foto: Dave Allocca/Starpix/Shutterstock/ Vida Press
Slavenie astoņīši nosvinējuši 14. dzimšanas dienu. Māte Nadja Sulemana parāda jaunāko foto
Nadja Sulemana ir ASV dzīvojoša daudzbērnu māmiņa, kura pasaules slavu ieguva, kad 2009. gadā dzemdēja astoņīšus. Viņas bērni kļuva par pasaulē pirmajiem izdzīvojušajiem astoņīšiem.
Bērni
2023. gada 2. marts, 08:59

Slavenie astoņīši nosvinējuši 14. dzimšanas dienu. Māte Nadja Sulemana parāda jaunāko foto

Jauns.lv

Astoņīšu māte Nadja Sulemana ar lepnumu publiskojusi foto no savu bērnu 14. dzimšanas dienas.

47 gadus vecā vientuļā māmiņa, kas ieguvusi starptautisku slavu kā Oktomamma jeb astoņīšu māte, bija aizvedusi savus astoņus bērnus uz kartingiem "K1 Speed" ​​​​trasē Kalifornijā, un pēc tam visi kopā ēda picas, ziņo dailymail.co. uk.

Stāvot blakus savai slavenajai mammai, bērni smaidīja, turot rokās zelta krāsas balonus burtu formā, no kuriem tika izveidots uzraksts "Birthday" (Dzimšanas diena), un pozēja dzimšanas dienas bildēm. Sulemanai ir vēl seši vecāki bērni, kuri šoreiz netika fotografēti, tādējādi viņa kopumā ir četrpadsmit bērnu māte. Lepnumā starojošajai māmiņai pašai rokās bija sudraba krāsas balons, un pēc pozēšanas viņa arī iekāpa kartingā, lai kopā ar savām atvasēm brauktu pa trasi. 

Pēc brauciena ar kartingu mamma savus bērnus pacienāja ar picām.

foto: SIPA/ Vida Press
Nadja Sulemana 2011. gadā.

Nadja Sulemana ir ASV dzīvojoša daudzbērnu māmiņa, kura pasaules slavu ieguva, kad 2009. gadā dzemdēja astoņīšus. Seši bērni viņai tobrīd jau bija, tā ka kopumā Sulemana ir māte 14 bērniem. 

foto: Vida Press
Nadja Sulemana astoņīšu gaidībās.

Pirmo bērnu - dēlu - Sulemana bija dzemdējusi jau 2001. gadā, savukārt 2002. gadā viņai piedzima meita. Nadja turpināja mākslīgās apaugļošanas procedūras, kam sekoja vēl trīs grūtniecības, kuru rezultātā viņai piedzima dvīņi, vēl viens dēls un viena meita. Pēc tam viņa dzemdēja astoņīšus.

Astoņīšu mammas dzīve 2016. gadā

Nadjai „Natālijai” Sulemanai jau bija seši bērni, kad viņa 2009. gadā ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību pasaulē laida astoņīšus un sabiedrībā ...

gallery icon

Pērn astoņīšu 13. dzimšanas dienā viņa netaupīja labus vārdus saviem bērniem. "Jūs visi augat par vieniem no pieklājīgākajiem, pazemīgākajiem, pateicīgākajiem un mīļākajiem cilvēkiem, kādus jebkad esmu pazinusi," rakstīja Sulemana. "Katram no jums ir retas un unikālas īpašības, un jūs atšķiraties no visiem citiem jūsu vecuma bērniem, īpaši mūsu mūsdienu sabiedrībā," viņa piebilda.

Skandalozā astoņīšu māte Nadja Sulemana pastaigā ar bērniem 2022. gada janvārī

Nadja Sulemana ir ASV dzīvojoša daudzbērnu māmiņa, kura pasaules slavu ieguva, kad 2009. gadā dzemdēja astoņīšus. Viņas bērni kļuva par ...

gallery icon