Kā sevi palutināt pavasarī? Testējam jaunāko Douglas un One.Two.Free kosmētiku!
Skaistums
2023. gada 24. maijs, 17:58

Kā sevi palutināt pavasarī? Testējam jaunāko Douglas un One.Two.Free kosmētiku!

Reklāmas projekts

Maija ziedoņa laiks ir viens no skaistākajiem periodiem dabā. Zaļojošie koki, saziedējušās ābeles un ceriņi tā vien aicina plaukt tiem līdzi.

Ar ko sākt un kā sevi palutināt šajā pavasarī? Uzzini, kopā iepazīstot jaunākos sejas kopšanas produktus no zīmola One.Two.Free un dekoratīvo kosmētiku no Douglas Make-up kolekcijas.

Krēms ādai ap acīm ONE.TWO.FREE! Hyaluronic Eye Serum Roll-On

Šis serums ir kā divi vienā, jo, pirmkārt, pateicoties tā rullīša uzgalim, patīkami tiek atsvaidzināta un masēta acu zonu, otrkārt, pats serums sniedz patīkamu svaigumu un mitrināšanu, kas pēc nogurdinošā gada tumšā laika ir tieši tas, par ko sejas āda ir pateicīga. Lai arī seruma pudelīte, kā allaž acu produktiem ir neliela, to rullīša dozēšanas dēļ ir iespējams lietot ļoti ilgi, tātad – šis būs veiksmīgs pirkums ilgākam laikam.


Sejas krēms ONE.TWO.FREE! Clarifying Face Gel

Vieglas želejveida tekstūras sejas krēms, kas patīkami pārsteidzoši ātri iesūcas ādā, un tam piemīt delikāts, atsvaidzinošs aromāts. Krēmu ir viegli dozēt nepieciešamajā daudzumā, jo tā tekstūra ļauj vien trauciņā ielikt pirkstu, lai gēls pats “apliptu” tieši tik daudz, cik nepieciešams uzklāšanai uz sejas. Pēc ilgākas šī krēma lietošanas novērojama poru samazināšanās, kā arī mazāk izteikti kļuvuši komedoni uz deguna.


Sejas maska ONE.TWO.FREE! AHA + PHA Clarifying Facial Mask

Ļoti spēcīgas iedarbības pīlinga maska, kas rezultātu jau sniegs pēc pirmās lietošanas reizes. Uzklājot masku uz sejas, jūtama viegla kņudoņa, ko veicina sastāvā esošās skābes. Tieši šī iemesla dēļ masku noteikti nevajadzētu lietot, ja ir kādas brūces vai kairinājumi uz sejas. Masku ieteicams lietot ne biežāk kā vienu reizi nedēļā un tā rekomendētās iedarbības ilgums vienā lietošanas reizē ir 10-15 minūtes. Šis produkts noteikti būs kā laba alternatīva kosmetologa procedūrai mājas apstākļu ietvaros, jo tā iedarbība un efekts ir jūtams un saredzams uzreiz. Āda jūtami kļūst attīrītāka un poras – samazinās. Viennozīmīgi, produkts, ko rekomendēt citām dāmām!


Acu kosmētikas noņēmējs ONE.TWO.FREE! Caring Eye Make-Up Remover

Savā darbībā ļoti pārliecinošs acu un dekoratīvās kosmētikas noņēmējs – visu lieko dienas beigās ir ļoti viegli notīrīt, skropstu tuša ļoti padevīgi ļaujas maigajam līdzeklim, tāpat arī tonālais krēms. Pēc lietošanas uz ādas paliek viegli eļļaina kārtiņa, ko gan pilnīgam sejas svaigumam prasās nomazgāt ar siltu ūdeni pirms klāt virsū citus produktus. Kā vienīgo mīnusu jāmin ne līdz galam pārdomāto pudeles iepakojumu – tam prasītos kāds dozatora uzgalis, lai ar līdzekli būtu vieglāk vienmērīgi samitrināt vatīti. Šobrīd to nereti gadās uzliet par daudz.

Vaigu sārtums Douglas Collection DOUGLAS MAKE - UP Pretty Blush

Pigmentēta toņa vaigu sārtums, kas vienlaikus viegli uzklājas plānā kārtiņā, tādā veidā sniedzot iespēju filigrāni variēt ar sārtuma intensitāti. Tonis Water Lily, uzklāts pavisam nedaudz uz vaigiem, rada ļoti dabisku, maigu un romantisku veidolu. Konkrētais tonis ir matēts, taču citi šajā sērijā esošie vaigu sārtumi pieejami arī ar smalkiem mirdzumiem. Ļoti uzteicama ir vaigu sārtuma noturība – šis noteikti pārspēj daudzu citu slavenu zīmolu ražojumus.


Uzacu zīmulis Douglas Collection DOUGLAS MAKE - UP Precise Brow Stylo

Mehāniski izbīdāms uzacu zīmulis, kura otrā galā ir birstīte, ar ko pietušēt un izķemmēt uzacis. Zīmulis pats par sevi ir visai ciets, tāpēc, lai iekrāsotu vai iezīmētu uzacu matiņus, tas jādara ar stingrām rokas kustībām. Tam ir arī ieguvums – zīmulis visas dienas garumā neizsmērējas, un tam ir ļoti laba noturība. Gaiši brūnajam (light brown) tonim ir neliela oranžās un rudās krāsas nots, tāpēc, izvēloties sev piemērotāko uzacu zīmuli, to noteikti vajadzētu apskatīt un izmēģināt dzīvē.

Vairāk produktus un informāciju meklē ŠEIT

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv