foto: CAMERA PRESS/LNC / James Murphy / Vida Press
Džolija apgalvo, ka Pits viņu un bērnus aizskāris “emocionāli un verbāli”, atklāts jaunākajos tiesas dokumentos
Andželina Džolija un Breds Pits.
Bērni
2022. gada 7. oktobris, 06:42

Džolija apgalvo, ka Pits viņu un bērnus aizskāris “emocionāli un verbāli”, atklāts jaunākajos tiesas dokumentos

Jauns.lv

Slavenais Holivudas aktierus pāris izšķīrās 2016. gadā. Andželina Džolija iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu piecas dienas pēc tam, kad lidojuma laikā privātajā lidmašīnā iespējams bija noticis vardarbīgs incidents. Senie notikumi atkal celti gaismā jaunākajā tiesas prāvā, kas uzsākta, lai izlemtu šķirtā pāra kopīgā Francijas vīna dārza tālāko likteni.

Andželina Džolija apsūdzējusi Bredu Pitu “emocionāli un fiziski aizskarošā” attieksmē pret viņu pašu un abu kopīgajiem bērniem, norādīts jaunākajos tiesai iesniegtajos dokumentos.

Apsūdzības, kuras Pits savulaik kategoriski noliedza, sākotnēji bija izvirzītas, kad norisinājās tiesa bērnu aizbildnības jautājumos. Tagad tās no jauna celtas gaismā, kad uzsākta jauna prāva par abu aktieru kopīpašumā esošā vīna dārza pārdošanu Francijas dienvidos.

Vīns un šampanietis, ko ražoja Breda Pita un Andželinas Džolijas kopīpašumā esošais uzņēmums “Miraval”

gallery icon
17

Pita pārstāvis strikti noliedza Džolijas apgalvojumus un nosauca tos par “kārtējiem pārmetumiem, kas tikai kaitē ģimenei”.

Trešdien tiesai iesniegtajos jaunajos dokumentos 47 gadus vecā aktrise norādījusi, ka Pits viņai “uzbrucis mutiski” un “meties virsū” vienam no saviem sešiem bērniem.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon
14

“Visa garā nakts lidojuma laikā Pits bija fiziski un emocionāli aizskarošs pret Džoliju un viņu bērniem, kuri tobrīd bija vecumā no astoņiem līdz 15 gadiem,” teikts dokumentos.

“Pēc šī lidojuma ģimenes labklājības vārdā Džolija nolēma iesniegt laulības šķiršanas prasību.”

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Jaunojos dokumentos teikts, ka Pita “agresīvā uzvedība” sākusies pirms lidojuma, taču, iekāpis lidmašīnā, viņš “smacējis” vienu no saviem bērniem un “iesitis otram pa seju”, kad tas iejaucies, lai otru pasargātu.

“Daži bērni lūdza Pitu apstāties. Viņi visi bija nobijušies. Daudzi raudāja,” teikts iesniegumā.

Tālāk dokumentos tiek apgalvots, ka Pits turpinājis uzvesties agresīvi, lamājis ģimeni un vienā brīdī “bērnus aplējis ar alu un sarkanvīnu”.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

gallery icon
15

Pēc nosēšanās aktieris neesot ļāvis ģimenei pamest lidmašīnu un atkārtoti fiziski aizskāris vienu no saviem bērniem.

Tikai piecas dienas pēc iespējamā incidenta Džolija iesniedza prasību par laulības šķiršanu un tika sākta FIB izmeklēšana, taču vēlāk konstatēts, ka pret Pitu nekāda lieta nav jāierosina.

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā.

gallery icon
35