foto: Sirds sarunas
Iznācis žurnāla “Sirds Sarunas” jaunākais numurs
Žurnāls "Sirds sarunas".
Dzīvesstils
2023. gada 29. jūnijs, 07:01

Iznācis žurnāla “Sirds Sarunas” jaunākais numurs

Jauns.lv

Jaunākajā žurnāla “Sirds Sarunas” numurā lasi leģendāras intervijas ar iedvesmojošiem cilvēkiem.

Māra Zālīte: "Šis laiks iemācīs cilvēkiem būt pieticīgākiem".

Kaut allaž saukta par mīlētu dzejnieci, Māra Zālīte nebaidās tautu un vadoņus glaudīt arī pret spalvu, tā ne reizi vien izraisot neapmierinātības uguni.

Agris Daņiļevičs: "Dejā ietilpīgāks ir nevis apskāviens, bet nesatikšanās"
Horeogrāfam, deju skolas “Dzirnas” dibinātājam Agrim Daņiļevičam šķiet, ka mākslas pasaules aptverto tematu loks par deviņām desmitdaļām sastāv no mīlestības, taču reti kad tas tiek attēlots tieši.

Mārtiņš Sirmais: "Labākais ēdiens ir tas, kur ir mīlestība"
Interesanti, kāpēc pavāri lielākoties ir vīrieši? Mārtiņš Sirmais uzskata, ka nekāda noslēpuma te nav, vēsturiski tas ir izskaidrojams, jo viduslaikos tas bija ļoti grūts un smags darbs.

Inga Grencberga: "Es zinu, kā ir sevi pazaudēt"
“Par tik lielu mīlestību un ciešanām nevar nerakstīt atklāti,” saka rakstniece Inga Grencberga. Šajā sarunā – par viņas grāmatas “Sestā sieva” aizkulisēm un laulību ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru.

Marts un Kristīne Kalniņi: "Svarīgi ir netaupīt dvēselei, jo tas grūtā brīdī palīdz"
Gan muzikālajos priekšnesumos, gan dzīvē viņu sirsnībā nav salkanuma, tā drīzāk ir ar skaudru garoziņu, mazliet ieplaisājušu kā lauku rupjmaizei. Muzikālās apvienības “Raxtu Raxti” mūziķi Marts un Kristīne Kalniņi satikās brieduma gados, abi ar spilgtiem raksturiem, skaisti, stipri cilvēki.

Līga Liepiņa: "Es nebiju skaistā aktrise. Skaistās bija citas"
Aktrisi Līgu Liepiņu visu mūžu ir pavadījusi filmu “Četri balti krekli” un “Pie bagātās kundzes” spožā gaisma. Varbūt reizēm tā bijusi par spilgtu… Viņa daudziem nav ērta, jo ir ar savām domām un raksturu.

Ivars Kalniņš: "Visu vajadzīgo jau esmu pierādījis"
Pie aktiera Ivara Kalniņa sarkasma jāpierod, dažkārt tā malas ir asas kā skārds. Ja izdodas mieru saglabāt, tad dziļāk var ieraudzīt siltu, pat jūtīgu kodolu. Nu, kā gan bez tā?