Cita pasaule
2022. gada 17. marts, 07:02

Kāpēc karš Ukrainā sākās 24. februārī - skaidro numerologs

Jauns.lv

Sabiedriskais darbinieks, žurnālists un organizācijas “Vēdiskā Pasaule” valdes priekšsēdētājs Sergejs Mikitens sociālajos tīklos publicējis aprēķinu, salīdzinot Pirmā un Otrā pasaules kara sākuma datumus ar dienu, kad Krievijas karaspēks iebruka Ukrainā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Krievija karu un īstu ukraiņu tautas genocīdu sāka 2022. gada 24. februārī. Saskaitot visus šī datuma ciparus kopā, mēs iegūstam ciparu 5. Tieši tādu pašu skaitli var iegūt arī, saskaitot kopā ciparus Pirmā un Otrā pasaules kara sākuma datumos.

Mikitens skaidro, ko nozīmē skaitlis 5 dažādās kultūrās un reliģijās.

68 = 6 + 8 = 14 = 1 + 4 = 5.

Senajā Romā piecstaru zvaigzne bija kara dieva Marsa simbols. Brīvmūrniecībā pentakls simbolizē gaismu, zināšanas un pilnību. Apvērstā veidā izmanto kā Bafometa zīmogu (red. piez. – Sātana baznīcas oficiālais simbols).

Franču okultists un tarologs Elifass Levī izmantoja zvaigzni kā cilvēka brīvās gribas simbolu. Pitagors apgalvoja, ka piecstaru zvaigzne ir matemātiska pilnība, jo slēpj sevī zelta griezumu.

Piecstaru zvaigzne ir kā cilvēks ar izstieptām rokām un izstieptām kājām (Leonardo da Vinči “Vitruviānas cilvēks” un vācu okultista un astrologa Agripas Netesheima zīmējums.)

Tāpat Mikitens atzīmē, ka piecnieka simbols atrodams vēl, lūk, kur: 5 pasaules kontinenti, 5 maņu orgāni, 5 pirmelementi, 5 brūces bija, krustā sitot Jēzu Kristu.

Kabalā skaitlis 5 atbilst Gebura sfērai dzīvības kokā. Piecinieks ir stingrība, citā nozīmē – taisnīgums. Un vēl Kabalā skaitlis 5 simbolizē bailes. Gebura ir ķēniņš ratos, kas dodas karā. Viņa stiprā labā roka aizsargā tautu ar taisnības zobenu un garantē taisnības triumfu.

Musulmanis 5 reizes dienā skaita lūgšanu.

Viena no Jēzus Kristus līdzībām, kas aprakstīta Mateja evaņģēlijā, stāsta par piecām gudrām un piecām nesaprātīgām jaunavām.

Pieci islāma pīlāri: Šahada, Namass, Zakits, Ramadāns, Hadžs.

Šivaismā, īpaši virašivaisma skolā, skaitlis “pieci” tiek uzskatīts par vienu no svētākajiem skaitļiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

5 ir dieva Rudras Iznīcinātāja skaitlis, kas tiek uzskatīts par vienu no Šivas formām, proti, viņa draudīgā izpausme.

Vai ticēt visiem šiem aprēķiniem, maģiskajām zīmēm un skaidrojumiem, ir katra paša darīšana. Kam ir vērts ticēt droši – tas ir gaismas uzvarai pār tumsu, raksta vietne segodnya.ua.