foto: ZUMAPRESS.com
Vera Brežņeva pametusi Krieviju, tagad Itālijā palīdz bēgļiem. Saviem krievu sekotājiem saka: "Es tikai vēlos, lai jūs zinātu patiesību"
Vera Brežņeva.
Dzīvesstils
2022. gada 23. marts, 14:26

Vera Brežņeva pametusi Krieviju, tagad Itālijā palīdz bēgļiem. Saviem krievu sekotājiem saka: "Es tikai vēlos, lai jūs zinātu patiesību"

Jauns.lv

Dziedātāja Vera Brežņeva pametusi Krieviju un atrodas Itālijā, kur Palīdzības centrā vāc humāno palīdzību ukraiņu bēgļiem.

"Esmu brīvprātīgā humānās palīdzības punktā, bet ne jau Polijā. Esmu Itālijā, kur atrodos jau gandrīz mēnesi," skaidro dziedātāja.

Iepriekš publiskajā telpā izskanēja, ka viņa ir Polijā, jo vienā no saviem ierakstiem minēja, ka Ļubļinā ir ļoti nepieciešama palīdzība.

foto: Instagram

Tagad viņa skaidro pārpratumu - Itālijā šis palīdzības centrs esot mazāks un ar visu var tikt galā, bet tā rakstījusi, jo Ļubļinā palīdzība esot vienmēr nepieciešama.

foto: Instagram

Ievērību par brīvprātīgo darbu, lai palīdzētu ukraiņu bēgļiem, Brežņeva izpelnījās, jo savā sociālās vietnes "Instagram" kontā bieži ievieto īsos stāstus, kuros dalās ar savām pārdomām par notiekošo.

Vienā no tiem viņa skaidroja, ka krievu tauta nesaprot situāciju, jo viņiem nav sapakots čemodāns, viņu ģimene neguļ bumbu patversmē, viņu bērniem un veciem cilvēkiem briesmas nedraud. "To nav iespējams saprast, nedzirdot sprādzienus un uzlidojumu sirēnu gaudošanu, nevis kinoteātrī, bet gan dzīvajā. Mēģiniet tikai iedomāties, ka militārā tehnika brauc pa ielu nevis parādei, bet gan piekrauta ar īstu munīciju. Tas notiek Ukrainā. Ir karš! Tā nav īpaša operācija, kā jums saka.Tas ir karš! Ukraina jūsu ziņās un Ukraina reālajā dzīvē ir dažādas valstis. Bet atcerieties, cilvēka dzīvība ir vislielākā vērtība. Pārtrauciet karu!"

foto: Instagram

Jau neilgi pēc kara sākšanās, 28. februārī, viņa saviem sekotājiem publicēja bildes no Ukrainas, norādot, ka vēlas parādīt patiesību.

"Es nekad neesmu dalījusi mūsu tautas. Mana māte un vecmāmiņa ir krievietes. Tētis un vectēvs ir ukraiņi. Abas tautas ir mani senči un manas asinis. Esmu dzimusi un dzīvojusi Ukrainā. Un tagad mums ir problēmas. Man ir 32% krievu sekotāju. Es tikai vēlos, lai jūs zinātu patiesību. Un, ja jūs varat kaut ko darīt, dariet to. Vēl nesen mēs neticējām, ka tas notiks. Aizvien vairāk civiliedzīvotāju mirst. Arvien vairāk māju, skolu, bērnudārzu tiek iznīcinātas. Tiek iznīcinātas nozīmīgas ēkas, kas nodrošināja pilsētu dzīvi," rakstīja populārā dziedātāja.

Viņa norādīja, ka ar bērniem esot drošībā, bet vīrs un māte, kā arī jaunākās māsas ģimene Kijevā slēpjoties no spridzināšanas pagrabos. Jāpiebilst, ka viņas vīrs ir ukraiņu- krievu komponists Konstantīns Meladze. Kur šobrīd atrodas 58 gadus vecais komponists, netiek atklāts. Ukrainā noteiktā karastāvokļa dēļ no valsts šobrīd vairs netiek izlaisti šīs valsts pilsoņi vīrieši vecumā no 18 līdz 60 gadiem.

Брежнева агитирует свою аудиторию рассказывать всем о том, что в Украине настоящая война, а не военная операция, как об этом говорят российские власти.

Сегодня шестой день как Россия проводит «специальную операцию» на территории Украины. Где именно находится Константин Меладзе, неизвестно. Ему 58 лет. В Киеве продюсер находится с детьми от первого брака.

Jauns.lv jau ziņoja, ka Krievijas televīzijas kanāls RU.TV paziņojis, ka pārtrauks sadarbību ar virkni mūziķu, tostarp Brežņevu par publiski paustajiem izteikumiem.