foto: Publicitātes foto
Mātes dienas festivāls notiks Mātes dienā – svētdien, 8. maijā, Rīgā, “Hanzas peronā”.
Mātes dienas festivāls notiks Mātes dienā – svētdien, 8. maijā, Rīgā, “Hanzas peronā”.
Bērni
2022. gada 8. aprīlī, 09:41

8. maijā notiks pirmais Mātes dienas festivāls - ar mūziku, lekcijām, darbnīcām un pārsteigumiem

Jauns.lv

Mātes dienas festivāls ir īpaši mammām organizēts skaists un sirsnības pilns pasākums, uz kuru nākt atpūsties un smelties iedvesmu kopā ar citām mammām – draudzenēm, māsām, kolēģēm vai arī ar savu mammu un citām dzimtas mammām.

8. maijā notiks pirmais Mātes dienas festivāls - a...

“Ar prieku ziņojam, ka līdz ar šo gadu iedibinām jaunu tradīciju – Mātes dienas festivālu!” teic vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa, kas ir šī festivāla iniciatore. “Mūsu rīkotais Tēva dienas festivāls jau ir kļuvis par spēcīgu tradīciju, un nu mūsu pasākumu pulkam pievienojas arī Mātes dienas festivāls. Mēs ļoti gribam pateikt paldies mammām – īpaši par to, ko nācies celt un nest pēdējo pāris gadu laikā,” stāsta Inga Akmentiņa-Smildziņa. Organizācijas vārdā viņa aicina mammas šo dienu svinēt un baudīt, un apmeklēt Mātes dienas festivālu kopā ar savām draudzenēm, māsām vai ar savu mammu.

Mātes dienas festivāls notiks Mātes dienā – svētdien, 8. maijā, Rīgā, “Hanzas peronā”. Gaidāmi muzikāli sveicieni, ekspertu lekcijas, praktiskas darbnīcas, degustācijas un citas aktivitātes; darbosies arī mammu atpūtas zona (kur baudīt tēju un nekā nedarīšanu) un “ātrais skaistumkopšanas salons”.

Šie mammām domātie svētki ir pasākums, ko Tēva dienas festivāla ilggadējais rīkotājs – vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” – ir sen lolojis, tomēr to nācies atlikt Covid-19 pandēmijas dēļ. Bet nu mēs varam tikties – lai pateiktu paldies gan cita citai, gan pašas sev. Pēdējie gadi nav bijuši viegli, tāpēc jo īpaši svarīgi svinēt svētkus, izbrīvējot laiku sev un savai atpūtai.

Pasākuma mākslinieku un ekspertu komandā: mūziķi Olga Rajecka kopā ar Jāni Miltiņu un Tomasu Anču, Ance Krauze un pianiste Evija Auziņa, pasaules mūzikas grupa “Kanisaifas mistērijas”, deju grupa “El Paso”, lekcijas un darbnīcas vadīs profesors Māris Taube, profesore Anda Ķīvīte-Urtāne, interjera eksperte Egita Bairamova un citi. Pasākumu vadīs aktieri Ieva Florence-Vīksne un Lauris Subatnieks.

Pasākumā darbosies arī kafejnīca un Mātes dienas dāvanu veikals. Jauno māmiņu ērtībām būs pieejama arī Mazuļu telpa, kur pārģērbt, pabarot un aprūpēt savu mazulīti.

Ieeja pasākumā no plkst. 11.00. Biļešu cena simboliska – 8,50 EUR, biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs. Vairāk informācijas www.matesdiena.lv.

Tēva dienas 2018 gājiens Rīgā

Tēva dienas gājiens, kuru šodien, 9. septembrī, apmeklēja tūkstošiem ģimenes cilvēku no visas Latvijas, tai skaitā, sabiedrībā zināmi vecāki, norisinājās ...

Tēva dienas 2019 svētku gājiens un svinības Rīgā

Šodien, 8. septembrī, jau septīto gadu pēc kārtas norisinās Tēva dienas gājiens un festivāls. Gājienā pulcējās tūkstošiem ģimenes cilvēku no ...

Tradicionālais Tēva dienas gājiens 2017

Tēva dienas 2016 svinības Rīgā