foto: Publicitātes foto
Sintija Selicka, Vika Aņisko un Dace Krieviņa-Bahmane pielaiko jaunāko “Ivo Nikkolo” pavasara kolekciju
Mode
2023. gada 28. marts, 12:18

Sintija Selicka, Vika Aņisko un Dace Krieviņa-Bahmane pielaiko jaunāko “Ivo Nikkolo” pavasara kolekciju

Jauns.lv

Ceturtdien, 23. martā, izmeklēti viesi no modes, skaistuma un radošo nozaru pasaules baudīja igauņu zīmola “Ivo Nikkolo” jauno pavasara kolekciju un atjaunotā konceptveikala telpu valdzinājumu tirdzniecības centrā “Galleria Riga”. Šis ir lielākais zīmola konceptveikals Latvijā, kas 275 kvadrātmetru platībā aicina ar plašām modes preču un aksesuāru kolekcijām, jauniem funkcionāliem risinājumiem un aizraujošu iepirkšanās pieredzi.

“Latvijas sievietes ir modernas, par sevi pārliecinātas. Mode pielāgojas viņu straujajam dzīves ritmam ar komfortablu apģērbu no ilgtspējīgiem materiāliem, atbilstošu katram viņu dzīves notikumam un brīdim,” stāsta “Ivo Nikkolo” galvenā dizainere Margota Vārderpāsa, uzsverot, ka zīmola dizaineri patiesi cenšas izprast sievietes būtību, jo īpaši Baltijas valstu sieviešu gaumi un tērpšanās paradumus, tāpēc daudzām Latvijas sievietēm “Ivo Nikkolo” ir tuvs un iecienīts zīmols.

Zīmola popularitāti Latvijas sieviešu vidū apliecināja arī plašais slavenību pulks, kas bija ieradušās skatīt “Ivo Nikkolo” iedvesmojošo pavasara kolekciju, pielaikot tērpus, tikties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem un vienkārši gūt patīkamas emocijas skaistajā jaunā konceptveikala vidē. Pasākuma viesu vidū manīti stilisti Dace Krieviņa-Bahmane, Kristīne Plota, Ēriks Ukass, modeles Sintija Selicka un Alīna Lilienfelde, žurnāla “Lilit” galvenā redaktore Kristīne Rudzinska, fotogrāfe Vika Aņisko, TV šovu stiliste Kristīne Čakare, kā arī vairākas populāras sociālo tīklu satura veidotājas, modes pasaules pārstāves un citi zīmola draugi un partneri.

“Ivo Nikkolo” jaunās 2023. gada pavasara-vasaras kolekcijas tēma ir “Time is Now” jeb “Tavs laiks ir tagad”. Kolekcija koncentrējas uz laika plūsmas jēdzienu, tajā klasiski, nostalģijas apvīti elementi apvienojas ar modernu stilu – jo, novērtējot un atzīstot pagātni, tiek rasts ceļš nākotnei. Kolekcija piedāvā komfortu un klasiku ikvienam gadījumam un situācijai, tā pauž ilgtspējīgu pieeju ar nomierinošām krāsām, rakstiem un grafikām, kas saglabās aktualitāti vairākas sezonas.

Kolekcijas izteiksmīgākie akcenti ir rūtiņu un tvīda motīvu izmantošana, ko papildina ziedu apdrukas uz smalkiem audumiem. Kolekcijas centrālais elements ir moderns kostīms lavandas krāsā. Šī krāsa ir arī sezonas galvenais tonis, kas pārstāvēta ar vintāžas stila detaļām bagātinātās kleitās, topos, blūzēs un ādas aksesuāros. Tāpat kolekcijā daudz redzami brūnie, bēšie un haki toņi, kā arī melnbaltās nianses. Arī jaunajā pavasara kolekcijā “Ivo Nikkolo” saglabā uzticību augstākās kvalitātes, videi draudzīgiem materiāliem, piemēram, augu izcelsmes “Tencel” un organiskai kokvilnai.

Atjaunotais “Ivo Nikkolo” konceptveikals ļāva lieliski izcelties gan pasākuma viesiem, gan zīmola pavasara kolekcijas apģērbiem, apliecinot, cik liela nozīme ir perfektam fonam un estētiskai videi. Rūpējoties par apmeklētāju ērtībām, “Ivo Nikkolo” veikals priecē ar ļoti plašajām pielaikošanas kabīnēm un īpašu klientēm patīkamu elementu pie pielaikošanas kabīnēm – atpūtas zonu siltā krāsu gammā ar lieliem atzveltnes krēsliem un spožiem spoguļiem. Veikala dizainā no materiāliem dominē nerūsējošais tērauds, stikls, viļņota metāla apdare, no krāsām – gaišas krāsas un kontrastējoši toņi kā akcenti. Papildus elegantajam dizainam “Ivo Nikkolo” veikals piedāvā arī jaunus funkcionalitātes risinājumus, piemēram, “click&collect” skapi, kas sniedz iespēju nosūtīt paku, negaidot rindā, ja klients vēlas to saņemt bezkontakta režīmā.

Atjaunotais “Ivo Nikkolo” konceptveikals ar prieku gaida apmeklētājus tirdzniecības centrā “Galleria Riga”, Dzirnavu ielā 67, 3. stāvā, darbdienās no 10.00 līdz 21.00, sestdienās no 10.00 līdz 21.00 un svētdienās no 10.00 līdz 20.00.

 

Par “Ivo Nikkolo”

“Ivo Nikkolo” ir viens no Igaunijas pieredzes bagātākajiem un unikālākajiem dizaina zīmoliem, kas darbojas kopš 1994. gada. Pārstāvēts trijos tirgos – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā –. tas ir izaudzis no neliela vietējā uzņēmuma par cienījamu modes namu. Zīmola kolekcijas ir paredzētas modernai, pašapzinīgai sievietei ar aktīvu dzīvesveidu. Drosmīgie un eleganti “Ivo Nikkolo” apģērbi ir papildināti ar rotaļīgām detaļām, paužot maigumu, klasiku un sievišķību. “Ivo Nikkolo” pārstāv sievietes, kuras ceļ un iedvesmo cita citu.