foto: Instagram
"Palēniniet video, un jūs redzēsiet krūtsgalu. Kāda palaidne,” rakstīja kāds fans.
"Palēniniet video, un jūs redzēsiet krūtsgalu. Kāda palaidne,” rakstīja kāds fans.
Dzīvesstils
2022. gada 24. oktobrī, 13:18

“Instagram” modele samulsina fanus: viņa vannasistabā filmē video un parāda vairāk, nekā bija domāts

Jauns.lv

Britu TV un sociālo tīklu personība Amanda Holdena piesaistījusi uzmanību ar savu jaunāko video. Reklamējot savu iecienītāko šampūnu, 51 gadu vecā skaistule parādījusi vairāk, nekā bija iecerējusi.

“Instagram” modele samulsina fanus: viņa vannasist...

Stāvot pie sava vannasistabas spoguļa rītakleitā un turot rokās šampūna tūbiņu, Amanda Holdena saka: "Šis ir mans mīļākais produkts. Īpaši tad, ja vakarā plānoju kaut kur doties." Pēc tam viņa paver halātu un novelk to, lai atklātu krāšņu vakarkleitu. Taču acīgākie fani uzreiz pamanīja, ka "pārģērbšanās" procesā uz mirkli ir redzama slavenības kailā krūts, vēsta thesun.co.uk. Drīz vien komentāru sadaļa tika pārpludināta ar ziņām. "Palēniniet video, un jūs redzēsiet krūtsgalu. Kāda palaidne,” rakstīja kāds fans. "Es redzēju krūtsgalu," priecājās kāds cits. "Brīnišķīga kleita, taču aizklāt gan vajadzēja rūpīgāk," norādīja vēl kāds.

Bija arī tādi, kas domāja, ka viss ir izplānots: "Oho. Šādi izskatās ideāls mārketings. Plikumi būs visur. Labs darbiņš, Mendij, tā turpināt.” „Vai par kails krūtsgalu maksā vairāk?” kāds interesējās. Šo video Holdena ir publicējusi vietnē "Instagram", parakstot reklāmas līgumu ar matu kopšanas līdzekļu ražotāju "Charles Worthington Hair and Beauty".

Divu bērnu māte Amanda Holdena ir slavena ar savu apģērbu gaumi. Ne visiem ir pa prātam, cik atklātus tērpus viņa nēsā. Par dažiem apģērbiem, kas Holdenai bija mugurā, kad viņa piedalījās britu talantu šova "Britain's Got Talent" žūrijā, skatītāji pat sūdzējās Apvienotās Karalistes sakaru regulatoram "Ofcom". Piemēram, Amandas Holdenas iespaidīgā kleita ar ārkārtīgi dziļu kakla izgriezumu, kuru bija darinājis tērpu mākslinieks Džulians Makdonalds, 2017. gadā bija sadusmojusi 663 cilvēkus.

Tiesa, Holdena nekad nepievērš pārāk lielu uzmanību kritikai. Toreiz viņa paziņoja, ka sūdzības ir smieklīgas: "Kleita bija satriecoša, mēs taču runājam par Džuliana Makdonalda darbu. Pie krūtīm kleita bija nostiprināta ar stieplēm, lai tā nenokristu. Starp citu, manas krūtis nav lielas, tādi gēni. Turklāt es esmu pieaugusi sieviete. Sūdzības ir smieklīgas, bet nez kāpēc visi tikai par to runā. Esmu dzirdējusi komentārus, ka mans tērps ir kārtējā valsts līmeņa krīze, taču es negrasos piekāpties."

Tēmas