Attiecības
2022. gada 10. jūnijs, 07:02

Meganu un princi Hariju apsūdz, ka viņiem jubilejas svinībās bijis piesprausts mikrofons pie apģērba

Jauns.lv

Princis Harijs un Megana Mārkla savas Lielbritānijas vizītes laikā saskārušies ar dažiem nežēlīgiem karaļnama fanu un ekspertu pārmetumiem. Tie apgalvo, ka karalienes Platīna jubilejas svinību laikā Saseksas hercogiem pie apģērba manīts piesprausts mikrofons.

Viena no smieklīgākajām apsūdzībām, kas izvirzīta pret Saseksas hercogu un hercogieni, ir, ka viņu apģērbam bijuši piestiprināti mikrofoni laikā, kad viņi apmeklēja dievkalpojumu Svētā Pāvila katedrālē Londonā un tikās ar citiem britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem.

Internetā parādījušās vairākās fotogrāfijas, kurās pie Meganas apģērba redzams it kā paslēpts mikrofons.

foto: Ekrānuzņēmums

Komentējot Meganas attēlu, kāds no interneta lietotājiem izteicies: “Pie apkakles kreisā atloka redzams garš izcilnis… Man nav gadījies tādu pašu veidojumu redzēt arī labajā pusē.”

Savukārt kāds no karaļnama komentētājiem ar cienījamu stāžu komentējis sekojoši: “Sākumā man šķita, ka tas ir tikai kāds interneta joks par to, ka Harijam un Meganai pateicības dievkalpojuma laikā pie apģērba bija mikrofoni. Taču tā sanācis, ka ir daudz nopietnāk, nekā sākumā domāju.”

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon
45

Savukārt citiem šķitis, ka mikrofons paslēpts zem Meganas baltās mēteļkleitas krūšu daļā un tā aprises bijušas grūti nepamanīt. Pat Harijs esot kādā brīdī sievai norādījis uz to, ka mikrofons kļuvis pārāk redzams.

Tāpat daži apgalvo, ka pāris vēlējies, lai viņu personīgais fotogrāfs uzņemtu attēlus par karalienes pirmo tikšanos ar viņu meitu Lilibetu, lai vēlāk ar šī foto palīdzību pelnītu naudu, taču valdniece kategoriski atteikusies pozēt šādai fotogrāfijai, norādot, ka tikšanās reizei ir jāpaliek privātai.