Skaistums
2022. gada 30. augusts, 12:41

Tīrs retinols: zelta standarta ādas kopšanas sastāvdaļa

Reklāmas projekts

Tīrs retinols ir zelta standarta ādas kopšanas sastāvdaļa, kas dabiski atrodas arī ādas augšējos slāņos.

Retinolu izmanto, lai regulētu šūnu apriti un uzturētu ādas virsmas tekstūru gludu. Tas ir arī slavens ar spēju aizsargāt ādu no brīvo radikāļu bojājumiem un veicināt ādas toņa vienmērīgumu.

BLUE RETINOL: LIFE PLANKTON APVIENOTS AR BLUE RETINOL PASTIPRINĀTAI EFEKTIVITĀTEI

Kā zelta standarts cīņā pret novecošanos, retinols ir iecienīts dermatologu vidū, pateicoties tā nepārspējamai efektivitātei. Tāpēc Biotherm ar prieku piedāvā jaunu retinola kompleksu, lai satricinātu ādas kopšanas pasauli, izmantojot Biozinātni: Blue Retinol spēku. Biotherm ir atraisījis retinola īpašības, savienojot to ar Life Plankton, īpaši efektīvu ādas kopšanas sastāvdaļu, kas veicina ādas iedzimto spēju pašatjaunoties.

Rezultāts: augsti koncentrēta tīra retinola maisījums, 0,25% un 1% Life Plankton, Biotherm patentētā sastāvdaļa, kas paaugstina tīra retinola efektivitāti, kas jau tagad ir viens no mūsdienu ādas kopšanas pretnovecošanās zinātnes galvenajām sastavdaļām. Tā rezultātā retinola efektivitāte tiek reizināta ar 2.

BIOZINĀTNES SPĒKS

Blue Retinol nakts serums ir jaunas paaudzes ādas kopšanas produkts, kas apvieno Life Plankton atjaunojošo darbību un tīru retinolu, kas tiek uzskatīts par dermatoloģisko sastāvdaļu zvaigzni.

Blue Retinol nakts serums satur 0,25% tīra retinola. Šī deva, kuru drošības nolūkos ir apstiprinājuši dermatologi, optimizē blāvu atmirušo šūnu izdalīšanas tempu, lai tās varētu aizstāt ar jaunām šūnām virspusē. Rezultāts ir atjaunota epiderma un svaiga gluda sejas tekstūra un krāsa.

100% sieviešu novēroja krunciņu samazināšanos(5), maigāku un vienmērīgāku ādas toni.

100% sieviešu pamana krunciņu samazināšanos.

Glabelāras grumbas: -36%(1)

Vārnu kājiņas: -31% (1)

Krunkas zem acīm: -22%(2)

Pieres grumbas: -23%(2)

Nazolabiālā līnija: -18%(1)

Redzami uzlabojas ādas kvalitātes rādītāji:

Gludums: 95%(3)

Vienmērīgums: 93%(4)

Mirdzums: 93%(4)

Maigāka ādas struktūra: 82%(3)

Mazākas poras: 81%(4)

(1) klīnisks pētījums, 22 sievietes pēc 4 mēnešiem (2) klīnisks pētījums, 27 sievietes pēc 4 mēnešiem (3) pašnovērtējums, 22 sievietes pēc 4 mēnešiem (4) pašnovērtējums, 27 sievietes pēc 4 mēnešiem( 5) klīnisks pētījums, 49 sievietes pēc 4 mēnešiem.

UZTICĪGI MŪSU BLUE SAISTĪBĀM

Jaunais Blue Retinol nakts serums ir izstrādāts vegāniskā formulā. Formula ir 92% bioloģiski noārdāma, serums nesatur silikonus, parabēnus, minerāleļļas vai sulfātus.

Iepakojumā izmantota pudele, kas izgatavota no 25% pārstrādāta stikla, un ārējā kaste, kas izgatavota no FSC sertificēta papīra, kas ir 100% pārstrādājams un izstrādāts bez celofāna, lai ierobežotu plastmasas atkritumu daudzumu.

ATJAUNOJOŠAIS UN SPĒCĪGAIS DUO: BLUE RETINOL SERUMS + BLUE PRO-RETINOL MULTI CORRECT KRĒMS

Lai pastiprinātu Blue Retinol nakts seruma ādas atjaunošanas efektivitāti, Biotherm izstrādāja Blue Pro-Retinol Multi-Correct krēmu dienas un nakts lietošanai. Tāpat kā jaunais retinola serums, arī šis krēms ir izstrādāts ar biozinātnes spēku, apvienojot atjaunojošo Life Plankton ar pro-retinolu, kas ir daļa no retinoīdu grupas aktīvajām vielām, ko var droši lietot dienas laikā, pat uz jutīgas ādas.

KAS JĀZINA PAR RETINOLA IZMANTOŠANU

Uzklājiet uz sejas vakarā. Pirmajā nedēļā izmantojiet divas reizes nedēļā, tad pakāpeniski palieliniet biežumu līdz katram otrajam vakaram. Ja ir diskomforts, samaziniet biežumu un / vai samaziniet daudzumu. Vienmēr nodrošiniet ādai labu mitrināšanu. Uzklājiet katru vakaru pirms jūsu mitrinātāja. Neuzklājiet uz acu zonas vai plakstiņiem. Nelietojiet kopā ar retinola produktiem ārpus BIOTHERM Blue Pro-Retinol klāsta. Apzināti nepakļaujiet ādu saules iedarbībai un katru dienu lietojiet plaša spektra SPF produktus ar SPF 30.

Biotherm Waterlover Face Sunscreen SPF 30 (Sauļošanās līdzeklis sejai)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv .