Attiecības
2022. gada 30. jūnijs, 06:18

Britnijas Spīrsas dzīvesbiedrs precēta vīra dzīvi salīdzina ar pasaku

Jauns.lv

Ir pagājušas trīs nedēļas kopš amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas greznajām kāzām, un viņas vīrs Sems Asghari neslēpj savu neizmērojamo prieku par precēta vīra statusu.

Irāniešu-amerikāņu modelis un aktieris viesojies TV šovā “Good Morning America”, kur viņam bija paredzēts stāstīt par savu jauno projektu, taču drīz vien saruna novirzījās par viņa dzīvi kā jaunlaulātajam.

Sems sacīja, ka laulība ar popmūzikas ikonu ir kā “pasaka”, un nodemonstrēja savu laulības gredzenu korespondentam Vilam Rīvam.

Sems, kurš viesojās sarunu šovā, lai pastāstītu par jauno filmu “Hot Seat”, parādīja raidījuma vadītājam savu zelta laulības gredzenu un pajokoja: “Man tagad šī lietiņa ir jānēsā.”

“Tā ir jauka, tā ir stipra, bet arī smaga, tāpēc man jātrenējas.”

“Notikušais ir tik sirreāls,” piebilda Asghari, aizvien vēl nespējot noticēt, ka tas beidzot ir noticis - viņš apprecējis Britniju. “Tas bija mirklis, mums tas nāca ļoti novēloti. Mēs domājām, ka tas būs kā pasakā, un tā arī notika.”

Pāris, kas iepazinās 2016. gadā Britnijas mūzikas videoklipa “Slumber Party” uzņemšanas laikā, salaulājās šā gada 9. jūnijā dziedātājas mājās Kalifornijā. Sems Britniju bildināja aizvadītā gada septembrī pēc pieciem kopdzīves gadiem. Agrāk tas nevarēja notikt, jo dziedātāja bija tēva aizbildnībā, un Džeimijs Spīrs aizliedza meitai precēties vai radīt bērnus. Pēc ilgas un grūtas cīņas aizvadītā gada rudenī dziedātājai izdevās izcīnīt uzvaru un tiesa pēc 13 gariem gadiem atcēla Džeimiju no aizbildņa pienākumiem.

Lai gan kāzu diena bija pasakaina, neiztika arī bez drāmas. Dziedātājas pirmais vīrs Džeisons Aleksandrs mēģināja izjaukt kāzas, par ko ir stājies tiesas priekšā.

Britnijas Spīrsas pirmais vīrs Džeisons Aleksandrs, ar kuru viņa bija precējusies 55 stundas

gallery icon

Pirmdien atklātībā nonāca fakts, ka Aleksandrs centies iekļūt Britnijas guļamistabā, kad viņa tajā uzturējās. Taču durvis bijušās slēgtas. Šo informāciju tiesā atklājis popzvaigznes bijušais apsardzes darbinieks.

Apsardzes vīrs, kurš pēc notikušā incidenta zaudēja darbu, tiesā liecināja, ka Džeisons Aleksandrs vairākkārt izteicies, ka viņam nepieciešams runāt ar Britniju, un viņu meklē, neskatoties uz to, ka viņš nav bijis lūgto viesu sarakstā.

Britnijas bijušais apsargs apgalvoja, ka Džeisons devies tieši uz popzvaigznes guļamistabu pēc tam, kad ielavījies viņas īpašumā un iegājis galvenajā mājā.

Apsargs arī sacīja, ka Džeisons pirms kāzām vairākas reizes redzēts viņas īpašuma tuvumā.

Viņš apgalvoja, ka Džeisons redzēts tur arī dienu pirms kāzām, lai gan viņam likts turēties tālāk no dziedātājas īpašuma.

13. jūnijā tiesa izdevusi netuvošanās orderi un turpmākos trīs gadus Aleksandram liegts pietuvoties dziedātājai vai viņas mājai tuvāk par 1 kilometru.

Savu bērnības draugu Džeisonu Aleksandru dziedātāja apprecēja Lasvegasā 2004. gada janvārī. Lēmums bija spontāns un laulība tika anulēta jau 55 stundas vēlāk. Britnijas advokāti norādīja, ka dziedātāja “nav apzinājusies savu rīcību”.

No 2004. gada līdz 2007. gadam Britnija bija precējusies ar savas pavadošās grupas dejotāju Kevinu Federlainu. Sājā laulībā pasaulē nākuši abi viņas dēli – Šons Prestons (16) un Džeidens Džeimss (15).

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Ar Semu Asghari viņa iepazinās video klipa “Slumber Party” filmēšanas laikā. Sems bija pieaicināts kā aktieris.

Britnijas un Sema kāzas apmeklēja arī virkne pāra slaveno draugu. Viņu vidū bija popmūzikas karaliene Madonna, Britnijas līgavas kleitas autore modes dizainere Donatella Versače, sabiedrības dāma Parisa Hiltone, dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa un citi.