foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: kā Holivudas labākajās tradīcijās jestrā ballītē pilngadību nosvinēja Olgas Kambalas meita
Attiecības
2022. gada 3. jūnijs, 06:15

FOTO: kā Holivudas labākajās tradīcijās jestrā ballītē pilngadību nosvinēja Olgas Kambalas meita

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājušajā mēnesī ar grandiozu burziņu šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Olga Kambala nosvinēja savu meitu dzimšanas dienas ballīti. Ģimenē tie bija dubultsvētki, jo Olgas meitas dzimušas ar gada un vienas dienas starpību - vecākajai meitai Lukērijai apritēja18, bet vidējā atvase Loreta tapa 17 gadu veca.

Ballīte tika ieturēta labākajās Holivudas tradīcijās – jaunkundzes uz pasākumu ieradās antīkā mersedesā un bija tērpušās elegantās kokteiļkleitās.

Olgas Kambalas meitu dzimšanas dienas ballīte

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Olgas Kambalas meitu dzimšanas dienas ballīte 2022. gada maijā.

gallery icon

Pie ieejas rotājās sarkanais paklājs, bet pasākuma telpas mirdzēja šobrīd tik aktuālajā zelta un melnā toņa sajaukumā. Viesi tika cienāti ar ribiņām un vistiņām no Leldes Dreimanes un Ērika Ozollapas ēstuves "Munch", bija torte un šampanieša glāžu piramīda, bet par muzikālo pavadījumu rūpējās dīdžejs Ex da Bass, ko ik pa laikam pie pults nomainīja arī jubilāres pašas.

Šampanieša piramīda un kūku kaujas

Kura dzimšanas diena gan ir iedomājama bez tortes! Un Kambalas meitu krāšņajā ballītē tās bija veselas divas, katra atbilstoši jubilāres vēlmēm un raksturam. Gatavojoties pasākumam, Olga bija sarīkojusi kūku degustāciju, lai ar meistari apspriestu visas detaļas un viesiem tiktu celta galdā pati gardākā.

foto: Mārtiņš Ziders

Tiesa, pašas jaunkundzes šajā pirmsballītes pasākumā atklāti sacīja, ka viņām kūkas nemaz tik ļoti negaršojot un pie sirds daudz labāk ejot burgeri. Taču tortes ir svarīgas instagramam  – lai var smuki pafočēties. Tāpēc arī tortes uzrakstu jaunkundzes izvēlējās īpaši zīmīgu – Loreta priekšroku deva kūkai sirds formā ar soctīklu pasaulē labi zināmu un populāru uzrakstu “No brain, no pain” (“Nav smadzeņu, nav sāpju”), kamēr Lukērija izvēlējās melnu kūku ar rozā sirsniņām un tradicionālāku uzrakstu “Happy Birthday” (“Daudz laimes dzimšanas dienā”). Par atraktīvu mirkli parūpējās jaunākā māsa, kas brīdī, kad jubilāres fotografējās ar kūkām, tās “iemeta” māsām sejā.

“Meitenēm konkurence par jubileju ballītēm ir kopš mazotnes. Tā kā viņu jubilejas ir ar dienas starpību un draugu loks ir viens un tas pats, bieži bijušas nesaprašanās, ka tie paši ciemiņi, kas mūsu mājā viesojušies pirms dienas, nu aicināti atkal. Tāpēc nereti gadījās, ka kādā no dzimšanas dienām ciemiņu bija vairāk, kādā mazāk, un meitenes par to sacentās. Tāpēc šogad svinēsim kopā – ceru, ka meitenes nesakausies,” gatavojoties ballītei, "Slavenībās. Bez filtra" skatītājiem sacīja Olga.

Tusiņam gatavojas pusgadu

Kambalas meitu dzimšanas dienas pasākumam gatavojās vairākus mēnešus, un brīžiem pat šķita, ka pašai Olgai svinības ir svarīgākas nekā meitām. Kambalu ieceres par pieticīgām nekādi nenosauksi - ģimenes apspriedē pavīdēja idejas par glamūrīga naktskluba noīrēšanu, sarkano paklāju, limuzīniem, Latvijas reperu vai pat ārvalstu viesmākslinieku uzstāšanos. Gatavošanās darbi noritēja profesionālā līmenī, piesaistot pat pasākumu rīkošanas aģentūru.

Gana plaši TV ekrānos tika apspriesti arī gatavošanās plāni. Ģimenei tiekoties ar aģentūras pārstāvēm un diskutējot par pasākuma koncepciju un stilu, asāku vārdu apmaiņu izpelnījās ideja par sarkano paklāju. Tā kā bija iecerēts, ka viss pasākums būs ieturēts “melns un zelts” gammā, meitenēm šķita iederīgi, ka arī paklājs būtu melns. Bet te ģimenes sieviešu viedokļi nesaskanēja – Olgas galvā negrozāmi iemājoja ideja par sarkano paklāju, un viņa negrasījās no tās atkāpties.

Kaspars, kas nonācis ģimenes sieviešu “frontes līnijām” pa vidu, brīžam jutās neērti, bet brīžam uzjautrināts un samiernieciski mudināja dzīvesbiedri ļaut meitām rīkoties – galu galā tā taču viņu ballīte un jauniešiem stilīgākas varbūt šķiet citas lietas nekā viņu vecākiem. “Es domāju, ka gala lēmumam par paklāja krāsu jāpieder man. Galu galā – ja nebūtu manis, viņas šeit nesēdētu! Starp citu, man arī maijā ir dzimšanas diena, bet es no savas ballītes atteicos, lai tikai viņām ir tie grandiozie svētki. Jā, es gribu savu sarkano paklāju, esmu taču te galvenā – “māte dzemdētāja”,” Olga i nedomāja samierināties ar otrā plāna lomu.

Kaspars un Olga Kambalas - viens no spilgtākajiem Latvijas pāriem

gallery icon