Cita pasaule
2022. gada 3. augusts, 16:12

Cik reižu precas dažādu zodiaka zīmju pārstāvji? Astrologiem ir skaidrojums, kāpēc

Jauns.lv

Viena laulība uz mūžu vai daudzas attiecības un vairākas kāzas – katrai zodiaka zīmei zvaigznes ir sagatavojušas savu personīgās dzīves scenāriju. Daži apprecas vienreiz, citi gredzenus mij vairākkārt, līdz atrod savu ideālo partneri. Astrologi skaidro, kuram tipam pieder katra zodiaka zīme (un ar ko tas ir saistīts).

Auns

Ja Auns sāk attiecības, viņš tajās iegulda maksimāli, cik vien iespējams. Aunam laulība nozīmē to, ka ir atrasts kāds, ar kuru kopā Auns plāno pavadīt visu atlikušo mūžu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir romantiķi, kuri sapņo ne tik daudz par kāzām, cik par to, lai katru rītu pamostos un ieraudzītu savu mūža mīlestību. Visbiežāk viņi apprecas vienreiz, jo mīlas lietu jomā nemēdz steigties.

Vērsis

Vērši ir bezcerīgi romantiķi, tāpēc daži no viņiem katru dienu var iemīlēties citā cilvēkā. Tomēr viņi jūt atšķirību starp īslaicīgu aizraušanos un dziļām jūtām, kas Vēršus mudina plānot kopdzīvi ar kādu noteiktu cilvēku. Ar Vēršiem tas var notikt divas vai pat trīs reizes dzīvē.

Dvīņi

Runājot par mīlestību, Dvīņi ir kā mazi bērni. Viņi ir izvēlīgi teju katrā situācijā un konsekventi seko savai izvēlei, bet mīlestība ir izņēmums. Daži Dvīņu zīmē dzimušie dzīves laikā apprecas pat četras reizes, taču šķiršanos uzskata par dabisku procesu, par to pārāk nesatraucas un ar prieku atver sirdi jaunām attiecībām.

Vēzis

Kopš bērnības Vēži sapņo par dienu, kad satiks savu īsto mīlestību, jo ģimenes un laulības vērtības ir vienas no svarīgākajām lietām viņu dzīvē. Diemžēl vēlme pēc iespējas ātrāk izveidot ģimeni nereti mudina sasteigt un izdarīt nepareizu izvēli. Ja Vēzīši pēc pirmā neveiksmīgā mēģinājuma pieņems pareizu lēmumu, otrā reize noteikti būs veiksmīga.

Lauva

Jaunībā Lauvas ir pārliecinātas, ka nav gatavas veidot ģimeni un radīt bērnus – viņi izbauda īsus romānus un nesapņo par spēcīgām jūtām. Kāzas jaunībā, kad viņi mēdz rīkoties impulsīvi un augstāk par visu vērtē savu brīvību, patiešām nav laba doma. Lauvas patiešām iemīlas un apprecas tikai vienu reizi savā dzīvē (kad sasniedz nobriedušu vecumu).

Jaunava

Jaunavām mīlestība pirmām kārtām ir uzticība un atbildība. Lēmumu precēties Jaunavas zīmē dzimušie cilvēki pieņem apzināti un krīzes brīžos mēdz cīnīties par savām attiecībām, tāpēc parasti apprecas tikai vienu reizi. Jaunavām ir ļoti svarīgi palikt uzticīgiem izvēlētajam partnerim/partnerei. Tāpēc, ja nu patiešām nonāk līdz lēmumam šķirties, tas parasti nenotiek pēc viņu iniciatīvas.

Svari

Svari biežāk nekā citas Zodiaka zīmes pieļauj kļūdas partnera izvēlē, tāpēc ar vienu laulību parasti neaprobežojas. Svari, kuriem ir ļoti liela nosliece uz iemīlēšanos, var apprecēties pat piecas reizes. Mīlestība viņiem ir mācību process, un, lai gūtu panākumus, viņiem ir jāiemācās izdarīt secinājumus un neatkārtot kļūdas.

Skorpions

Skorpioni ir ļoti kaislīgi cilvēki, viņu dzīvē parasti ir vairāki spilgti mīlasstāsti. Tie ir cilvēki, kuri var skriet tieši no ballītes un apprecēties ar kādu, kuru pat īsti nepazīst – gluži kā romantiskās komēdijās. Viņu attiecībās vienmēr ir daudz drāmas. Ne katra savienība var izturēt tik daudz kaislību, tāpēc viņi parasti neaprobežojas ar vienu laulību; gudrākajiem Skorpioniem tas izdodas otrajā mēģinājumā.

Strēlnieks

Strēlnieki ciena ģimenes vērtības, taču bieži vien neatzīst formalitātes, tāpēc oficiālu laulību reti uzskata par savas dzīves prioritāti. Ja viņi apprecas, tad vienreiz (nobriedušā vecumā un ar ļoti lielu atbildības sajūtu).

Mežāzis

Mežāži ir pieraduši turēties pie konservatīvām vērtībām, tāpēc viņiem karjera ir pirmajā vietā. Visi iemīlas, pieļauj kļūdas, taču Mežāži pievērš uzmanību savas personības pilnveidošanai, mācībām, sevis realizēšanai profesionālajā jomā. Sasniedzot savus mērķus, viņi atbildīgi pāriet pie dzīves partnera meklējumiem, meklē kādu, ar kuru kopā izveidot stipru ģimeni.

Ūdensvīrs

Cilvēkiem, kas dzimuši Ūdensvīra zīmē, šķiet pilnīgi normāli neprecēties vispār. Viņiem vissvarīgākā ir personiskā brīvība, un laulības saites ir tikai formalitāte. Iemīlēšanās un šķiršanās viņiem ir dzīves pieredze. Viņi negaida mūžīgu mīlestību no katrām attiecībām, bet tieši šī attieksme viņiem pārsteidzošā kārtā palīdz veidot spēcīgu saikni uz mūžu. Tāpēc, ja viņi apprecas, tas ir vienreiz un uz visiem laikiem.

Zivis

Zivis ļoti agri sāk sapņot par mūžīgo mīlestību – gluži kā pasakā. Tomēr viņiem reti izdodas ar pirmo reizi, un pat otrā reize ne vienmēr ir veiksmīga. Viņu romantiskā daba un nerimstošā fantāzija mudina meklēt ideālu, ko viņi ir iedomājušies redzēt savā partnerī. Kad kļūst skaidrs, ka viņu priekšā ir nevis ideāls partneris, bet parasts cilvēks ar trūkumiem, attiecības sāk brukt.