumu ar zoli, zābaku aizdari. Vai zābakiem ir izņemama zolīte, lai apavus ir vieglāk izžāvēt un kopt? Kāds ir oderējums? Iedomājieties savu bērnu patstāvīgi velkot zābaciņus – vai tos uzvilkt/novilkt ir ērti un viegli? Vai sniegotos apstākļos, zābaku augšdaļa ir pasargāta no sniega iekļūšanas?

  • Stulma garums

Mazuļiem populārs risinājums ir savilkta zābaku augšdaļa, kas jebkuros apstākļos kājas pasargās no sniega un mitruma iekļūšanas zābaka iekšienē.

  • Piemērots izmērs

Eksperti iesaka iegādāties zābakus, kas ir par diviem izmēriem lielāki nekā bērna pēda. Pirmais izmērs – vilnas zeķītei, otrs – nodrošinās vietu augšanai.

Kopumā runājot, svarīgi atrast siltus, ūdensizturīgus, ilglaicīgus un labi pieguļošus zābakus. Tāpat ieteicams izvēlēties ērti uzvelkamus zābakus, kas ir pietiekami viegli/elastīgi, lai bērni patstāvīgi varētu tos uzvilkt un ērti valkāt.

Šīs apavu iezīmēs atspoguļojas visu labāko bērnu ziemas apavu ražotāju piedāvājumā. Lūk, daži zināmi zīmoli, kuru ziemas zābaciņus saviem mazuļiem izvēlas simtiem tūkstošu pircēju.

Kuoma

Kuoma ir Somijas zīmols, kas specializējas ziemas apavu ražošanā, un tas ir īpaši pazīstams ar saviem bērnu ziemas zābakiem. Kuoma bērnu ziemas zābaki tiek izgatavoti no izturīgiem un kvalitatīviem materiāliem, kas ir paredzēti ilgstošai un intensīvai lietošanai. Kuoma zābaki tiek izstrādāti, ņemot vērā Somijas auksto ziemas klimatu, tāpēc tie nodrošina lielisku siltuma izolāciju un komfortu bērnu kājām pat zemās temperatūrās.

Viking

Viking ir Norvēģijas apavu zīmols, kas arī lepojas ar augstas kvalitātes apaviem. Viking apavi ir izgatavoti no izturīgiem materiāliem, kas iztur aukstumu un mitrumu. Zīmola ziemas zābakos ir efektīva siltuma izolācija, kas nodrošina bērnu kājām siltumu un komfortu pat ļoti zemās temperatūrās. Tos raksturo vienkāršs, bet funkcionāls dizains, ar regulējamām siksnām un citām aizdares detaļām, kas padara apavus piemērotus aukstām ziemām.

Reima

Somijā radītie Reima zābaki ir kvalitatīvi, ilgmūžīgi, dažādiem ziemas laikapstākļiem piemēroti. Šie zābaki ir īpaši piemēroti aktīviem bērniem, kuri vēlas baudīt ziemas priekus un saglabāt kājas siltas un sausas.

Crocs

Crocs zīmols ir ieguvis savu atpazīstamību ar ļoti ērtiem apaviem, un šī ērtuma filozofija pilnībā izpaužas ziemas apavu dizainā. Crocs ziemas zābaki ir dizainēti tā, lai nodrošinātu bērnam ērtības un komfortu visos laika apstākļos. Kaut arī Crocs bieži asociējas ar viegliem gumijas apaviem, to ziemas zābaki tiek izgatavoti no izturīgiem materiāliem, kas spēj izturēt aukstumu un mitrumu.

Reklāmas raksts sadarbībā ar 220.lv.

Tēmas