Idejas mīļām māmiņdienas dāvanām!
Skaistums
2022. gada 29. aprīlis, 09:20

Idejas mīļām māmiņdienas dāvanām!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Mamma ir mīlestības, rūpju un vieduma avots, taču nedrīkst aizmirst, ka, pirmkārt, viņa ir un paliek sieviete. Esam sagatavojuši Māmiņdienas dāvanu gidu, lai palīdzētu Tev atrast pašu labāko dāvanu savai mīļajai mammai!

Mammai - kūku karalienei

Nevieni svētki nepaiet bez viņas firmīgās medus kūkas, izsmalcinātajām pavlovām vai mājas saldējuma. Un to, kā viņa gatavo Napoleonu, nespēs pārspēt neviens konditors!

Ievies mammai ierastos saldos aromātus arī viņas skaistumkopšanas plauktiņā!

Izvēlies aromātus, ķermeņa vai matu kopšanas produktus ar vaniļas, šokolādes vai mandeļu smaržu.

Produktus var aplūkot zemāk, spiežot uz linka -

Mammai - dārza fejai

Zem viņas maģiskā pieskāriena uzplaukst skaistākie rožu krūmi, atveras daiļākās peonijas un paceļ galvas tulpju stādi. Tu zini, ka mammu vienmēr varēs atrast dārzā, rušināmies starp dobēm un dungojot zem deguna pazīstamas melodijas.

Iepriecini savu dārza feju ar ziedu iedvesmotiem skaistumkopšanas produktiem!

Produktus var aplūkot zemāk, spiežot uz linka –

Mammai - kompānijas dvēselei

Viņa ir kā nerimstošas enerģijas virpulis, kas spēj atdzīvināt jebkuru kompāniju. Jautra, dzīvespriecīga un vienmēr smaidīga, viņa tver katru dienu un izkrāso to savās spilgtajās krāsās.

Tādas mammas arsenālā noteikti jābūt košai lūpukrāsai un sejas maskai enerģijas atjaunošanai!

Produktus var aplūkot zemāk, spiežot uz linka –

Mammai - piedzīvojumu meklētājai

Mierīga mājas dzīve nav domāta viņai. Mugursoma, ērti apavi, mazais ķipars pie rokas, un uz priekšu - pretī piedzīvojumiem!

Palutini savu vienmēr aktīvo un zinātkāro mammu ar skaistumkopšanas produktiem, kas guva iedvesmu dažādās pasaules malās, vai arī kaut ko pavisam jaunu, jo viņa noteikti nebaidīsies eksperimentēt. 

Produktus var aplūkot zemāk, spiežot uz linka –

Mammai - izsmalcinātai lēdijai

Viņa ir īstas sievišķības etalons - maiga, trausla un ēteriski skaista. Viņas āriene ir tikpat šarmanta un eleganta, cik labestīga un gaiša ir viņas iekšējā būtība.

Palutini savu mammu ar pašiem ekskluzīvākajiem un izsmalcinātākajiem skaistumkopšanas līdzekļiem, jo viņa to ir pelnījusi!

Produktus var aplūkot zemāk, spiežot uz linka –

Izvēlies iegādāties digitālo dāvanu karti, ko māmiņa varēs izmantot jebkurā veikalā Douglas un interneta veikalā www.douglas.lv, lai piepildītu savas slēptākās vēlmes.

Pasūtot dāvanu interneta veikalā  www.douglas.lv, vari izvēlēties bezmaksas apsveikuma kartīti, kurā varēsi ierakstīt visu, kas vēl nav izteikts vārdos.

Izvēlies kādu no elegantajiem Douglas iesaiņojumiem.

Padari dāvanu vēl īpašāku un iegravē mammas vārdu uz aromāta pudelītes no 25.04.-08.05.2022.

Izmanto bezmaksas piegādi uz pakomātiem – DPD un Omniva no 25.04.-08.05.2022.

Un pievieno dāvanai ziedus! 

Pakalpojums pieejams izvēloties piegādi ar ZityCity Rīgā. Piegāde tiek veikta nākamajā darba dienā pēc pasūtījuma veikšanas un apmaksas.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv