foto: Publicitātes foto
Rūta Reinika-Preisa izbauda skaistāko laiku savā dzīvē un atzīst, ka mammas sapnis piepildījies – viņa tagad ir zemnieka sieva!
Dzīvesstils
2023. gada 29. marts, 11:09

Rūta Reinika-Preisa izbauda skaistāko laiku savā dzīvē un atzīst, ka mammas sapnis piepildījies – viņa tagad ir zemnieka sieva!

Jauns.lv

Jaunajā žurnālā “Tava Iedvesma” atradīsi visu, kas interesē mūsdienīgu sievieti: atklātas intervijas ar slavenībām, iedvesmojošus dzīvesstāstus, rakstus par attiecībām, modes aktualitātēm, skaistumkopšanu, veselību, kā arī virtuves knifiem. Te ir labāko speciālistu padomi par veselību un attiecību jautājumiem, konkrēti un saprotami par to, kas modē, un daudz, daudz iedvesmojošas informācijas no līdzcilvēku pieredzes labākai dzīvei. Atrodi savu iedvesmas devu!

Rūta Reinika-Preisa audzina savu mazo dēliņu un kopā ar brāli Lauri radījusi projektu, kas piedzīvo milzīgu popularitāti. Lācēnu Ričiju Rū zina katrā ģimenē, kurā ir bērns vecumā līdz septiņiem gadiem. “Man ļoti patīk mammas loma. Patīk dzīve ar savu dēliņu un vīru. Nedomāju, ka tagad nu esmu kļuvusi kaut kāda citādāka un ģimeniskāka – vienkārši tagad man ir bērns, par ko gribu rūpēties. Gribu radīt tādu vidi un dzīvi, kurā viņam būtu labi. Es izjūtu lielu atbildību par to, ka esmu viņu te atsaukusi. Un ļoti savu bērnu respektēju. Man tomēr viņš piedzima jau tādā ļoti apzinātā vecumā – man bija 36 gadi.”

Vēl žurnālā lasi

Andris Bite mums ir lielākais zivju konservu ražotājs. Trešais lielākais Eiropā! Nu, ne gluži viņš, bet viņa uzņēmums. Kādreiz tā bija Kaija. Kā preču zīme joprojām ir. Bet kā uzņēmums – Karavela. Pagājušogad Andri ievēlēja par Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidentu. Biežāk būs jāvelk uzvalks. Viņš gan joprojām vislabāk jūtas savā cehā. Bet, kad jāizdomā kaut kas jauns, uzkāpjot un pasēžot uz uzņēmuma jumta. Intervijā Andris atklāj arī kādu ļoti personisku stāstu: “Četras manas meitas ir pieņemtas. Pēc tam vēl piedzima meitenīte.”

Laba māte ir kā laimests loterijā. Labas attiecības ar māti ir lieta, par ko var apskaust. Un, kā izrādās, tas ir lielais laimests, jo, pirmkārt, tāda laime gadās nemaz ne tik daudzām meitām. Otrkārt, šīs attiecības ir mazās meitenes dzīves un esības izpratnes pamatu pamats, kas nereti jālabo, jāmaina vai pat jālikvidē  visa mūža garumā.

Viņu attiecības sākās Parīzē. Turpinājās Londonā. Tās varēja veidoties tālāk Ņujorkā, bet viņi izlēma palikt uz dzīvi Latvijā. Pianists ANDREJS OSOKINS un dziedātāja KATRĪNA GUPALO iedvesmojošā pāra intervijā. “Man patīk, ka Andrejs katru rītu pamostas un izvēlas palikt ar mani tāpēc, ka viņš to grib. Lai gan viņš taču varētu izdarīt arī citādi, viņš varētu nenākt mājās, bet viņš izvēlas nākt pie manis. Man tas šķiet vērtīgāk. Es negribu daudz par to izpausties, bet man šķiet, ka apprecoties kaut kas paliek nedabiskāk un sliktāk.”

Flebologs Uldis Mauriņš par to, kā atgūt kāju skaistumu. “Fleboloģija noteikti attīstīsies. Un galvenais iemesls – cilvēki dzīvo daudz ilgāk un nākotnē dzīvos vēl ilgāk!”

“Tas ir ētikas jautājums, ar kuru tagad daudzi spekulē,” šefpavārs Mārtiņš Sirmais saka par to, vai tiešām arī smalkā restorānā mums turpmāk būs jāēd kukaiņi.

Kā arī

  • Pasaulē pazīstamākie skaistuma eksperti un skaistuma tendenču apskatnieki ir izpētījuši, kādas grima, ādas kopšanas, matu sakārtojuma un manikīra tendences valda 2023. gadā. Laiks kaut ko pamainīt un ļauties jaunajām modes vēsmām!
     
  • Noskaidrojam, kuras ir aktuālākās, pelnošākās un citiem panākumiem bagātākās modeles pasaulē.
     
  • Mīti un patiesība par mūsu labo un kreiso pusi.
     
  • Kā izcept gardāko siera kūku. Trijstūrītis bagātīgas, glāsmaini samtainas un vēsas siera kūkas ar kraukšķīgu cepumu pamatni iederas gan ikdienas mazajos svētkos, gan svinību elegantajā vienkāršībā.

Pērc žurnālu visās preses tirdzniecības vietās jau šodien!