foto: Publicitātes foto
Rudens garderobe - šīs sezonas aktualitātes
Publicitātes foto.
Mode
2023. gada 25. augusts, 05:42

Rudens garderobe - šīs sezonas aktualitātes

Reklāmas projekts

Tuvojoties rudenim daudzi no Jums iespējams jau plāno, kā papildināt garderobi un nomainīt plānās vasaras drēbes pret kaut ko siltāku. Ir patīkami ienest garderobē jaunas vēsmas, bet vēl patīkamāk ir tad, ja ir zināmas sezonas aktualitātes, un Jūs varat izvēlēties sev tikai stilīgākās drēbes, apavus un aksesuārus. Informāciju par to, kas ir topā 2023. gada rudens sezonā varat meklēt dažādos modes blogos vai vienkārši doties uz tiešsaistes vai klātienes veikalu, kas nodrošina plašu apģērbu piedāvājumu.

Akcentēsim, ka visās sezonās topā ir iegādāties ilgtspējīgu un kvalitatīvu apģērbu un apavus, kas kalpos ilgu laiku. Tāpēc pievērsiet uzmanību apģērba kvalitātei, nevis izvēlieties kvantitāti.

Oversize žaketes

Oversize jeb lielizmēra apģērbi ir aktuāla tendence jau  vairākas sezonas, kā arī šajā rudenī droši varat papildināt savu garderobi ar oversize žaketēm dažādos rudenīgos toņos, piemēram, brūnganos, tumši zaļos un sarkanos. Šāda tipa žaketes lieliski izskatīsies ar oversize saplēstiem džinsiem gaiši zilā krāsā.  Šādai kombinācijai varat izvēlēties brīvā stila apavus, kas būs gan stilīgi, gan ērti vienlaicīgi.

Bikškostīms

Iespējams, ka Jūsu garderobē jau ir kāds bikškostīms, bet šajā 2023. gada rudens sezonā tiek likts akcents uz brīvā piegriezuma bikškostīmiem. Materiāls un krāsa paliek Jūsu ziņā, protams, paturot prātā, ka ir rudens sezona, būtu vēlams izvēlēties kādus no toņiem, ko minējām pie oversize žaketēm. Ja bikškostīma opcija Jūs tomēr neuzrunā, tad varat iegādāties žaketi un svārkus un šīs vienības, protams, saskaņot līdzīgās krāsās.

Mēteļa izvēle

Laikapstākļi rudenī nav paredzami, bieži vien tie ir lietaini, tāpēc mētelim vai parkai būtu jābūt iekļautai Jūsu rudens garderobē. Mēteli (meklējiet šeit) varat izvēlēties, ja vairāk esat klasiskā stila pārstāvis, bet parku, ja dodat priekšroku sportiskajam stilam. Bet vienmēr ir iespēja iegādāties abas vienības - gan mēteli, gan parku (220.lv e-veikala piedāvājums) un izmantot tās ņemot vērā savu garastāvokli un apģērbu, kuru konkrētajā dienā vēlaties valkāt.

Bikses

Džinsu bikses vai kāda cita auduma bikses iespējams jau ir Jūsu garderobē, bet šajā 2023. gada rudens sezonā trendā ir kargo bikses, kuras ir ļoti platas un ar kabatām. Šādas bikses noteikti ir apjomīgas, tāpēc neskatoties uz to, ka tās ir trendā, jāapsver, kā tās izskatās tieši Jūsu figūrai.

Apavi

Rudens sezonā akcents jāliek ne tikai uz apavu trendu, bet arī uz to, lai apavi būtu ērti un ūdens necaurlaidīgi. Sieviešu zābaku modē ir īsie zābaki Chelsea, kas ir vienkāršas un ērtas formas. Lai tos būtu ērti nēsāt gan ikdienā, gan arī brīvajā laikā. Apavu krāsu varat saskaņot ar virsdrēbēm, ja vēlaties radīt pārdomātu koptēlu.

Zināt jaunākās modes tendences un tām sekot līdzi ir jauki, bet tomēr jāatceras, ka ne visiem piestāv tas, kas ir modē un stilīgs. Labākais vidusceļš ir kombinēt modernas lietas ar to, kas Jums patiešām lieliski izskatās un piestāv.

Ērta un ātra iepirkšanās ir iespējama online jeb tiešsaistes veikalā 220.lv, kas nodrošina ļoti plašu apģērbu klāstu un piedāvājumu jebkura pircēja gaumei un prasībām. Iepirkties tiešsaistē ir viegli un pats svarīgākais Jūs ietaupāt laiku, ko varat veltīt citām sev svarīgām nodarbēm.

Vairāk informācijas par šī rudens apģērbu populārākajām krāsām varat iegūt šajā rakstā. Iepazīties ar informāciju un tikai tad uzsākt izvēli par sev piemērotiem 2023. gada rudens sezonas apģērbiem.