1dienas
21stundas
41minūtes
01sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pilnmēness skars visus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 25.09. līdz 1.10.
foto: Shutterstock
Cita pasaule

Pilnmēness skars visus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 25.09. līdz 1.10.

Jauns.lv

Šī nedēļa paies pilnmēness ietekmē (pilnmēness piektdien, 29. septembrī, pl. 12.56). Uzzini, ko labu tev sola zvaigznes.

Pilnmēness skars visus - horoskops visām zodiaka z...

AUNS

Nestreb karstu, mācies valdīt pār sevi! Domā un rīkojies racionāli. Nepieļauj steigu, izvairies no tukšas pļāpāšanas. Ieklausies cilvēkos, kas mēģina piebremzēt tavu dedzību – tendence vispirms darīt un pēc tam domāt var sagādāt ne vienu vien nepatīkamu brīdi. Paplašini redzesloku. Šis ir piemērots laiks tālāka ceļojuma vai mācību procesa uzsākšanai.

VĒRSIS

Velti laiku sevis pilnveidošanai. Izvērtē pieejamos rīcību scenārijus, kuri no tiem veicina tavu labklājību, bet kuri neatbilst ne tavām šībrīža iespējām, ne vajadzībām. Ieklausies padomos, pieņem palīdzību pat tad, ja tā šķiet nelaikā un nevietā. Piemērojies apstākļiem. No jauna dibinātie kontakti noderēs gan dažādās sadzīviskās situācijās, gan meklējot risinājumu nopietnākām lietām.

DVĪŅI

Būsi optimisma un dzīvesprieks pilns, tevi pavadīs veiksme. Labi darbosies analītiskais prāts, tāpēc pat brīžos, kad valdīs neliels sajukums, ātri sapratīsi, kādā virzienā doties, kur ieguldīt enerģiju un līdzekļus, lai tie nebūtu iztērēti velti. Mājās atturies no sasāpējušu, emocionāli jūtīgu tēmu pārrunāšanas un kļūdu analizēšanas. Pievērsies praktiskiem, sadzīviskiem jautājumiem.

VĒZIS

Drosmīga, mērķtiecīga rīcība un prasme uzturēt labas attiecības palīdzēs īstenot daudz labu ideju un pat apnicīgu darbu darīt ar prieku. Rīkojies apņēmīgi, savu viedokli neslēp un izdabāt nevienam nepūlies. Tikai nesāc priecāties par panākumiem, pirms neesi pārliecinājies par procesa veiksmīgu izdošanos. Esi pragmatisks, tam šajā saspringtajā un pārmaiņu pilnajā laikā var izrādīties liela nozīme.

LAUVA

Centies neko nedarīt steigā un pa roku galam, īpaši, ja runa ir par naudu un darbu. Attiecībās esi radošs un izvēlies oriģinālus saskarsmes veidus. Izmanto iespēju neparastā veidā palūgt piedošanu, tikai nepārsteidzies – izvēloties nepareizu taktiku, panākumu nebūs. Dedzīgi aizstāvēdams savas idejas, vari kļūt pārlieku kategorisks un nesaudzīgs.

JAUNAVA

Būs vieglāk ieraudzīt iespējas pilnveidot savus talantus, iesaistīties radošos projektos, piedzīvot ko intriģējošu un neparastu. Īpašu uzmanību velti sportiskām aktivitātēm, ļauj vaļu azartam, sacensību garam. Var pieaugt tava pašpārliecinātība, spēsi tikt galā ar pienākumiem, kuri citiem sagādā grūtības. Apkārtējos viesīsi uzticību, mācēsi pārliecināt.

SVARI

Jaunas sadarbības veidošanās bremzēsies, būs grūti izšķirties par konkrētiem lēmumiem, rīcību. Vairāk laika atlicini sev, analizē piedzīvoto, prāto par nepieciešamajām pārmaiņām. Apkārtējie pat nenojautīs, cik intensīva un piesātināta ir tava garīgā dzīve. Esi tālredzīgs, risinot finanšu jautājumus – mazāk domā, kā naudu tērēsi, labāk apsver iespēju to ieguldīt vai veidot uzkrājumu.

SKORPIONS

Uzmācīgas domas padarīs nervozu, brīžiem būs grūti atrast loģisku izskaidrojumu savām raizēm, saasināsies jūtīgums, būsi viegli satraucams un ietekmējams. Jaunus pienākumus vai saistības neuzņemies, ierasto dzīves ritmu nemaini. Atzinīgi var tikt novērtēta tava profesionālā darbība un ieguldījums sabiedrības labā. Iespējama negaidīta izvirzīšanās, neparasta veiksmīgu apstākļu sakritība.

STRĒLNIEKS

Nedusmojies uz cilvēkiem, kas tevi kritizē vai pamāca. No malas kļūdas labāk redzamas, tāpēc ir vērts ieklausīties tajā, ko saka kolēģi, draugi, tuvinieki – konstruktīva attieksme un gudrs padoms pasargās no aplamas rīcības un maldīgiem pieņēmumiem. Nodarbošanās maiņa var izrādīties labākais līdzeklis pret vienveidību un rutīnas nogurumu.

MEŽĀZIS

Veiksmīgi būs prezentācijas pasākumi, pārrunas un jaunu attiecību veidošana. Ja vēlies atstāt labu iespaidu, izcel savas personības stiprās puses, esi komunikabls, saprotošs, laikus ierodies uz norunātu tikšanos. Ja arī kādu brīdi liekas, ka esi tuvu tam, lai „izietu no rāmjiem”, savaldies. Lai arī tavas domas var nesakrist ar apkārtējo viedokli. Argumentu, ka piekāpjas gudrākais, neuzskatīsi par pietiekamu, lai atteiktos no savas pozīcijas.

ŪDENSVĪRS

Vari jau cerēt, ka situācija mainīsies un kāds iepriekš neapdomīgi dots solījums vairs nebūs aktuāls, taču vienkāršāk būs turēt doto vārdu, nekā mēģināt no tā izvairīties. Attiecībās iespējami emocionāli kāpumi un kritumi. Kamēr nebūsi pārliecināts par savu jūtu noturīgumu, atstāsi noslēgta, neapmierināta cilvēka iespaidu. Vēlāk saprasties ar apkārtējiem būs vieglāk.

ZIVIS

Attiecībās, kas tev svarīgas, var ienākt neuzticība, aizdomas. Ja tavā rīcībā nav konkrētas informācijas, pretenzijas neizsaki. Neskatoties uz to, no interesantiem piedāvājuma neatsakies. Pat ja īsti nezini, ar ko tas beigsies, nelaid garām izdevību piedzīvot ko nebijušu – ļaujies situācijai un nejaušībai. Nenoniecini mazas veiksmes un izdošanās.