foto: Publicitātes foto
Ivo Nikkolo pavasara–vasaras kolekcija spēlējas ar laika koncepciju
Mode
2023. gada 8. marts, 09:53

Ivo Nikkolo pavasara–vasaras kolekcija spēlējas ar laika koncepciju

Reklāmas projekts

Drīz iestāsies pavasaris, kas sev līdzi nes jaunu elpu un noskaņojumu. Tagad ir laiks būt bezbailīgai un dzīvot šajā brīdī – šeit un tagad. Tagad ir laiks pret visu izturēties nopietni un koncentrēties, taču arī palaist vaļā rūpes un atpūsties, ir laiks sevi uzmundrināt ar svaigu enerģiju un jauniem piedzīvojumiem.

Ivo Nikkolo jaunās pavasara–vasaras kolekcijas devīze ir “Tagad ir laiks”, uzsverot laika koncepciju. Klasiski nostalģiski elementi ir kombinēti ar mūsdienīgu stilu – cienot pagātni, lai vērstu skatu nākotnē. Kolekcija aptver produktus atbilstoši to komforta un formāluma līmenim, tādēļ piedāvājumā ir modeļi ikvienam brīdim un notikumam. Nomierinoši un maigi krāsu toņi, oriģināli raksti un nozīmīga grafika sevī slēpj ilgtspējīgu pieeju, nodrošinot pastāvīgu aktualitāti arī vēlāk.

foto: Publicitātes foto

Pavasara–vasaras kolekcijas centrā skatu piesaista svinīgs, bet moderns lavandas violetā komplekts, kura tonis vienlaikus ir arī sezonas pamatkrāsa. Krāsa ir pārstāvēta arī ar vintāžas stila detaļām bagātinātās kleitās, topos, blūzēs un ādas aksesuāros. Kā galvenās iezīmes ir vērts uzsvērt rūšu rakstu, Šaneles stila tvīda materiālu un uz gaisīga auduma uzdrukātu ziedu motīvu, kuru ar roku uzzīmēja Ivo Nikkolo dizaineri. Kolekcijā ir arī ērti ikdienas modeļi, kurus ir būtiski ietekmējis safari apģērbs. Gan ar zemei pietuvinātajiem toņiem, piemēram, bēšā variācijām, brūno un haki toni, gan arī ar materiāliem un piegriezumiem. Āra aktivitātēm ideāli piemēroti putekļu mēteļi un jakas aizsargās pret vēju, lietu un citiem laikapstākļiem. Elastīgumu vēl vairāk palielina daudzās kabatas, pogas, auklu stiprinājumi un rāvējslēdzēji.

Lai nodrošinātu apģērbu ilgmūžību un izturību, turpinām izmantot kvalitatīvus un videi draudzīgus materiālus. Jaunās kolekcijas modeļos ir pārstāvēts, piemēram, pārstrādāts poliesteris, augu izcelsmes Tencel, organiska kokvilna un ilgtspējīgs Sorona pildījums, kas ir alternatīva dūnām un naftas izcelsmes sintētiskiem izolējošiem materiāliem.

foto: Publicitātes foto

Kolekcija ir pieejama arī jaunākajā Ivo Nikkolo koncepta veikalā Galleria Riga. Galleria Riga veikals ir jau trešais Igaunijas zīmola konceptveikals Rīgā un pirmais dizaina konceptveikals pilsētas centrā.

Iepazīsties ar jauno pavasara–vasaras kolekciju: www.ivonikkolo.com