Cita pasaule
2022. gada 16. maijs, 05:03

Pilnmēness liks mainīt plānus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 16.05. līdz 22.05

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ! Pilnmēness - 16. maijā pl. 7.13.

AUNS

Darba būs pilnas rokas. Lai veiksmīgi ar visu tiktu galā, raugies uz lietām praktiski, racionāli un visaptveroši, neļauj viedoklim no malas ietekmēt tavus lēmumus un izvēles. Uz āru var izlauzties kāds nepamatots pārmetums, nosodījums. Lai nesabojātu iespaidu par sevi, neizsakies par jautājumiem, kuros labi neorientējies. Ja nevari palīdzēt praktiski, zini mēru gudram padomam.

VĒRSIS

Mājas lietas paliks otrajā plānā, jo darbā būs pietiekami daudz pienākumu un situāciju, kas prasīs savaldību un pacietību. Ar amatpersonām tiecies neformālā gaisotnē, tā būs vieglāk panākt personīgu ieinteresētību. Nopietnai kritikai tiks pakļautas tavas ambīcijas, vērtēti un kritizēti nākotnes plāni. Piesargies no pārpratumiem, vieglāk būs no tiem izvairīties, nekā pēcāk cīnīties ar sekām.

DVĪŅI

Materiālās dzīves nostabilizēšanās ļaus apmierināt tās vajadzības, kuras iepriekš nevarēji atļauties. Mērena fiziska un garīga slodze uzlabos pašsajūtu. Tomēr smalki izstrādātu darbu grafiku vai līdz sīkākajai niansei izplānotu notikumu gaitu var izjaukt no tevis neatkarīgu apstākļu virkne, kā rezultātā būsi spiests mainīt savus nodomus. Tas liks šaubīties par ikvienu ieceri.

VĒZIS

Neatsakies no saviem uzskatiem pat tad, ja paliec viens ar savu pārliecību. Nebūs viegli izdarīt izvēli un rīkoties saskaņā ar pieņemtajiem lēmumiem. Allaž atradīsies kāds iemesls šaubām, apstākļi traucēs iedziļināties lietas būtībā un objektīvi novērtēt situāciju, secinājumi un atziņas būs diezgan pretrunīgas. Padosies vienkārši izdarāms darbs, attaisnosies saplānota rīcība.

LAUVA

Enerģijas pietiks visam – gan darbam un radošām aktivitātēm, gan arī personiskajai dzīvei. Lielisks brīdis, lai atbrīvotos no negatīvām emocijām, pārdzīvojumiem, sarūgtinājumiem. Juridiska rakstura jautājumu risināšanu gan labāk uztici profesionāļiem. Tas palīdzēs rast risinājumu, kas pašam nekad nebūtu ienācis prātā. Ļaujies viņu iniciatīvai!

JAUNAVA

Aktivitātes darbā un biznesā var nedaudz nobremzēties. Esi gatavs pārskatīt iepriekš pieņemtos lēmumus, līgumus, atgriezties pie līdz galam nenovestām iecerēm. Pielāgoties situācijām un aprast ar mainīgiem apstākļiem nebūs viegli. Novērtē labu padomu, tas ļaus ietaupīt laiku un spēkus, tikai izvēlies izteiksmes formu, jo tā noteiks mijiedarbības intensitāti. Ja atklāj robus zināšanās, steidzīgi centies tos aizpildīt.

SVARI

Labi jutīsies, ja varēsi darīt to, kas tev patīk un interesē, turklāt kopā ar cilvēkiem, kas atbalsta un saprot. Mīņāšanās uz vietas un aprobežotība kaitinās, tev būs nepieciešams plašs vēriens un dinamiska notikumu gaita. Brīva, nepiespiesta attieksme veicinās radošu pieeju, palīdzēs tikt pāri aizspriedumiem, saskatīt veiksmi neveiksmē. Ilgtermiņa līgumu slēgšanu gan vēlams atlikt uz vēlāku laiku.

SKORPIONS

Sakārtotas un harmoniskas attiecības ģimenē palīdzēs veiksmīgi darboties arī citās dzīves jomās. Netrūks ideju un ierosinājumu, kā kaut ko pilnveidot un uzlabot, grūtāk būs atrast cilvēkus, kas gatavi darboties ar tikpat lielu aizrautību kā tu. Tomēr nekur nesteidzies, netraucies taisni – apvedceļš pie rezultāta novedīs ātrāk. Pārsvarā būs strīdi, šķēpu laušana un pierādīšana, kuram taisnība.

STRĒLNIEKS

Vilinās jaunas iespējas, gribēsies pamēģināt kaut ko līdz šim nebijušu, taču sadzīviskas problēmas neļaus pievērsties sevis pilnveidošanai. Būsi spiests risināt praktiskus jautājumus, nodarboties ar saimnieciskām lietām, un varbūt pat saprast, ka ne viss dzīvē ir izskaitļojams un paredzams. Konstruktīva pieeja pie mērķa novedīs ātrāk nekā spītēšanās un nevēlēšanas atzīt savas kļūdas.

MEŽĀZIS

Lai arī skaidri zināsi, ko vēlies, tomēr ne visu izdosies īstenot, kā iecerēts. Neatrisināti saimnieciskie jautājumi, ierobežoti materiālie apstākļi un citas sadzīviskas nebūšanas neļaus pievērsties aizraujošākām lietām. Izvairies no riskiem. Uzmanies, dodot vai pieņemot naudu, īpaši, ja tas ir cilvēks, kuru labi nepazīsti vai kāds, kuram ir šaubīga reputācija.

ŪDENSVĪRS

Netrūks labu ieceru un ideju, taču nepārtraukti atradīsi iemeslu, lai neko nedarītu, ļautos slinkumam un dzīves baudām. Ar tukšu pļāpāšanu neaizraujies, māka uzklausīt un konstruktīvi rīkoties palīdzēs noturēties uz savstarpējās sapratnes ceļa. Turpinājumā tu izcelsies ar adekvātu reakciju un bieži vien prasmi būt pāris soļu priekšā citiem. Bērnus audzini ar personīgo piemēru.

ZIVIS

Apstākļi būs piemēroti avantūrām un piedzīvojumiem. Atsaucību gūs novatoriskas idejas, veiksmīgi būs radoši eksperimenti, neparasti mākslinieciski risinājumi, iesaistīšanās kultūras projektos. Lai nebūtu jāpiedzīvo nepatīkami brīži, akurāti pildi savus pienākumus. Nez kāpēc vēlāk veidosies sajūta, ka kāds tevi noteikti grib apmuļķot. Nerunā par to, par ko neesi pārliecināts.