foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID/ Vida Press
Ar nigēriešu miljonāru apprecējusies Donalda Trampa jaunākā meita; bez drāmas neiztikt
Apprecējusies ASV eksprezidenta Donalda Trampa meita Tifānija
Attiecības
2022. gada 15. novembris, 10:51

Ar nigēriešu miljonāru apprecējusies Donalda Trampa jaunākā meita; bez drāmas neiztikt

Jauns.lv

Pagājušās nedēļas nogalē bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa ģimene pulcējās Palmbīčā, kur savas kāzas ar biznesmeni, nigēriešu kompānijas "Boulos Enterprises" mantinieku Maiklu Bulosu (25) svinēja Tifānija Trampa (29).

Trampa jaunākā meita par sestdienas svinību vietu bija izvēlējusies tēva slaveno villu "Mar-A-Lago", kurā vēl šī gada augustā tika veikta kratīšana aizdomās par ASV Spiegošanas likuma iespējamiem pārkāpumiem.

Tēva villā Floridā apprecējusies Donalda Trampa jaunākā meita Tifānija

Pagājušās nedēļas nogalē bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa ģimene pulcējās Palmbīčā, kur savas kāzas ar biznesmeni, nigēriešu kompānijas "Boulos Enterprises" ...

gallery icon

Pirms nozīmīgās dienas pastāvēja bažas, ka lepnās viesības varētu izjaukt viesuļvētra Nikola, kas ceturtdien pārbrāzās pāri Floridas piekrastei, tomēr līdz nedēļas nogalei laikapstākļi bija pierimuši, un kāzu ceremonija ar tai sekojošajām svinībām šķietami noritēja kā plānots.

Ar savu izredzēto Maiklu Bulosu Tifānija iepazinusies brīvdienu laikā Mikonas salā, Grieķijā, 2018. gadā. No pirmā acumirkļa uzplaukušās simpātijas pārauga vētrainā romānā. Jau tā paša gada novembrī jaunais uzņēmējs Pateicības dienu sagaidīja kopā ar Trampiem viņu ģimenes īpašumā “Mar-a-Lago” Floridā. Savukārt par saderināšanos pāris paziņoja 2021. gada janvārī, Trampa pēdējā prezidentūras dienā viņa meitai atrādot 1,2 miljonus ASV dolāru vērto saderināšanās gredzenu.

Tifānija Trampa ar līgavaini Maiklu Bulosu

gallery icon

Tā kā Buloss ir nigēriešu-libāniešu izcelsmes, arī kāzās bijis jūtams amerikāņu un libāniešu kultūras sajaukums. Pāra sapņu kāzu īstenošanai ticis piesaistīts arī slavenais Libānas kāzu un pasākumu plānotājs Toni Breiss.

Pie altāra savu jaunāko meitu aptuveni 250 viesu priekšā veda pats Tramps. Līgava bija tērpusies libāniešu modes dizainera Eli Saaba radītā kleitā.

Uz kāzām ielūgto viesu saraksts tika paturēts noslēpumā, tomēr sociālajos tīklos publicētajās bildēs redzams, ka jauno pāri sveikt bija ieradušies gan tuvākie Trampu ģimenes pārstāvji, gan arī līgavaiņa māte Sāra Fadula Bulosa.

Meitas kāzas saplānot palīdzējusi arī Tifānijas māte, aktrise un Donalda Trampa otrā sieva Marla Meiplsa. Piektdien Meiplsa savā "Instagram" lapā dalījusies ar fotomirkļiem no Tifānijas bērnības. "Tifānija Ariana: reiz es tevi turēju savās rokās. Tagad, skatoties, kā tu dodies tālāk ar savu mīlestību, zini, ka vienmēr būsi mana mazulīte gan tagad, gan pēc kāzu dienas. Mīlestībā, mamma," teikts pie video, kurā atrādīti mirkļi no Tifānijas bērnības.

Zināms, ka Tifānija uzaugusi kopā ar savu māti Kalifornijā, un tieši tas ir viens no iemesliem, kāpēc jaunā sieviete nav tik pietuvināta Trampu ģimenei kā pārējie ASV eksprezidenta bērni.

Kāzu torte bija veidota pēc Tifānijas vecāku kāzu kūkas parauga. Par līgavas māsām bija izvēlētas Tifānijas tuvākās bērnības draudzenes. Arī Tifānijas māsa Ivanka Trampa palīdzējusi sagatavoties lielajai dienai, žurnālam "People" sacījis kāds kāzām pietuvināts avots.

"Marla un Tifānija par šo dienu ir runājušas jau ļoti ilgu laiku," pavēstīja avots. "Viņa ļoti lepojas ar savu meitu un jūt, ka viņa izvēlējusies īsto vīrieti."

Apskatot fotogrāfijas ar kāzu viesiem, daudzu uzmanību pievērsa Donalda Trampa juniora draudzenes Kimberlijas Gilfoilas tēls. Lai gan skaidrības par to, vai kāzās bijis noteikts dreskods, nav, lielākā daļa viešņu bija tērpušās metāliskos, maigos toņos. Uz viņu fona izcēlās Gilfoila, kura uz gaišo notikumu bija uzvilkusi melnas krāsas kleitu.

Šķiet, ka ne visiem šāda viešņas izvēle gāja pie sirds. Nelielu drāmu pēc kāzām šai sakarā uzbūra Ivanka Trampa, kura melnajā tērpto brāļa draudzeni vienkārši no fotogrāfijas izgrieza.

Māsas Ivanka un Tifānija Trampas dodas uz Floridu

gallery icon

Trampu ģimene Ņujorkā atvadās no mūžībā aizsauktās Ivanas Trampas

Ņujorkā kuplā skaitā pulcējusies bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa ģimene, lai atvadītos no pagājušajā nedēļā 73 gadu vecumā mūžībā aizsauktās ...

gallery icon

Tramps ar Melāniju pamet Balto namu

Laužot tradīciju un izvairoties no sava pēcteča Džo Baidena inaugurācijas, Līdzšinējais ASV prezidents Donalds Tramps trešdien beidzamo reizi atstājis Balto ...

gallery icon